Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Para Mevzusu...

REKLAM ALANI
    Wokiie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Herkes selamın aleyküm .

Her 2 teker aşığı genç gibi bende motosiklet alınması konusunda aileme istekte bulundum ve aldığım cevap net bir "Hayır" dı . Babam biraz daha sıcak bakıyor bu duruma. Fakat istediğimiz 250cc lik bir motosiklet olunca işler biraz değişiyor .

Şimdi demem o ki motosiklet için para biriktirmek istiyorum . Okulum hergün olduğu için işe giremiyorum . Aramızda belki internetten para kazanan birileri vardır. Eğer internetten para kazanmak diye bir şey varsa anlatıp yardımcı olurlarsa çok sevinirim .

İyi forumlar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Sosyo-kulturel durumundan biraz bahsedersen buradan sana is kapısı açanlar olacaktır kardeş
    Wokiie bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı harung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sosyo-kulturel durumundan biraz bahsedersen buradan sana is kapısı açanlar olacaktır kardeş

Daha önce şunu yaptım burda çalıştım gibi mi ? yoksa bunları yapabilirim gibi mi ? (Biraz daha açık yazarsanız sevinirim hocam )

orcunberkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

önlerden rez

Aynı dert bendede var

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Yaşım şu şunları bunları biliyorum günün şu kadar saati internetten çalışabilirim falan
    Wokiie bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı harung adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaşım şu şunları bunları biliyorum günün şu kadar saati internetten çalışabilirim falan
    Konuyu yarın konu dışı bölümüne açarım hocam . Eğer iş imkanı olursa çok iyi olur . Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim . Önerebileceğiniz başka bir şeyler varsa yazarsanız beni sevindirirsiniz .

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    clixsense var. Akmaz ama damlatır. Bir de özgün videolar çeker yada bulursan youtube'da çok iyi para var

Çorum İl Temsilcisi Furkan Tarık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 937
    Borsa abi açık ve net

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

Yanlız başlangıç için 250'lik biraz fazla değilmi sence de? yarın bir gün yatırsan kıçını yırtarak aldığın motoru nasıl tamir ettireceksin ? her şeyi göz önünde bulundur

Scarty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlk olarak bilgisayar ile özellikle oyunlar ile hasir nesirsen tabiki YouTube kanali,

İngilizce iyi metin yazabiliriz diyorsan makaleler yaz ( sağlık spor vb. ) ve webmaster sitelerinde bunların satışları gerçekleşiyor , türkçe metin de satabilirsin fakat çok kazanamazsin.

Web sitesinden para kazananlara inanma daha dogruulsu adsensten inan ki reklama tiklayan yok ve para kazanamazsin.

Şuan oyun ortamındaki en bilinci kullanıcı aralığı 12-18 neden dersen çocuklar verilen emeğe saygı duyup karşılığını verebiliyor fakat reşit olanlar genellikle izleyip geçer Beğen tuşuna basmaya tenezzül etmeyenler var.

Kısaca : internetten para kazanmak bilinçsiz kullanıcı için imkânsız , biraz bilen için zor , iyi bilen için geçim kaynağı.

Örn. Oyun yöneticisi adam zamanında be para kaldırdı simdi çöküş döneminde.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı Furkan Tarık adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Borsa abi açık ve net

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:40 ----------

Yanlız başlangıç için 250'lik biraz fazla değilmi sence de? yarın bir gün yatırsan kıçını yırtarak aldığın motoru nasıl tamir ettireceksin ? her şeyi göz önünde bulundur
    Zaten 250 lik motosiklet kullanıyorum . Fakat kullandığım motosiklet babama ait . Sadece eve gittiğim zaman kullanabiliyorum .

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Alıntı Scarty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk olarak bilgisayar ile özellikle oyunlar ile hasir nesirsen tabiki YouTube kanali,

İngilizce iyi metin yazabiliriz diyorsan makaleler yaz ( sağlık spor vb. ) ve webmaster sitelerinde bunların satışları gerçekleşiyor , türkçe metin de satabilirsin fakat çok kazanamazsin.

Web sitesinden para kazananlara inanma daha dogruulsu adsensten inan ki reklama tiklayan yok ve para kazanamazsin.

