Kaça veriyosun?
tam ben sorcaktım baktım benden önce sormuş
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
valla dostum ciddiysen bişeyler yaparız...günde gişelerden kaç araba geçtiğini ne sen sor ne ben söyleyeyim...
1.5 Milyar Dolardan kapıyı açarım hocam...pazarlığa açık tabi...
ah...ah...sülük osman'ın kulakları çınlasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ya mete abi ya ne bu ya üstüne para versen yinede almam bunu ama elinde başka köprü varsa bi göreyim
Gişeler fiyata dahil mi?mete_han adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yaww ben biliom bu köprüyü burdan sadece at arabaları geçiyo onlarda sağdan soldan kaçarak geçiyo haliyle fotoda plaka milaka gözükmüyo ha diceksiniz fotoyu niye koyuyorlar diye vatandaşın birisi hediye etmiş o nedenle gişeye ayıp olmasın diye koymuşlar
bende bı honda beat war onla takas edelım ustunede eklerız bısıler mete abı
MT ANTALYA
bizim kastamonudaki taşköprü ile takasa girermisin
ciddiyim
servis durumu nasıl bunun. heryerde var mı?
Çin malı olanı varmış bunun 500 $ fabrika çıkış fiyatı varmış.mete_han adlı üyeden alıntı
Gümrükle falan 5000 $ civarına satılacaklarmış.
Her tarafımız bho-yhazs-ichi köprüsü dolacak yakında.
Dostum valla bana yakın olsaydı hiç kaçırmazdım ama hergün git gel yorar beni.ama burdaki arkadaşlara sölim elimizden geleni yapalım
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
Abi parayı peşin mi istiyosun ben 1 aylıkçek versem kabul edermisin? Dediğin fiyattan hemde hiç pazarlık yapmıcam.
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
omega elimizde bu var idare et...
erfer ve mustican takasa girmem...tiko para isterem...
kılıçbalığı abi İncirlik'te çalışan bir arkadaş var...onun parası çokmuş...belki o alabilir...aranızda para toplayın...biriktirin...İstanbulda malınız mülkünüz olur hem...geldikçe gezersiniz...
olcanım yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı...
gupilya garantiden çıkmış artık mal...kendin tamir edersin...
poseidon kardeş çek çük bilmem abi...para peşin köprü senin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi zor ya ben o kadar para bağlamam oraya kacanı var, kucanı var, atlayanı var, atlamayıp show yapanı var (markamı zedelerler)
bide bakımı var boyası var... bayramlarda bayrak asması var.. zor iş ben onun yerine dolmabahce ısıklar da cam silmeye devam edeyim en iyisi..
Virüs bulaştı bi kere.. Yapacak bişi yok tek çare 2 teker...
Walla ne zamandır yokum :
Sıcaklar sizi gerçekten , çok germiş ...
____
metehan ben almaya karar verdim incirlikteki arkadaşla konuştum ismi lazım degil"motor" ama biz köprüyü alıp adana da biyere yerleştirmeyi düşünüyoruz .seyhan nehrinin üstüne.acaba aynı şekilde araç geçişi olurmu işte orda bir endişemiz var.sence olur dimi
Sen ordaki araçları yönlendirirsin artık gelip köprüden geçerler yollarına devam ederler hem biz daha az para alırız valla
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
bir kaç sorum olucakdı
en son bakımları yapıldımı
çin malımı
başka rengi elinizde mevcutmu pek beyenmedim bu rengi
teller hoş durmamış köprüde farklı aksesuarlar kullana bilirmiyiz
kıllığına köprüyü kapatsak çok küfür yermiyiz
»»»»»» Bu Mesaj ÜYE tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forum katılımcılarının satılık ilanlarını daha iyi degerlendirebilmesi ve doğabilecek karışıklıkları önlemek için ilanınızı lütfen örnekteki gibi duzeltiniz !!.... Satış ilanını yayınlamanızdan itibaren ilk mesajınıza kadar geçen sürede veya 24 saat içinde düzeltilmeyen ilanlar silinecektir!!! Örnek ilanını görmek için burayı tıklayın. Resim eklemek için burayı tıklayın
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
walla metehan abi alem adamsın yawww.
B rh +(pozitif)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)