Babam haziran temmuz gibi araba alacak.
İlla ki 0 olsun istiyo 10 sene oldu diğer arabasını satalı.
Maksimum 50.000 tl lik dizel az yakan önerebileceğiniz araba var mı ?
Benim aklıma yatan ise peugeot 301.
Babam haziran temmuz gibi araba alacak.
İlla ki 0 olsun istiyo 10 sene oldu diğer arabasını satalı.
Maksimum 50.000 tl lik dizel az yakan önerebileceğiniz araba var mı ?
Benim aklıma yatan ise peugeot 301.
'' 0'' vereceği fiyata daha kaliteli, üst sınıf subaru legacy 2.0 td öneririm
301 bomboş kütük gibi bir araç,
hyundai ailesi bu konuda başarılı
i20 ve accent blue güzel bir seçenek
seat ibiza ve leon'da çok şık tasarımlı
Leon alir arkama bakmazdim.
301 arkadaslarin dedgi gbi biraz bos kalabilir.
Şimdiye kadar hep ikinci el araç aldı şuan 58 yaşında
artık sıfır almak istiyorum kafaya taktım diyor
Bu yüzden ikinci ele yanaşmıyor.
Leonlar bütçeyi biraz aşıyor 1.4 leri 63.000'den başlıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Acaba biraz daha detay verir misiniz tam olarak neyinden veya nelerinden memnun kalmadınız ?
Peugeot iyi araba fakat 301 diye bir modeli olduğunu ilk defa duydum.
Türkiye'ye özel yapıyorlar sanırım.
Skoda Rapid ve ya Lada 9. ayda tekrar Türkiye'ye giriş yapıyor. modellerini araştırın.
301 yerine fiat ve ya reno'nun mükemmel dizelleri var. neden 301 ?
Linea 1,6 dizel yada 1,3 dizel. Az yakar servis yedek parça bol.
Skoda rapid Octavia hatta
dostum, o paraya dizel istiyorsanız ve çok konfor aramıyorsanız bence alın bir clio, arkanıza bakmayın. linea önerenler olmuş ama linea,clio'ya göre çok fazla yakıyor. hem bakım aralıkları da çok sık,linea'lar 10.000 km'de, clio'lar 20.000 km'de bakıma giriyor. (yanlış biliyor da olabilirim,bizim şirket araçları bu şekildeydi). clio'nun parçasını da her yerde bulursunuz,satmaya kalkarsanız da çok zorlanmazsınız,alıcısı da fazla.
zaten sıfır km,dizel, 50.000 tl'ye de çok fazla seçeneğiniz de yok sanırım.
saygılar
Ford kullanıcısıyım parçası servisi pahalıdır ama çok sağlamdır. Ford bir araç bakın memnun kalırsınız
Bakım aralığı aracın marka modeline göre değişmez. Ford uda renosuda fiat tıda aynı bakım aralığına sahip. Bazı işgüzarlar yaga 20000 km yazar bazıları 10000 yazarlar. Ama olması gereken 10000 dir. Ayrıca clio ile lineanın (1,3 multijet linea ) yakıtı aynıdır. İlaveten sağlamlığıyla yıllarca ödül almış bir motora sahip. Servis bakımlı motorları birmilyon km yol gidebiliyor. Parça konusunda da iki firmada sıkıntısız. Nerden mi biliyorum 15 yıllık tofaş çalışanıyım.
Hocam pejo 301 e o kadar para vermek saçma olur
Linea dersen takoz gibi bir araç
50 bin liraya 0 iyi dizel araç pek yok sanırım 2. el temiz bi şeyler bakılabilir aslında (jetta,corolla gibi)
Mitsubishi spacestar veya attrage bakabilirsiniz.
Evet iyice araştırdıktan sonra bende vazgeçtim 301'den
İkinci ele ikna edebilirsem birçok alternatif olacak 50.000 tl biraz arada kaldı sıfır dizeller için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:59 ----------
Hocam dediğiniz arabalar 1.2 motor düşük kalır.
50bin hatta daha azına Ford Courier veya Fiat Fiorino alabilirsiniz..
şirketimde ikisi de var çok memnunuz,tek dezavantajları her yıl muayeneye girmesi..
diyeceksinizki bunlar araba konforu vermez ama inanın 2014 Golf DSG dizel bir arabamız daha var ben fiorino da daha rahat ediyorum tavanı yüksek olduğu için..
fiorino da otomatik 6 ileri seçeneğini tercih ettik çok başarılı bir şanzıman,yakıt tüketimi şaka gibi motorumdan az yakıyor 1.3 dizel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)