yaşı biraz ilerlemiş olanlar gs den 6 tane yiyen kaleci zalad ı hatırlarlar heralde.birde cordoba nın hasan kabze ye yaptığı muz ortayı.birde bir adam vardı adını hatırlayamadım şimdi fenerin attığı her golden sonra yetkililere sesleniyorum bu gol incelenmeli falan diyordu ama ne hikmetse ertesi gün kendi takımı 97 ci dakikada penaltıyla dötü kurtarıyordu.birde hatırlayamadığım gs uefa kupasını aldığı yıl kaç tane maçı ertelenmişti 7mi 8miydi neydi.nacizane Türk futbolundan hatıralarımda kalanlar.boş verin siz onları messi ile ronaldo yu seyredelim biz.
o maç galatasaray maçı
kişi de alper potuk
2-1 yenilmiştik.
evet itiraf ediyoruz.
bu gol için galatasaraya 2 horoz bir de tavuk verdik.
eğlence sektörünün en güncel ve genel geçer konusu olan futbol maalesef spor ile özdeşleşmiştir ülkemizde,
son dönemlerde basketbol biraz göz önüne geldi (90 ların ikinci yarısında gece kalkıp nba seyreden nesile selamlar),
ve evet endüstriyel futbol çalışıyor,
uzun uzun çözümleme yazamayacağım,
futbolu artık spor olarak değil tamamen eğlence sektörü metası olarak görüyorum.
zaten spor kültürü olan bir millet değiliz.
her bir yanımız deniz su sporlarında yok gibiyiz,
kış sporlarında yokuz,
motor sporlarında da kendi çapımızda eğleniyoruz,
ne yazayım.
üzülüyorum.
Futbol izlemiyorum. her türlü hile hurda var, seviyesizlik diz boyu. Sözümona Beşiktaşlıyım ama hala metin-ali-feyyaz da kaldım. Basketbol en güzeli. Euroleague, NBA, Türkiye birinci ligi, ikinci ligi takip ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)