Camaro Underground Eğlencesi
Reklamlar
-
Merhaba herkese bu aralar yeni bi proje üzerinde çalışıyorum. Konu araç Camaro RS.
Geçen günlerde ilk çekimleri tamamladık ve kücük bi teaser hazırladık. Senaryoya katmamızı istedinz şeyleri yorum şeklinde yazarsanız belki senaryoya katabilirim teşekkürler herkese
Reklamlar
-
geçişler güzel kamerayı biraz daha yavaş hareket ettirmeyi denediniz mi uzun versiyonunu merakla bekliyorum
-
hellboys adlı üyeden alıntı
geçişler güzel kamerayı biraz daha yavaş hareket ettirmeyi denediniz mi uzun versiyonunu merakla bekliyorum
Teşekkür ederim , aksyon katim dedim hızlı geçişlerle çok da hızlı yapmadım arka sokaklar giib oluyor ozaman :D hahah
-
aslında ilgi duyarım böyle şeylere ama imkan yok hele şu editleme kısmına kafam takılınca hemen uzaklaşırım
-
aslında ilgi duyarım böyle şeylere ama imkan yok hele şu editleme kısmına kafam takılınca hemen uzaklaşırım
Keyfli kesinlikle ama edit kısmı tam bi cile oluyor bazen dedin gibi
-
Merhaba,
Çocuk yürüyor, duruyor, arkasından çocuğun yüzüne doğru bir geçiş var, kamerayı çok sallamışınız. Hele en son yukarı aşağı inmiiş. Bakışları ise, kameraya doğru dümdük olabilirdi , daha dik bir şekilde durarak elbet, şapkadandır belki..
-
oluroyle adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Çocuk yürüyor, duruyor, arkasından çocuğun yüzüne doğru bir geçiş var, kamerayı çok sallamışınız. Hele en son yukarı aşağı inmiiş. Bakışları ise, kameraya doğru dümdük olabilirdi
Çekimler Glidecam le yapıldı salanma özellikle yaptım aslında daha hızlı bi çekim havası version diye , kanalımdaki diğer videolarda bi çok örnek var sallamadan titreşimsiz
-
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
-
versin yerine version yazmışım hehehe
-
özellikle polo videonuzu beğendim hatta bana türkiye'de de bunları yapan varmış dedirtti başka varsa da ben bilmiyorum
-
özellikle polo videonuzu beğendim hatta bana türkiye'de de bunları yapan varmış dedirtti başka varsa da ben bilmiyorum
Çok Teşekkür ederim
-
Youtube üyeliniz varsa arkadaşlar videoyu beğenebılır mısınz acaba cok yardımıcı olursunz bana :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)