Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Camaro Underground Eğlencesi

REKLAM ALANI

Merhaba herkese bu aralar yeni bi proje üzerinde çalışıyorum. Konu araç Camaro RS.

Geçen günlerde ilk çekimleri tamamladık ve kücük bi teaser hazırladık. Senaryoya katmamızı istedinz şeyleri yorum şeklinde yazarsanız belki senaryoya katabilirim teşekkürler herkese

hellboys ve Thracian bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hellboys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    geçişler güzel kamerayı biraz daha yavaş hareket ettirmeyi denediniz mi uzun versiyonunu merakla bekliyorum

Alıntı hellboys adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçişler güzel kamerayı biraz daha yavaş hareket ettirmeyi denediniz mi uzun versiyonunu merakla bekliyorum
    Teşekkür ederim , aksyon katim dedim hızlı geçişlerle çok da hızlı yapmadım arka sokaklar giib oluyor ozaman :D hahah
    hellboys bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    aslında ilgi duyarım böyle şeylere ama imkan yok hele şu editleme kısmına kafam takılınca hemen uzaklaşırım

aslında ilgi duyarım böyle şeylere ama imkan yok hele şu editleme kısmına kafam takılınca hemen uzaklaşırım
    Keyfli kesinlikle ama edit kısmı tam bi cile oluyor bazen dedin gibi
    hellboys bunu beğendi.

Motosikleti
    F850 Gs
    Merhaba,

Çocuk yürüyor, duruyor, arkasından çocuğun yüzüne doğru bir geçiş var, kamerayı çok sallamışınız. Hele en son yukarı aşağı inmiiş. Bakışları ise, kameraya doğru dümdük olabilirdi , daha dik bir şekilde durarak elbet, şapkadandır belki..

Alıntı oluroyle adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,

Çocuk yürüyor, duruyor, arkasından çocuğun yüzüne doğru bir geçiş var, kamerayı çok sallamışınız. Hele en son yukarı aşağı inmiiş. Bakışları ise, kameraya doğru dümdük olabilirdi
    Çekimler Glidecam le yapıldı salanma özellikle yaptım aslında daha hızlı bi çekim havası version diye , kanalımdaki diğer videolarda bi çok örnek var sallamadan titreşimsiz

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı TheGermanBoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çekimler Glidecam le yapıldı salanma özellikle yaptım aslında daha hızlı bi çekim havası version diye , kanalımdaki diğer videolarda bi çok örnek var sallamadan titreşimsiz
    tamam ben şey oldu o zaman
    hellboys ve TheGermanBoy bunu beğendiler.
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

versin yerine version yazmışım hehehe

Motosikleti
    Honda CBR 600FA 2013
    özellikle polo videonuzu beğendim hatta bana türkiye'de de bunları yapan varmış dedirtti başka varsa da ben bilmiyorum

özellikle polo videonuzu beğendim hatta bana türkiye'de de bunları yapan varmış dedirtti başka varsa da ben bilmiyorum

Çok Teşekkür ederim
    hellboys bunu beğendi.

Youtube üyeliniz varsa arkadaşlar videoyu beğenebılır mısınz acaba cok yardımıcı olursunz bana :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)