0850 333 3607 Numarasına DİKKAT!
Reklamlar
-
Bu nunaradan böyle bir mesaj gelmişti
' Sn.Mustermz!Duzenli Odemelerinzdn Dolayi Adinza Tanimlann Galaxy S6 Ve 500dk'nizAlmak icn arayn 08503333607
Bzdn sms almak istemiyorsaniz http://bit.ly/1QPQOc0'' aradım 2 saat beklettiler sonra biri açtı işte düzenli ödemelerinizden va dolayı dedi dedim ne alaka benim düzenli ödemem yok ki. Neyse sonra hangi kartla işlem yapıyorsunuz dedi, işbankası dedim. Salak diyor ki ilk 4 hanesini söylemeyin bana gerisini yazın ve kart kullanım son gününü de yazın diye. dedim ki zaten ilk 4 hanesi bilinen gerisi müşteriye özel. Ses kaydı da aldım, şikayet edecem sizi dedim. Diyor ki yok 850'li numara yani vs falan diyor. Dedim mahkemede görüşürüz. kapattım, şimdi ne yapayım emniyete mi gideyim yoksa karakola mı kaymakamlığa mı biri yardım etsin? Ses kaydı da duruyor
Reklamlar
-
Şikayet etmen için önce dolandırılmış olman gerekiyor
-
mterayes26 adlı üyeden alıntı
Şikayet etmen için önce dolandırılmış olman gerekiyor
Dolandırmaya çalıştılar. Bu da yeter inşallah
-
Maalesef yetmiyor. Bununla geçmiş olsun.
-
Bizede geliyor bu mesajlarda arayıp sormuyoruz hiç. Bariz dolandırıcılık kurcalamaya gerek yok :D
-
0850 beni de aradı
elektrik işletmesinden arıyoruz iste kampanyamiz var.bayan sesi. Arka plandan gürültü geliyor. Dukkaniniz var mi? Cevap vermek istemiyorum bu soruya bir daha sordu gene söylemedim.bakti olmuyor kendi kapattı.
Hani kampanya hakkında bilgi veriyordu?
Dolandırıcılik denemesi
Engelledim arama kaydini da sildim
Adimi da biliyor nerden aldıysa numarayı
-
benide tatil kazandım diye aradılar 7 gun hersey dahıl falan fılan kapattım yuzlerıne.Unutmayın arkadaşlar beleş peynir sadece fare kapanında olur..
-
beni de 0216li bi numara aramisti. "Falanca saglik hizmetlerinden ariyorum, hediyeniz cep telefonu ve uyeliginiz icin yardimci olmak istiyorum." Dedi. Bende "uyeligi istemiyorum, kazanilmis hak olan telefonumu gonderin" diye makara sardim. Kadin da hala anlatmaya ugrasiyo. 2 kere aradilar ikisinde de ayni muhabbet dondu. İkisinde de muhabbet esnasinda ve sonrasinda esimle beraber kahkaha krizlerine girdik.
Fazla dikkat etmeye gerek yok, bunlar kendilerini belli ediyolar.
Numaralarimizi ve isimlerimizi de haberde gormustum vatandasin biri bi sekilde tum operatorlerden numaralari alip dvd icinde tek diski 750 tl (dolar da olabilir) satiyodu.
Kullandigim numara esimin adina kayitli, "sinem hanimla goruscem?" diye arandim.
-
0850'li hiç bir numarayı açmayın.
-
ayzek adlı üyeden alıntı
benide tatil kazandım diye aradılar 7 gun hersey dahıl falan fılan kapattım yuzlerıne.Unutmayın arkadaşlar beleş peynir sadece fare kapanında olur..
beleş peynir sadece fare kapanında olur
-
kardeş sen asıl kazdığı o numarayı aramakla yemişsin...dakikası 15 kuruşdan ne kadar beklettilerse asıl ordan vurdular voliyi...
-
Sizi dolandırmak için şahsi bilgilerinizi, numaranızı vs. Türk telekomdan alıyorlar.
