Daha bunu anlayamadınız, sözlü mülakatta "pardon anlayamadım" mı diyeceksiniz? bencede simit sarayı vb gibi bir dükkan size çok yakışır. Hakkınızda hayırlısının olması temennilerimle...
Gerekirse aileme bakmak için simit de satarım utanmam , çöpte toplarım fakat saçma sapan abuk subuk yorumlar yapmamalısınız yunus polislik benim hayal ettiğim meslekti ondan belki bilgili bir kaç abi ve adam gibi cevap veren insanlar olur diye sormuş merak etmiştim zaten gerekli insanlar bana ulaştı ve bilgilendirler. Teşekkür ederim.
Tamam şampiyon, aramızda sanat için soyunanlar olduğu gibi ailesi için simit satanlarda var elbette, ben size patronluk teklif etmiştim halbuki Diğer yandan burası google, yandex vb değil, arama motorlarında bulabilirsiniz. Sorunuzun cevabını Huceyn verdi: "olamazsınız"... Yunus olacakmış peh, niye olmak istediğinizi söyleyeyim; hava atacaksınız ya ondan, biraz büyüyün yahu. Umarım mesleğini sevmek zorunda kalmaz, sevdiğiniz işi yaparsınız.
Her yerde yazan bilgi doğru olmuyor ne yazık ki kimseye hava atma derdim de yoktu neredeyse altında tüm gün motor ile gezip karşılığında hem toplum düzenini sağlama hemde üstüne maaş da cabası insanların duygularını hissetiklerini bilmeden yorum yapmayın yada sırf bir şey yazmak için de yorum yapmayın lütfen.
Ama siz yazmış olmak için yazmıyor musunuz? Tamam tamam üzdüysem özür dilerim, malesef dövme ile polis olunmuyor hocam, kpssye girebilir ve devlet memuru olabilirsiniz, oradada motosiklet ile görev yapan birimler mevcut ama hobiniz mesleğiniz olursa artık hobiniz değildir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Hanımlara
Evliyim ve bir çocuk bekliyorum. Üniforma diğer birimlere göre evet daha güzel, son model Gs ler var altımızda ama inanın hergün işe giderken acaba bugün şehit olur muyum diye çıkıyorum evden. Sağ kolumda dövme yok ama mesleğe başladıktan 3 ay sonra olan bir bıçak izi var. İnanın hava atmak ekip arkadaşlarımın da benimde aklımdan bile geçmiyor. İçimizde var mıdır böyleleri illaki vardır ama bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.
Tabi kide yapılmamalı ben yazdıklarım dahilinde tüm bu yaşadıklarınızı göze alarak sevmiştim bu mesleği
Hadi adam polisliği bilmiyor, size ne oluyor? Ben kendisine söylüyorum, yarası olan gocunur derler ya hani.. Forum zaten Hz.Yusuf timsali arkadaşlardan ibaret maşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:00 ----------
Yav he he simit sarayı ceosu olursunuz inşallah
Acayip merak ettim anlamında kısaltma o.
:/
Siyasi görüşler nedeniyle Çevik kuvvet e olan yargılar, İşleri karakola düştüğünde görülen karakol ekipleri, ve sokakta gördükleri yunus ekipler olan insanlardan Türk Polis Teşkilatını anlamasını bekleyemezsiniz. Bu teşkilatta istihbaratın, özel harekatın, Asayişe bağlı can alıcı büroların yaptıkları işleri anlatamaz, görmelerini bekleyemezsin. Hırsız serbest bırakıldığında herkes polise yüklenir kimse savcıyı aklına bile getirmez. Uygulanan mevzuatın 80lerden kaldığını bilmez. Onun için yıllar önce elendiği polislik mülakatı, ceza yediği trafikçi, jop yediği çevik vardır. Umarım anlamışsındır simit mevzunu
Arkadaşın adresini veriyorum; başak konutları mahallesi, susam sokağı, kermit apt, ny, usa
Ama çılkını çıkartmak tabirinin sınılarını zorluyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Abicim sana çok teşekkür ediyorum bu meslek kutsal meslek ne ladar günümüzde çoğu insan kin beslese yada sevmesede insanlar bu meslek sahipleri olmadan yaşayamayacaklarını bilmeliler. Daha dikkatli ve kazasız belasız yaşamanız dileklerimi size sunarım iyi akşamlar.
Simitleri fırına attım bekliyorum
''Belli bir uzaklıktan ayırt edici özellik olmaması''
Toplumsal olaylarda 18-19 yaşındaki çocukları kim vurduya götürmek için oldukça mantıklı bi yöntem seçilmiş..
Artık kask numaralarının silinmesi de bi işe yaramıyor yani?
Şaşırmadım..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)