Tekken 3 var pc de oynanabilen, var mı isteyen
Tekken 3 var pc de oynanabilen, var mı isteyen
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
bennde çok oynarım babamdan dayak bile yemiştim okuldan kaçıp ateriden yakalandığım için .
aterinin sahibi vardı allah rahmet eylesin ölmüş kredi yazdırrıken yakalmıştı beni bi jeton at oyunun üstünde yüz kredi gözüksün ..
güzel günlerdi .. en son ünideyken 2004 te bizim hatun (şimdi kendisinden eser yok gerçi ama eski hatunmu demem lazım acaba ) yurtta kalıyordu yurda yakın bi yerde vardı ateri salonu onu beklerken oynardım .. o zamandan beri oynamıyorum ..
bide oyundansa çocukluk deyince aklıma geldi şairin biri demişki ..
Ve en çok seni özledim ben.
Karşı komşunun sokağa çıkacağı zamanı beklemeni.
Her teyzeyi annen gibi sevmeni.
Sanki ayıpmış gibi kimselere söylememeni.
Ve o bisikleti ilk gördüğünde koşuşunu.
Yağmurlu bir günde annenin elinden yediğin ekmeği.
Islanan sokaklara bakıp duygulanmanı.
Yaz akşamlarında oturduğun kaldırımı.Seni bir kez daha görmek isterdim...
hiç konuşmadan..
kısa pantolonlu siyah beyaz halini..
bir lokma boyunu..
diz çöküp yere sımsıkı...ama çok sıkı
sarılmak sana..
gözyaşlarımı omuzlarına bırakıp gitmek istiyorum şimdi
sana kim olduğumu söylemeden...arkama bakmadan
ağladığımı sana göstermeden
seni çok özledim
ama çok özledim
çocukluğum!
Ateriden başlığı nereye getirdim kusura bakmayın bu aralar ayarım kaçık bu kusurum var ise af ola ..
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
bugun bahar temizliği yapıyorduk, metallica, iron maiden kasetlerimi buldum derinlerden...walkmen furyası vardı o dönem hey gidi hey...şimdi torrentten sömürüyoruz :D
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
okuldan kaçıp atari salonunda azmı para yedik
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
Allahtan hiç büyümemişsin; şu vaziyette 3 vasat ademoğlu hacmindeysen büyüseydin ne yapardık bizmete_han adlı üyeden alıntı
Hacı ne zaman buluşcaz sanayi mahlesinde patiseriyede hayallerimiz vardı...
arkadaşım şimdi benim milenyumluk ağzımı açtırma...sen bu hacim olayına neden takılıyorsun...neden genel hacimle ilgileniyorsunki...buna paralel diğer ölçü birimiyle ölçülemeyen şeylerimle ilgilensene biraz...hiç merak etmiyormusun...bu hacmin kaçta kaçtı diğer uzuvlarım...
Denizler altında 20.000 panda...
aynı hislerde olman fizyolojik olarak mümkün olabilemez...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
sagat olmak istiyom...
ken olmak istiyom...
ryu olmak istiyom....
sagatla taygırrr aparkaattt yapmak istiyom ...
kenle aduuukettt...aduuuukett yapmak istiyom...
demişsinde kanka..ne kendini ne de bizi kandırmaya çalışma istersen..
sen sadece hahuohuaahuhoouhuoauuu diye süper hızlı el sallayan HONDA olabilirsin..kalıbından ve motorundan belli değilmi zaten??
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
o ilk zamanlar iyiydi de ,
dur lem adam değiştircem , bekle şimdi yencem seni muhabbeti çıktı delikanlılık bozuldu
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)