Nişantaşı üniversitesi'nde okuyan veya yakını orda öğretim gören varmı ? Bu sene o unv yazılmayı düşünüyorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim
Nişantaşı üniversitesi'nde okuyan veya yakını orda öğretim gören varmı ? Bu sene o unv yazılmayı düşünüyorum biraz bilgilendirirseniz sevinirim
Kampüsü bayrampaşada olan bir Nişantaşı Üniversitesi, napıcaksın hocam orda ?
ilim irfan ticarethanesi. geçiniz :D nerden mezunsun nişantaşı abi, diyeceğin günleri düşün.
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Uygun diye ne idüğü belirsiz acayip bir üniversite yerine tekrar hazırlanın devlet üniv. gidin hocam napcaksınız oralarda
harcayacagin zaman ve paraya yazik olur...
Buraya harcamasam başka bir özele bütcem yetmez. Yani senelik kalkıp 25-30 bin para veremem. Bu devirde herkezin ne olduğu az cok bellidir hocam. Şimdi ben bütceme uyan parayı bu üniversiteye vermesem doğuda bir devlet üniversitesine okumaya gittiğim zaman hem burda verdiğim paranın aynısını orda kendim yiyeceğim hemde sefillik cekip ailemden arkadaşlarımdan uzak kalacağım
Arel üniversitesine bir bak burdan kat kat iyidir. Buradan mezun olsan ne kadar eğitimli olucaksın ki arkadaşım
bitirince zerre işe yaramayacak. nişantaşına, arele, okana, ahmete mehmete vereceğin parayla bi dükkan aç esnaflık yap daha iyi. yazık günahtır vereceğin paraya
Ben de on yargılıyım. Fakat olay sende biter. Kendini geliştirmene bağlı.
Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama oraya vereceğin paranın çok daha azına özel ders al, kapanmayan dershane elbet kalacak önümüzdeki sene. Birine git bir sene daha hazırlan. Üniversite kazanmak bu kadar zor değil. Anlamıyorum hiç mi içiniz acımıyor bu üniversitelere bu paraları verirken.
Nerede okuduğunun önemi yok kardeşim nasıl okuduğunun önemi var ;)
iş sende bitiyor..
Sıradan bir üniversite mezunuyum. Gittiğim iş görüşmelerinde neler yaptığım konuşuldu hep. Kişinin kumaşı kaliteliyse hissettirir.
Kendini donat, kendine yatırım yap, ogrenmeyi ogren.
Okulu bitirmek bir sey degil.
Arkadaslar dogru soylemiş.
iş sende bitiyor.
Arkadaşımın yeğenleri ora da okuyor.
Istedigin bölüm güzel
Yeni havalimanini da dusunursen sizlere iş imkani olabilir dilini de gelistirirsen okudugun bolumde basarili olursan olabilir..
farkli sebepler icin unv hayati falan filan diyosan arkadaslarin dedigi gibi esnaflik yap o paralara..
Olay sende bitiyor..
hayIrlisi olsun hakkinda
Eyvallah hocam. Hepinize cok cok teşekkür ederim. Zaten şuanda havaalanında staj görüyorum bu bölümü istiyorum sonraki hedefim host olmak dünyayı birazda uçak üstünde dolaşmak. Zaten okuldan ayrı birde dilimi geliştirmek için kursa gideceğim. Bir abimiz ÖM den tavsiye vermişti fakat o konuda kendime güvenemediğim için es geçtim bu ünv yazılma konusunda kararlıyım gibi. Sadece adam gibi okuyup işimi yapmak istiyorum.
Saygılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)