Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Seat Leon Cupra Stage 2 240 PS

REKLAM ALANI

Merhaba herkese ,

Size Seat Ibız Cupra stage 2 yi yakından tanıtmak istiyorum

araçın sadece önfragmanı bu daha aksyonlu kareler bir sonraki videoda olucak

bu video hakkında düşüncelerinizi de duymak isterim.

Teşekkürler

crxforever bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6N
    ne dandik otopark daa ha şık bi otoparkta çekseydiniz dökülü sıvalarla araba uymamış onun dışında çekim şarkı vs çok iyi her videonuzda

Alıntı YouSuffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne dandik otopark daa ha şık bi otoparkta çekseydiniz dökülü sıvalarla araba uymamış onun dışında çekim şarkı vs çok iyi her videonuzda
    Çok Teşekkür ederim özellikle o tarz bi otopark seçmiştim ama ben Undergroudn havasını yakalamak icin olmamıs mı :(

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    görüntü olarak 1 serisi daha iyiydi.dışı çok sade kalmış. sanki çekimleri de daha iyiydi.
    otopark olarak ya daha eski püskü ya da biraz daha janjanlı arkada klasik araçların vs olduğu bir otopark olabilir sanki.
    tabi bu yorumları sadece seyirci olarak yapıyorum işin kolayı zoru, tekniğini bilmiyorum.

240 hp yi duymak bile heyecan verici.

Alıntı crxforever adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    görüntü olarak 1 serisi daha iyiydi.dışı çok sade kalmış. sanki çekimleri de daha iyiydi.
    otopark olarak ya daha eski püskü ya da biraz daha janjanlı arkada klasik araçların vs olduğu bir otopark olabilir sanki.
    tabi bu yorumları sadece seyirci olarak yapıyorum işin kolayı zoru, tekniğini bilmiyorum.

240 hp yi duymak bile heyecan verici.
    Merhabalar evet 1 serisin videosu daha hareketliydi bu biraz daha slow kaldı ama framan niyetinde devamı gelicek

ne yazıkı başka otopark bulamadım bundan da bi süre sonra gönderildik, resim ve video cekemek yasak olduğundan dolayı :D
    crxforever bunu beğendi.

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    yoğun trafikte bol makaslı vs videolarınızın olmaması ve trafiğin az olduğu veya olmadığı yerleri seçmeniz de çok iyi.
    mesela suzuki videosu heyecan veriyor ama dehşete düşürmüyor .
    genel olarak beğendim.

ozmencan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hocam çekimi siz yaptıysanız bir şey sormak istiyorum kameranın sağdan sola yada tam tersi kayış hareketini nasıl yaptınız?Ekipman kullandınızmı elle yaptıysanız titreşimi nasıl önlediniz

Alıntı ozmencan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çekimi siz yaptıysanız bir şey sormak istiyorum kameranın sağdan sola yada tam tersi kayış hareketini nasıl yaptınız?Ekipman kullandınızmı elle yaptıysanız titreşimi nasıl önlediniz

Merhaba elinizle bu geçişleri yapmanız imkansız gıbı bısey , slider denilen bir alet kullanıyorum bu olayda

ozmencan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı TheGermanBoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba elinizle bu geçişleri yapmanız imkansız gıbı bısey , slider denilen bir alet kullanıyorum bu olayda
    hangi marka model hocam varsa link alabilirmiyim

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    VW gurubu 1.8 motora geçti. yılın motoru seçilmesine rağmen 1.4 leri üretimden çekti.

standart iyidir çok oynamamak lazım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    bu video bütün forumlara üye olan eleman sen değilmisin

Alıntı snappy x adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu video bütün forumlara üye olan eleman sen değilmisin

videoların geneli kendi paylaşımımdır doğru

Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    VW gurubu 1.8 motora geçti. yılın motoru seçilmesine rağmen 1.4 leri üretimden çekti.

standart iyidir çok oynamamak lazım

2011-2012 üretimi 1.4 tsi lar çok sorunlu olduğu ıcın 1.8 leri piyasaya sürdüklerine inanıyorum ben

Leon yazmışsın ama araç ibiza. Hem bu stage 2 ne oluyor? Bi yazılım attıran stage2 yazıyor.
    Alisilin bunu beğendi.

Alıntı HanSOLO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Leon yazmışsın ama araç ibiza. Hem bu stage 2 ne oluyor? Bi yazılım attıran stage2 yazıyor.
    Evet doğru söyledınz gözümden kaçmıs leon düzeltemiyorum da stage 2 motorun yavas yavas güclendırme aşamaları stage 3ve4 den sonra motorun pistonları felan da gücelendırılıyor

su an bu aracta bobinler ve intercoler güclendırılmıs durumda

Pangea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR 125 X
    Önceki aracım standart seat ibiza cupraydı o bile aklımı alıyordu bu hali müthiştir,özellikle devire duyarlı ses sistemi ile içeride ki motor sesi müthiş oluyor.Soft setup stage 1 düşünüyordum ,yapamadan aracı verdik.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)