Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hediyeli :) Malzeme ihtiyacı olana gönderebilirim. (Ampül, Ön Dişli, Jant Şeridi)

REKLAM ALANI
    dadaş-bb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    'ni Sattı. Arayışlarda
    Arkadaşlar elimde bazı kullanmadığım fazla malzemelerim var. İhtiyacı olan hayrını görsün

Ptt kargo ile gönderirim diğer kargolar pahalı olur herhalde. Malzemeler bende kargo da sizden

Ampül: 12V / 35 Watt ve beyaz renktedir kullanılmamıştır sıfırdır.

Jant şeridi: 1 kere kullanıldı ve ön/arka tekere çekmiştim şeridi fazlası öylece elimde kaldı kullanmıyorum ihtiyacım yok.

Ön dişli: 16T diye yazıyor yani 16 dişlidir. 1-2 gün Mh drift model motosiklette kullanıldı sonra çıkarmıştım. Başka modellere uyumlu olup olmadığını bilemiyorum.

Debriyaj levyesi(kolu): Mh drift modelinin debriyaj koludur ve sıfırdır. Gidon gağlantı kısmı kırılmıştı kol öylece sıfır elimde kaldı. Başka modellere uyumlu olup olmadığını bilemiyorum.

Ve ufakta olsa iş görecek seviyede bir de siyah fermuarlı takım çantası da benden hediye olsun.

Sağlıcakla kalın. Tekeriniz düz bassın.

ctuna81, Sinan Er, Biyturs_OnSr ve 2 diğerleri bunu beğendiler..
    BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!

"AKINCILAR..."

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu davranisiniz icin taktir ediyorum sizi.
    İhtiyaci olan icin iyi olur.
    dadaş-bb bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Drift
    Takim cantasi dolumu yoksa sadece cantami eger doluysa ucretinide odeyebilirim

Motosikleti
    'ni Sattı. Arayışlarda
    Takım çantası dediğim basit ama kullanışlı bir şeydir. Aslında takım çantası değil ama sonuçta ufak tefek şeyleri sele altına koymak için kullanılabilir diye düşüyorum.

İkinci resimde zaten görünmektedir. Diğer malzemelerle birlikte ihtiyacı olana göndermeyi düşünüyorum.
    BİZ; KANINI VE CANINI BU VATAN İÇİN FEDA EDENLER VE GÖZÜ YAŞLI ANALAR İÇİN SAVAŞIRIZ...!

"AKINCILAR..."

Abi bana niye vermedin :D şant şeridim deforme oldu aaaaaa

Motosikleti
    'ni Sattı. Arayışlarda
    Gokhan valla hic haberim bile yoktu bu malzemelerden. bugun temizlik yaptim motor malzemelerini duzenledim bir baktim depoustu cantanin icinden cikti bunlar aklima geldin ama o zaman gorunur yerde degildi bee sen zaten beyaz serit takmadin mi motora en son oyle gordum sanki.

Onlarda deforme oldu abi çıkardım onları 16 t dişli niye taktın abi motora bi artısı oluyor muydu ?

Abi bizim motora uyumluysa bana gönderebilirsin jant şeridi düşünüyordum zaten iyi olur

Motosikleti
    Mondial Drift
    Bu jant seridi nedir birde sanirim sende drift.kullanicisin sele altindaki ifak cep gibi biyer var zar zor bi yagmurluk sigdirdim sele alti benmi kullanamiyorum yoksa okadar ufakmi

Motosikleti
    mondial rx3i
    Valla devriyaj kolu alacaktim. Supriz oldu. Ben talibim devriyaj koluna

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)