Bu Kadar Üye Nereden Geliyor ? ? ?
Reklamlar
-
Arkadaşlar son zamanlar da bir çok kişi üye oldu bunun nedeni ne olabilir ? Haaa gelenler hoşgeldi sefa geldi ama benim parmaklarım yoruldu konulara yazmaktan benim tesbitim GOOGLE da en iyi forum sitesi ve en iyi motosilet muhabbeti olarak gösteriliyor BÜTÜN moderatör abilerimize teşekkür ederim bu siteyi bize kazandırdıkları için site sahibine ayrıcalıkla
SAYGILARIMLA
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Reklamlar
-
Google'a "Regal Raptor" yaz, "Kendimi Şanslı Hissediyorum"u tıkla, bak ne çıkacak Sırf Regal arayanlardan bin üye kazanmıştır site.
-
Super Moderator
İki fuarda da binlerce broşür dağıttık, MotoGP'de gelen motosikletlilere broşürlerimizi verdik, arabaların da sileceklerine sıkıştırıldı.
Bunun yanında tavsiye ettiklerimiz...vb de var.
Şaşılacak şey değil bu kadar üyeye ulaşmamız.Beklenti daha bile yüksekti.
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
İki fuarda da binlerce broşür dağıttık, MotoGP'de gelen motosikletlilere broşürlerimizi verdik, arabaların da sileceklerine sıkıştırıldı.
Bunun yanında tavsiye ettiklerimiz...vb de var.
Şaşılacak şey değil bu kadar üyeye ulaşmamız.Beklenti daha bile yüksekti.
Yaw abi elinize sağlık da imzandaki 1-3-8...................138 in anlamı ne acabeeee
___KILIÇ___
-
Super Moderator
@Khutuck, o kadar detaya gerek yok, motosiklet yazıp "Kendimi Şanslı Hissediyorum"a basınca da motosiklet.net açılıyor.
@İskenderunluKILIC, okuldan 138.yıl mezun olan devreyiz.Daha derin anlamları da var ama genel olarak bu işte.
-
ayrıca normalden de fazla üye geliyor bu günlerde. yaz gelince herkes motor almaya koştu sanki. motor almak isteyenlerde siteye üye olup fikir almak istiyorlar. motorları alanlardan çoğu da girmiyor siteye zaten.
ben forumu seviyorum. motorum olmasa da girerim zaten.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
Motosiklet tutku işi olmasına rağmen hiç bilmeden bodozlama dalınmıyo tabi konuya.Net'de dolaşabilen herkesin ilk durağıda oluyo haliyle.Arkadaşlığında üst seviyede olması burayı farklı kılan etkenlerden.
-
08 Haziran 2006, 18:42
ylmzzz adlı üyeden alıntı
ayrıca normalden de fazla üye geliyor bu günlerde. yaz gelince herkes motor almaya koştu sanki. motor almak isteyenlerde siteye üye olup fikir almak istiyorlar. motorları alanlardan çoğu da girmiyor siteye zaten.
ben forumu seviyorum. motorum olmasa da girerim zaten.
Abi çoğu öyle girmiyor da öyle maksat üye olmak olsun diyerek kayıt oluyor anlamadım kii
___KILIÇ___
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler