8 kat yetmez maliyetini kurtarmaz elin değmişken yap 50 katlı gökdeleni paran yetmezse ben ortak olurum işechocolateman adlı üyeden alıntı
8 kat yetmez maliyetini kurtarmaz elin değmişken yap 50 katlı gökdeleni paran yetmezse ben ortak olurum işechocolateman adlı üyeden alıntı
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
ya iyidi altında su geçiyo o köprünün sağlam olurmu bilmemautonomous adlı üyeden alıntı
gerçi bulursun birilerini itelersin daireleri
direkleri sanki biraz yamuk gibi,
yatarı varmı bunun hocam
autonomus 50 milyon sterlin miras kaldıysa Kraliçe Elizabetin soyundansın belli...
hah nihayet ciddi bir alıcı çıktı...GEP 1.5 milyar dolardan açıyoz...
chocolateman seni biraz Banker Kastelli gördüm...Deniz üstüne site ambiansı biraz enteresan tabi...yani Karadenize çıkan tek deniz yolunu kapatacakmısın...sonra başımıza savaş mavaş çıkarma Rusyayla..
speedy kardeşim 20.000 ytl ye Edirnede taş köprü alabilirsin...
ammsav malımı kötülemeyin hacım...malın kalitesi ortada...Kanunicilere satmıyoruz kardeşim...Harleycilere veriyoz köprüyü...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sen öyle san ben bu işin tüccarıyım daha geçen gün ankarada afrikaı avrupaya bağlayan köprüyü 16 bine kaptım walla bu kız gibi köprüydü hem öyle halatlı falan da değil direk sicimle tutturmuşlar çok estetik yanimete_han adlı üyeden alıntı
speedy sen bendende uçukmuşun hacım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Bizim Samsunlu bir kalıpcı ustamız var öyle bir yaparki 50 katlı binayı oraya dubaililer bile ağzı açık seyir ederler adam bir beton atıyor görme böyle vurvur kırılmazspedygonzales adlı üyeden alıntı
Ufkunu geniş tut kardeşim. Yaptığımız 50 veya 8 katlılarda doğulu ve batılı konuklar bir arada olacak, çalışanlarımın hepside haşin Türk erkeği olacak ve elektirik kesintileri olduğunda, doğulu batılı diye bir toplum kalmayacak, bizim çalışanlar hepsini Türk yapacak. Atalarımız ne demiş savaşma seviş... Parada kazanacaz, neslimize de katkıda bulunacaz. Kendim için birşey düşünüyorsam namerdim herşey vatanım için.mete_han adlı üyeden alıntı
Köprü üzeri site inşaası projesi başlamıştır. Haşin Türk erkekleri aranmaktadır.
Mür: Yalandan Kim Ölmüş İnş. Taah. Proj. Company
Adres: Köprü üzeri İnşaat Alanı Tahmini Yeri TÜRKİYE
TÜRKİYE
Free Motorcycle Team
usta 1,5 milyon dolardı hani baktın rağbet görüyor hemen 1,5 milyar böyle tüccarlık olur mu yav bak çabucak anlaşalım yoksa bi arkadaş 1 miyon dolara eyfel kulesini bıraktı hem bu kez gördüm bu kule eğik falanda değil. gel para yabancıya gitmesin köprüye 3 milyon helalindenmete_han adlı üyeden alıntı
gel ortak yapalım kardeş burayı Samsunlu ustayıda getirelim inşaatın başına son kata da 2 dubleks yapar kendimiz otururuzchocolateman adlı üyeden alıntı
İki ciklet bi de 10 tane turbo çıkarması veririm
Üstad Senle Cİddİ Cİddİ KonuŞalim Yalniz 1 Mİ 2 Mİ Hangİsİ BelİrtmemİŞsİn
TEK AŞKIMFENERBAHÇEalbatros-fb@hotmail.com
hocam ikisede benim...farketmez...mete_han adlı üyeden alıntı
Mete abi peki sadece 1 gişesini nekadara satarsın bana 1 gişede yeter
motocycleboyreigns adlı üyeden alıntı
Muhahhah! Koptum Bağlayın beni
Free Motorcycle Team
kardeşim niye malı kötülersiniz...spedygonzales adlı üyeden alıntı
ah kafama keşke Dubaililere verseydim...şimdi uğraş dur...sanki pazardan domates alıyonuz...kendi köprüm diye demiyom Japon malıdır...Japon imalatıdır...
betocan bir gişesi 100 milyon dolar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)