Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Polislik Ve Dövme?

REKLAM ALANI
    Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dert etme şehit falan olmazsın, o sizi gazladıkları bir uyuşturucu. Anca ölüp gidersin.
    Kimin ne olacağını Allah bilir, inanmayan kendi bilir, fikrini kendine sakla çocuk. İnanmayabilirsin ama benim inancımı sindirmeye çalışamazsın. Özgürlüğüme müdahaledir.
    "Admin" bakıyorumda sadece rtük gibisin, işin argo sansürlemece, "amk"ları silmek vb. Din, vatan sevgisi vb manevi değerlerimize laf gelince kılın kıpırdamıyor.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    yıllar önce bir arkadaşım annesi söylemişti;
    "hiç bir şey olamazsanız polis olursunuz, üzülmeyin"...

bizim ünv. sınavlarına girdiğimiz dönemlerdeydi,
    neyse ki aramızdan polis çıkmadı.
    ailemde de yok.

a.c.a.b.

militarist mesleklerden uzak durun.
    polis, asker vs ...
    tanertc ve Ertugyigit bunu beğendiler.

Aynısını biz avukatlar içinde söylerler, aman vebal alma vb. Siz gidin kumda oynayın, hiç zarar görmezsiniz

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mt polis savar ekibi yine iş başinda
    neymiş simit sat ya okumuş etmiş adamsiniz..eylemlerde olenlerden butun polis teskilatinfaki polisler sorumlu gibi davranin tamam eyvallah
    yani bu meslekte bir suru birim var sen sicak yataginda yatarken ne zorluklar ne ayyaslar ne pskopatlarla ugrasiyoruz
    Isimizi yapmasak ne olacak.
    narkotik yilda ayda kac kilo ne yakaliyo
    teror kactane bomba imha ediyo
    yunuslar ne kadar icraat yapiyo ne kadar suclu yakaliyo teskilatta olan iyi insanlara hakaret etmeyin bir kerede
    her konuyu cevige baglayip olen eylemcilere baglayip duruyo bazi arkadaslar...
    polis simitte satiyo yeri geldimi kardesim
    sen barlara gittiginde gotunu kollayanda polis oluyo emin ol
    her aksam taksimde vb eglence yerlerinde kac suclu kac hirsiz kac torbaci yakalaniyo bi arastir oyle bok at polislere
    @hmet42 bunu beğendi.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neymiş simit sat ya okumuş etmiş adamsiniz..eylemlerde olenlerden butun polis teskilatinfaki polisler sorumlu gibi davranin tamam eyvallah
    yani bu meslekte bir suru birim var sen sicak yataginda yatarken ne zorluklar ne ayyaslar ne pskopatlarla ugrasiyoruz
    yunuslar ne kadar icraat yapiyo ne kadar suclu yakaliyo teskilatta olan iyi insanlara hakaret etmeyin bir kerede
    her aksam taksimde vb eglence yerlerinde kac suclu kac hirsiz kac torbaci yakalaniyo bi arastir oyle bok at polislere
    Allah allah?
    Polisin görevi ne zamandan beri eli sopalıları arkasına alıp hedef gözetmeksizin kurşun yagdırmak, gaz kapsülleri sallamak oldu?
    Zaten ben ve benim gibilerin tepkisi polisin direk olarak şahsiyetine değil, ona bu görevleri yükleyen iradenin kendisine.

Polis teşkilatının içinde İnsan oldugunun farkinda olan ve görevini hukuk çerçevesi içinde yapmak isteyen polislerde var.

Yoksa 15 yaşındaki çocugu öldüren poliste gördüm, gazdan etkilenen köpege gaz maskesi takan poliste..
    tanertc, Ertugyigit ve bektanist bunu beğendiler.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Suç var diye mi polis var
    Yoksa polis var diye mi suç var?
    Bi çözsem!!!
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym joymax
    konunun mt polis savar ekibi ile alakası yok,
    bu bakış açısı evrensel unsurlar içerir.
    hak edilmiştir.

dünyanın her yerinde "polis" denilen kolluk kuvvetinin işi aynıdır.
    bu işin suç ile savaşmak olmadığı da aşikar,
    son dönemlerde abd kökenli haberleri biraz irdeleyin,
    üstüne yaşadığımız topraklarda polisin her tür insana yaptığı muameleyi (ne yazık ki ıstırmak ya da yalamak değil) irdeleyin,
    gezi zamanı polislerce dövülüp, gözü çıkarılmak istenip, ateşe atılan, olayla alakası olmayan servis şöförü ile çay içip,
    gelin tekrar konuşalım.

Blade 2 filminde avukat ile blade arasında geçen diyalog yeterli sanırım ;
    Blade: Sen vampir değilsin, niye vampirler arasındasın?

Avukat: İnsan da değilim.

Blade: Nesin peki?

Avukat: Avukatım...

blade reyizden iyi mi bileceksiniz ?????

istisnalar kaideyi bozabilse ne güzel olur.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

Adamlar AÖF gibi Yav he he, en güzelini siz biliyorsunuz. bekotr2! simitler çıktı mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Hondolog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kimin ne olacağını Allah bilir, inanmayan kendi bilir, fikrini kendine sakla çocuk. İnanmayabilirsin ama benim inancımı sindirmeye çalışamazsın. Özgürlüğüme müdahaledir.
    "Admin" bakıyorumda sadece rtük gibisin, işin argo sansürlemece, "amk"ları silmek vb. Din, vatan sevgisi vb manevi değerlerimize laf gelince kılın kıpırdamıyor.
    O yazdığımdan anca benim inançsız olduğumu mu çıkarabildin. Kafanın içindekini biraz daha çalıştırmayı denersen ne anlatmak istediğimi belki anlayabilirsin. Hani sen sözde inançlıymışsınya, bana inançsız ithamından dolayı umarım hak ödemek zorunda kalmazsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Alıntı Birkannn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen kendi götünü kolla. Bizim götümüzden sıkıntımız yok.

Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O yazdığımdan anca benim inançsız olduğumu mu çıkarabildin. Kafanın içindekini biraz daha çalıştırmayı denersen ne anlatmak istediğimi belki anlayabilirsin. Hani sen sözde inançlıymışsınya, bana inançsız ithamından dolayı umarım hak ödemek zorunda kalmazsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:35 ----------

Sen kendi götünü kolla. Bizim götümüzden sıkıntımız yok.
    Evet inançsızsın, inançlı bir insan şehite, şehit değilsin demez kardeş. Malesef bu böyle, kendinle barışık olsan iyi olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Evet inançsızsın, inançlı bir insan şehite, şehit değilsin demez kardeş. Malesef bu böyle, kendinle barışık olsan iyi olur
    Bence sen az kafayı çalıştırsan daha iyi olacak . Allah o beyini sana, çalıştır ve düşün diye verdi,

Motosikleti
    Afrika..
    Siz insanların inançlarını ideolojileri dogrultusundami belirliyorsunuz?
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

İşte arkadaşlar bir imana getirme hadisesine daha imzamı gözlerim yaşlı bir şekilde atıyorum şaka şaka gülüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:05 ----------

Sen sus sinancık bey, size henüz sıra gelmedi

Motosikleti
    Afrika..
    Sen sus sinancık bey, size henüz sıra gelmedi
    Tabiki.
    Once bi kendinize gelin,
    Sonra bi ara banada beklerim.
    bektanist bunu beğendi.

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Hop! konu nereye gelmiş ya la
    Sakin olun yav herkesin düşüncesi kendine.
    ben çok iyi polislerde gördüm,tam zıttı olan polislerde.
    örneğin başımdan geçen bir olayı anlatayım sizlere,
    bir keresinde başıma dolandırılmaya benzer bir olay gelmişti ve senet imzalamıştık 1.500 tl idi galiba seneti imzaladıkdan sonra isim vermeyeyim imzaladığım şirketin ismini google amcaya yazdım nasıl bir yer diye yazmaz olaydım bildiğin milleti dolandırıyor bunlar hemen aradım bu süre toplam 10 dk ya sürmüştür ya sürmemiştir hemen aradım seneti imzalatan kadını açmadı sabaha kadar aradım artık o kadar sinirlendim ki açarsa ana avrat düz gidicem sinirden yatamıyorum ertesi gün öğlene doğru açtı dedim ben vaz geçicem kadın dedi n'olduda dün imza attıktan 10 dk sonra armaya başlamışsın dedim vaz geçmek istedim kadın dedi öyle bir hakkın yok (senette 14 gün içinde vaz geçe bilirsiniz yazıyordu ama)
    bunu söyledim o başka bir şey öle böyle gevelemeye başladı dedim dava açarım böyle yaparım baktım kadın yüzüme kapatmış.
    hemen en yakın yere gittim nereye gittiğimi bilmiyorum ama, emniyet müdürlüğüne gitmişim galiba
    orada bir tane nöbet tutan polis vardı Adamın dibiydi o her şeyi anlattı etti sonra hemen karakola gittim gitmez olaydım odaya girdim 2 tane polis var sohbet ediyorlar falan dışarıda insan dolu olayı anlattım dedi o burada olmaz boşuna geldin kaymakamlığa git yada dışarıda bekle bizim burada daha önemli işlerimiz var dedi bu sefer tek başıma işi çözdüm senetti geri aldım.
    şimdi niye yazdın diye sorarsanız demek istediğim iyi polisde var kötü poliste genelleme yapmamak lazım.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

bekotr2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme Max 150, Snappy 100
    Tekrardan belirteyim bu yazıyı yorumları oluyan arkadaş olursa diye her yerde yazan her zaman doğru değil

Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    polislerle bir sıkıntım yok. Yalnız üretim bandında (her hangi bir noktasında ) Çalışıp hayatı zevkli hale getirmek varken neden kolluk kuvveti olur insan? Şartlardan dolayı başka hiç bir şey olamayana sormuyorum bu soruyu ?

bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    polis olmak ben yaş haddinden küçükken hep sorulan sorulardan biriydi büyüyünce ne olucaksın diye futbolcu diyende vardı pilot diyende vardı ben hep ya asker ya polis derdim ilkokul öğretmenimiz ilgili bir bayan herkese tek tek neden diye sorardı inanılmaz bir sabrı vardı (sabırdan kastım yiyosa ilkokula şuanki halinizle koridorda durun ve sadece 1 tenefüs dayanın)herkesin cevabı farklıydı bana sorduğunda suçluları ve hırsızları yakalamak dedim o günü hiç unutmadım çünkü öğretmenim öyle bir şey demişdiki o gün onu anlamak o yaşda çok zordu ÇALANDA HIRSIZ YAKALYANDA HIRSIZ levent nispetiye caddesi Namlı kebaptan sürekli lahmacunlar ayranları alan yunusları görünce hep o öğretmenim gelir aklıma büyük kadınmış yada hiç bir şey değişmemiş

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

Alıntı COQ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suç var diye mi polis var
    Yoksa polis var diye mi suç var?
    Bi çözsem!!!
    tavuk olmadan yumurta olurmu
    körlerin arasında tek gözlü adam kendini kral sanır

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)