35 yıl olmuş beni dünyaya getireli. Topu topu 6 yıl beni bağrına bastın. Bu yüzden sana ve babama karşı hep içimde bir kırgınlık, bir küskünlük var. Sizler var olduğunuz halde öksüz ve yetim büyüdüm. Ömrümde ilk defa senin gününü kutlamadım. Çünkü gerçekten kırgınım. Hiç babaanne, büyük baba öz anne ve babanın yerini tutar mı? Neyi düşündünüz, neyi hayal ettiniz beni burada sizsiz bırakırken.
Seneden seneye izine gelirdiniz, annem babam ddiye sarılmaya bile cesaret edemeden. İzininiz dolar geri almanya ya dönerdiniz.
Canım annem biliyorum çok geç kaldım. Ama ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN Affet beni. Bİr defacık olsun sana naz yapmak istedim ama bu son oyunun ömrüm boyunca unutmayacağım.
İnşallah sen de bana şaka yapıyorsundur. Ne olur şaka yaptım de. Kan kanseri olmuşum deme. Şaka yaptım de. Söz veriyorum ne yaparsan yap hiç bir şey demiyeceğim. Şu anda yanında olabilmeyi çok istiyorum. Geç de olsa gününü aykalarına kapanarak kutlamak istiyorum. İnsan böyle de cezalandırmaz ki evladını. Ben sadece sana küçük bir sitemde bulunmak istedim.
Affet beni