Kardeşim çok duygulandım, şimdi okudum ve çok kötü oldum.Allah kimseye vermesin.. Sana da sabır versin. Çok çok çok geçiş olsun. Herhambi şey için yardımımın dokunacaksa Bizler burada ve her daim yaanında olacağız. Geçmiş olsun..
Kardeşim çok duygulandım, şimdi okudum ve çok kötü oldum.Allah kimseye vermesin.. Sana da sabır versin. Çok çok çok geçiş olsun. Herhambi şey için yardımımın dokunacaksa Bizler burada ve her daim yaanında olacağız. Geçmiş olsun..
Dostum seni eniyi ben anlarım sanıyorum çünkü benimde annem kanser oldu, şu an istanbulda tedavi görüyor yeni bir ilaç deniyorlar, inan çaresiz elimiz klumuz bağlı doktorlar ne derse onu dinliyoruz, bende annemin hayatını şöyle bir hatırladım da o kanser olmıyacak ta benmi olacağım kadına elbirliğiyle bi gün yüzü göstermedik yaaa, tam rahat edecekken bu seferde kanser oldu, allah bizi affetsin, kendisi bize hakkını helal ediyor ama allah bizi affetmiyecek biliyorum, önce annesi babası 16 yaşında evlendirmişler 20 yaşına kadar 4 çocuk 10 düşük, senelerce koca eziyeti sonra biz eziyet ettik şimdide gelinleri, ne bileyim arkadaşım bu kadınlar boşuna kanser olmuyor, ALLAH BİZİ AFFETSİN, BİZİM CEHENNEMDE BİLE YERİMİZ YOK. Allah hepsine acı çekmeden ölmeyi nasip etsin çünkü bu hastalık çok acı ve ızdırap veriyor.
Dostum, annemize acil şifalar diliyorum. Göğüs kanserinden kurtardık annemi yıllar önce, erken teşhis sayesinde. Acını anlıyorum. Geçmiş olsun.
annem;
geliyorum,
Cuma günü kavuşacağım ve özlediğim kokunu doya doya içime çekeceğim.
evet canım arkadaşlarım. Acı haberin şokunu üzerimden attım. Her şey Allah'tan hastalığı verenin şifasını da verecek kudrette olduğunun bilincindeyim.
Uzun ve zahmetli uğraşlar sonucunda vize mi aldım. Uçak biletim de hazır inşallah cuma sabaha annemin yanında Almanya da olacağım 3 haftalığına. Dünya gözü ile görmek nasip olursa.
Artık cuma günün den itibaren sizlerle Almanya'dan sıcak ve samimi ortamımızda birlikte olmaya devam edeceğim.
Bana bu acılı günümde destek olan siz canım arkadaşlarıma tekrardan ayrı ayrı Teşekkür ediyorum
Dünya gözü ile göremek nasip olursa.
böyle konuşmasan
Musti ciğim o cümleyi kendim için sarf etmiştim. uçakla gideceğim. Hadi ya uçak düşerse??????musti81 adlı üyeden alıntı
he kusra kalma tekrar geçmiş olsun
Kardeş allah yardımcınız olsun. umarım bir an önce sağlığına kavuşur. Dualarımız sizinle ! Saygılarımla
Allah yar ve yardımcınız olsun...
Senin hikayeni ben bile yazamam be dostum.
Annemize buraya dökülen güllerden bir demette bizim adımıza götür.
Ve deki anam bu çocuklar iyi çocuklar. ama biraz asi çocuklar. Motora biner. ana bunlar de. az birazda hesapsız yaşarlar. Ana de bir tanısan onları hepsi derviş gönüllü çocuklar. Kimseye zararları dokunmaz kendilerinden başka. Rüzgarla sevişmek hazların en büyüğüdür onlar için.
Hep kolkola gezerler azraille herkes korksada azrailden onlar melek olduğunu bilirler onun.
Onun için Ayrılığı ve ölümü en iyi onlar bilir ana de. Benim arkadaşlarım yoldaşlarım onlar. Bak anacığım bak bu güllerin her yaprağı bir motorcuyu temsil eder işte de ana onları sana getirdim. Ellerinden öperler
kokla onları ana...
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
epey zaman olmuş bu tokic açılalı inşallah sağlığına kavuşmuştur ve anne-oğul mutlu mesut yaşıyorlardır...
evet oldukça zaman olmuş inşallah proglemler kaybolmuştur teyze sağlığına kavuşmuştur inşallah
gerçekten çok üzüldüm annen için acil şifalar dilerim ve en güzel günler sizinle olsun
duamizida ettik Allah kabul eder insallah. acil sifalar . Rabbim dermansiz dert vermez, her serde bin hayir vardir.
Üzüntüye boğdun bizi, Allah'a yakar sana anneni bağışlasın. Gerçekten çok üzgünüm söyleyecek söz bulamıyorum sadece dua edebildim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Selamun Aleyküm;
Ana, Ana, Anaaaaaaa, şu yazılanları okudum o kadar duygulandımki, bütün arkadaşlardan Allah razı olsun, Anam keşke yaşasaydı keşke, ama 1999 yılında
Ruhunu teslim etti. Anam için yapmadığım şey kalmadı, götürmediğim doktor kalmadı, bırak onu Başhekime bile silah çektim, yeterki CANIM ANAM kurtulsun diye, ama Doktorlar 1 Ay yaşatabildi. Onun çektiği acıyı şu yazıları okuyunca tekrar hatırladım. Keşke ben çekseydim o acılarıda Anamın çektiği acıları görmeseydim. Anamın kıymetini öldükten sonra dahada iyi anladım. Evin direği baba Değil ANA imiş, benim içim rahat nedenmi; Anamı yaşatmak için elimden gelen her şeyi yaptım ve ölmeden önce hakkını helal etti bana. Kardeş, benim yaşadığım acıları inşallah yaşamazsın, Cenabı Allahtan Annene ve tüm hastalara Acil Şifalar versin, Sizlerede Sabır versin. Elimden gelen bişey olursa söyle yardıma hazırım, Şu anda Annen ve tüm hastalar için dua ediyorum, şu anda elimden gelen bu. ALLAY YARDIMCINIZ OLSUN...SELAMLAR
başın saolsunKURTUMM adlı üyeden alıntı
Dostlar sağolsun, Allah Razı olsun Musti kardeş
Yarın sizlere bir sohbet Anlatacağım, Allah izin ederse sohbetin adı CANIM ANAM okumanızı tavsiye ederim, bugün yazacaktım ama şu anda biraz işim var.
akalteke adlı üyeden alıntı
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
Geçmiş olsun...
Yollarda Motorcunun Motorcudan başka Dostu Yok!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)