-
Aynen Türk Telekom bayilerinden biri ya da istifa eden bir elemanı...dataları satmış...anasınıda sataymış keşke...öyle bi sövüyorum ipneye...çünkü beni arayan kişi önce Babamın adını söylüyor bu numarada babam sade eTürk Telekoma vermiştim...evet o kişi benim diyorum buyrum diyorum bakıyorum Hastane Çekup satmaya çalışıyor...
hatta eleman hastaneden bile değil...bazı şirketler 5-15 kişi arasındaki call center personeli var sabit..özel sektördeki işyerleriyle anlaşıp müşteri arıyorlar telefonla...ama sorun şu ellerindeki data hep aynı...ya termal otel ya devremülk...yada iştehastane çek up muhabbeti...
-
abicim savcılığa suç duyurusu dilekçesi vermen yeterli, seni dolandırmak istemiş bu numara bu kadar basit, kart numaranı alıp napacakmış ?
-
Yok biliyorum öyle olduğunu sürekli mesaj atmalarından sıkıldım, çakallar herkesi kendileri gibi mal sanıyorlar. Ulan insan hacker olur hesapları kırıp paraları alır anlarım, kart numaralarını kombine edip çalar anlarım da bu bildiğin İBNELİK yani. Bir de artislik yapıyor sen kimsin bana hesap soruyorsun diye,.. dedim siz kimsiniz lan, adres istedim yüzyüze konuşalım diye tel.i kapattı. Ha bu arada o numaralar da normal dakikadan kesiliyor..
-
Zamanında beni aradılar kol saati kazandınız diye, kart numarasını güvenlik numarasını son kullanma tarihini istedi açık açık.
Küfür edip kapattım. Sonra polisi aradım böyle böyle anlatıyorum.
"Hee onlar dolandırıcı bi daha ararlarsa bilgi vermeyin" dedi herif.
Ağır yazcam gene...
-
normalde hayatta böyle şeyleri yemem ama bunlar bir keresinde elektrik idaresi falan diyerek beni kandırmışlardı. Sonuçta bütün bilgilerimi bildiklerinden huylanmamıştım. 10 yıldır düzenli ödeme yaptığım için eğer onay verirsem bir kerelik ödeme ile bundan sonraki faturalarımda %20 falan düşme olacağını söylediler. Bir defalığına benden 120 TL mi ne alacaklardı. Bu arada arayan yer gerçek firma ve konuşmalar kaydediliyor. Anlattı, anlattı, dedim "Yani faturada direk düşük rakam göreceğim öyle mi ?" dedim, "evet" dediler, sonra ilave ettiler "Bir de yanında cihaz göndereceğiz onu da prize takacaksınız". Ben de cihazla ilgilenmediğimi, o tip cihazların bir işe yaramasının teknik olarak mümkün olmadığını cihazı istemediğimi söyledim. Sonrasında tamam dedim, bilgileri verdim parayı çektiler. Ben kıllandım ve internette araştırınca bunların hiçbir işe yaramayan o cihazı satmak istediklerini öğrendim. Kadın bana baştan sona kadar cihaz satmak istediğini söylemedi ve tabi bu konuşmalar kaydedildi. Bankayı aradım hemen ama para çekilmiş tabi bir şey yapamıyorlarmış. Tekrar firmayı aradım, onlara alışverişi iptal etmek istediğimi, bana cihazdan bahsetmediklerini anlattım, "Açın kaydı dinleyin" dedim. tamam bakacağız dediler. Ayrıca bir de beni arayan bayanın ismini verip, "Firmanızla değil, o bayanla kişisel olarak uğraşırım" diye tehdit ettim. Bir süre sonra arayıp parayı iade edeceklerini söylediler. Ben de saat kaçta dedim, o saat gelince tekrar aradım ve aynı gün parayı aldım. Bir daha da yemem.
-
Beyler öncelikle aradıklarında açıyoruz her şeyi onların istedikleri gibi cevaplıyoruz ,iş kart numarası aşamasına gelince içinizi dökün çok büyük terapi herkese tavsiye olunur.
-
Merhabalar,
Kesin çözüm , böyle sms ler almak istemiyosanız , Bimere şikayet edin.
-
Millet dolandırıcı çakallarla dolu. Okadar paranoyak oluyorsun ki, annemden kısa mesaj gelse whatsapp'tan niye atmadı diye kıllanıyorum artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)