Hediyeli :) Malzeme ihtiyacı olana gönderebilirim. (Ampül, Ön Dişli, Jant Şeridi)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bu davranisiniz icin taktir ediyorum sizi.
İhtiyaci olan icin iyi olur.
-
Takim cantasi dolumu yoksa sadece cantami eger doluysa ucretinide odeyebilirim
-
Takım çantası dediğim basit ama kullanışlı bir şeydir. Aslında takım çantası değil ama sonuçta ufak tefek şeyleri sele altına koymak için kullanılabilir diye düşüyorum.
İkinci resimde zaten görünmektedir. Diğer malzemelerle birlikte ihtiyacı olana göndermeyi düşünüyorum.
BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!
"AKINCILAR..."
-
Abi bana niye vermedin :D şant şeridim deforme oldu aaaaaa
-
Gokhan valla hic haberim bile yoktu bu malzemelerden. bugun temizlik yaptim motor malzemelerini duzenledim bir baktim depoustu cantanin icinden cikti bunlar aklima geldin ama o zaman gorunur yerde degildi bee sen zaten beyaz serit takmadin mi motora en son oyle gordum sanki.
-
Onlarda deforme oldu abi çıkardım onları 16 t dişli niye taktın abi motora bi artısı oluyor muydu ?
Abi bizim motora uyumluysa bana gönderebilirsin jant şeridi düşünüyordum zaten iyi olur
-
Bu jant seridi nedir birde sanirim sende drift.kullanicisin sele altindaki ifak cep gibi biyer var zar zor bi yagmurluk sigdirdim sele alti benmi kullanamiyorum yoksa okadar ufakmi
-
Valla devriyaj kolu alacaktim. Supriz oldu. Ben talibim devriyaj koluna
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)