Merhaba Motorsiklet forumu bugun size Leon FR Stage 2 yı tanıtmak istiyorum
Araba ve video hakkında ne düşünüyorsunz ?
Merhaba Motorsiklet forumu bugun size Leon FR Stage 2 yı tanıtmak istiyorum
Araba ve video hakkında ne düşünüyorsunz ?
Araba'dan çok anlamam , bir dönem araştırır iken, bilhassa bu Leon serisinin Apaçi otosu oldukları her forumda yazılıyordu, birde Wv Scirocco'nun.
Ne'mi düşündüm benlik değil bu model , oto bile olsa rüzgarı hiss etmeliyim, belki bir cabriolet coupe sport isterdim ,videosunu kendim çekerdim. ( hayal mkme no:346.785.)
videolar güzel =)
arada kaçırdıklarım olunca kanalından hemen izliyorum
Kaslı araba görmek daha hoşuma gidiyor leon a ısınamadım o yüzden
izmiri izlemeside güzel
Gene güzel bir video araçtaki ince modifiyeler ve egzoz sesi gayet iyi
Leon biraz "parası olan apaçi" arabası olarak bilinir
video başarılı olmuş
bence yeni leon led ve spor paket ile çok şık klas bir araç, kendi sınıfında rakipsiz bile diyebilriz
Araç video güzel. Eline sağlık.
Yalnız bu aracı denizlide gördüm heralde bir kaç gün önce. 35 kan dı onun plakası. aynı renk aynı kasa da son haneleri hatırlamıyorum işte.
Benim fikrim;
Klasik 4 silindir seri üretim sıradan bir araba işte. manken gibi araba yani. dışı dolu içi boş(teknik anlamda)
videodaki araba bir RX-8, bir m3, m5, bir mustang veya skyline olsaydı işler çok daha değişirdi tabi.
bu arabaların üretimindeki ana maksat az yaksın, tipi güzel olsun, vergisi az olsun v.s yani çoğu insanın ''default'' beklentileri
bu seri üretim 4 silindir sıradan arabaları alıp bi' ton yükleme yapsan, turbo v.s bassan da eşek gene aynı eşek. değişen pek bir şey olmaz. en fazla top speed, hızlanma artar buna mukabil motor erkenden biter falan.
ha aracın dışı güzel mi güzel tabi orası ayrı
Cupra olsa anlarım da fr alt tarafı. Hiç sevmiyorum böyle süslü ama boş arabaları. Bi de tanıtmamışın göstermişin sadece. Ama güzel video olmuş eline sağlık
Valla ben pek pok atamayacagim arabaya çünkü çok zengin olmadigimizdan, bütçemiz ancak böyle ucuz arabalara yetiyor.
Yani gözümüz baska modellere kaysa da bütçemiz, Leon gibi, Bmw 3 ya da Mercedes C serisi gibi passat gibi ucuz arabalara ancak elveriyor.
Neyse ki arabaya pek hevesim yok o nedenle çok da dert etmiyorum ama bizim binebilecegimiz arabalarin bunlar oldugu gerçegini de kabullenmek zorunda kaliyorum.
O nedenle waawww süper araba deyip geçiyorum yapacak baska bir sey yok.
Eyvallah.
Aslında panigal vardı.
Yengen,
altında çocuk motoru gibi duruyor diye diye soğuttu sattım.
Sonra fark ettim ki benim en hoşuma giden ( tip olarak) eski seri.
Tek kusuru egzozlar çok kötü duruyor.
Eğer kuyruğun altına sığdırabilecek bir alternatif bulursam deymeyin keyfime.
Dipnot : Çıkarttığın mesaj aramızda kalsın
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)