Benden çok yiyor yahuu
Benden çok yiyor yahuu
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Sekerli ve tuzlu seyler fazla vermeyin zararli diye biliyorum. Sevimli kerata :-)
Bende bir vidyo atardım da yüreğin dayanmaz :D
Yok yok vermiyorum Ama vermessemde tepeme çıkıyor benim yediğime salça oluyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
Yok yok vermiyorum Ama vermessemde tepeme çıkıyor benim yediğime salça oluyor. Baksanıza ilkinde nasıl gözler açılıyor atlıyor
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Bu gene iyi bizim köpek ağzımıza ne götürsek ,lan oha süper birşey yiyorlar kesin diye kucağa zıplıyor hemen.Hani abi canı çeker tamam diyorumda karpuz kesiyosun kabuğunu eline alınca hemen bi ısırık alayım modunda .Kuşkulanıyorum zaten uzaylımıdır nedir bok bulsa yiyecek
o gene iyi benim kedim domates biber patlıcan zeytin yiyordu zeytin açıkta kalamsın ne varsa temizler domatesleir yarısına kadar yer başka domatese geçer kızarmış biber vermessen başında bağırıp durur çatalı kaşığı ağzına götürürsün ona zıplamaya kalkar :D
Cokkkk tatliymiş yaa buuu yumoşcuk :D
vermemek en iyisi benim kopegim vardi oda cips ,dondurma ne bulsa elimde atliyordu bazen kiyamayip tattiriyodum sadece yemesin :D
bizim bağdaki köpek böyle abur cubur yemiyordu kuru fasulye yaptın mı bir tabakta ona çekiyoruz o da yiyordu
Bide yanına kola açıcaksın bitecek olayı kedinin
Bilimum içecekelrş denedim de sudan başkasına bakmıyor
Fazla alıştırma. Cips- kola sonra bir de playstation 3 kolu ister bu
Ahahahh supermis yanindada zero kola ver
nasıl gece gece canım cips istedi belli değil :D
kerata çok tatlı (:
benimde iran kedim var, bu tarz şeyler vermek istemiyorum, vermeyince küsüyor psikolojisi bozuluyor barışana kadar bayağı bir uğraştırıyor.
son söz;
kedi candır (:
Bizimkisi de bırak çipsi; et,balık filan hiç yemiyor,lavaboda uyuyor. Her yanıma geldiğinde ıslanmış bir halde yanaşıyor.
Kedi diye başka birşey mi itelediler anlamadım
Bu arada senin tsort pembe oda pembe zevkli adammışsın ,iyi kedi pembe değil
Profil fotoğrafında gördüğünüz 4 ayaklı kızımız da bizden önce sofraya oturuyor. Pijamaları giydikmi bizden önce yatağa yatıyor. Dışarıya çıkmak için hazırlandık mı bizden önce kapının önüne geçip oturuyor. Allahtan motora binmek için daha bir çabası olmadı Bu dört ayaklıların beyin farklı çalışıyor, şımarık zilliler.
Motorunuz scooter olsaydı onuda yapardı
Antalyada sahibi ile motora binmeyen köpek yoktu. Hatta onlardan önce ortaya kuruluyordu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)