Şuan oyun ortamındaki en bilinci kullanıcı aralığı 12-18 neden dersen çocuklar verilen emeğe saygı duyup karşılığını verebiliyor fakat reşit olanlar genellikle izleyip geçer Beğen tuşuna basmaya tenezzül etmeyenler var.

Kısaca : internetten para kazanmak bilinçsiz kullanıcı için imkânsız , biraz bilen için zor , iyi bilen için geçim kaynağı.

Örn. Oyun yöneticisi adam zamanında be para kaldırdı simdi çöküş döneminde.
    Hocam elimde kıytırık bi laptop, oyun yükle desen kaldırırmı belli değil , Çizim yapıyorum fakat çok iyi değil amatörce. Bide bende şans yok en fazla 1000 takipçi ye ulaşırım. Hatta o bile olmayabilir... :/

Scarty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Wokiie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam elimde kıytırık bi laptop, oyun yükle desen kaldırırmı belli değil , Çizim yapıyorum fakat çok iyi değil amatörce. Bide bende şans yok en fazla 1000 takipçi ye ulaşırım. Hatta o bile olmayabilir... :/
    Hocam yapacak birşey yok internetten para kazanmak gerçekten kolay değil ekip olmadan.ekip olunca da kim ne kadar kazanabilir ki.Siz en iyisi harçlık aliyorsaniz onu biriktirin internete nazaran daha hızlı birikiminiz olur

YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    part time anketörlük vs. ile anca, internetten kazanamazsın. baban motorcuymuş zaten neden sıcak bakmıyor ki durumu uygunsa?
    Wokiie bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    part time anketörlük vs. ile anca, internetten kazanamazsın. baban motorcuymuş zaten neden sıcak bakmıyor ki durumu uygunsa?
    Babam chooper kullanıyor ve supersport bi motosiklet almamı istemiyor . Aslında annem istemiyor oda ona destek çıkıyor . Gönülün istediği r25 ninja300 , cbr250r ... Fakat babam belki 100 lük bi scooter alabilirim diyor . Şükür en azından ama bende biraz para biriktirirsem "çocuk baya heves etmiş alalım " diyebilir . Amacım hem kendi ekonomimi geliştirmek hemde birikim .

Hocam bide şu anketörlüğü anlatırmısınız ? Yani neye göre para alıyorlar neye göre kazanıyorlar ??

Motosikleti
    XJ6N
    Babam chooper kullanıyor ve supersport bi motosiklet almamı istemiyor . Aslında annem istemiyor oda ona destek çıkıyor . Gönülün istediği r25 ninja300 , cbr250r ... Fakat babam belki 100 lük bi scooter alabilirim diyor . Şükür en azından ama bende biraz para biriktirirsem "çocuk baya heves etmiş alalım " diyebilir . Amacım hem kendi ekonomimi geliştirmek hemde birikim .

Hocam bide şu anketörlüğü anlatırmısınız ? Yani neye göre para alıyorlar neye göre kazanıyorlar ??
    Ben onu örnek için söyledim hiç yapmadım ben. Ama arkadaşlarım marketlerde ürün tanıtımı yapan kişiler varya o işlerden yapıyorlar haftasonu 5-9 saat çalışıyorlar 2 gün 100 tl. Gerçi kız benim tanıdıklarım ama bulursan güzel iş
    Wokiie bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben onu örnek için söyledim hiç yapmadım ben. Ama arkadaşlarım marketlerde ürün tanıtımı yapan kişiler varya o işlerden yapıyorlar haftasonu 5-9 saat çalışıyorlar 2 gün 100 tl. Gerçi kız benim tanıdıklarım ama bulursan güzel iş
    Ne yapıyorlar ki ? Ülkemizde anketörlere genel olarak bi nefret var zaten . Kimse çözmez gibime geliyor

Motosikleti
    XJ6N
    Ne yapıyorlar ki ? Ülkemizde anketörlere genel olarak bi nefret var zaten . Kimse çözmez gibime geliyor
    Anketörlük zor telefondada yüzyüzede evet bence onuda unut. Market standında durup ürün tanıtmak ikram etmek vs. yaptıkları arkadaşlarımın işi,

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)