Sevgiliye aşkım bitanem bebegim tarzında sözler ?
Reklamlar
-
sevgiliye aşkım canım cicim tarzında degişik yeni moda sozler lutfen siz sevgilinze nasıl hitab edersiniz
Reklamlar
-
Kendin için soruyorsan, içinden geleni söyle kardeşim. Senin sevgini en iyi ifade edebilecek şey kendi çabanla yarattığın şeylerdir.
-
kalbim de hayatım de bidenem de bebegim de bitanem de karıcım de avrad de bal dudaklım de gozleri renkliyse kara gozlum yeşil gozlm deniz gozlm zeytin gozlum v.b hayatımın askı de yerim yalarım de melegim de dunyam de cennetim de işte bişeler gardaş sende :D
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sen çok yanlış gelmişsin kardeş.
-
-
Hacı de
-
sezer0696 adlı üyeden alıntı
kalbim de hayatım de bidenem de bebegim de bitanem de karıcım de avrad de bal dudaklım de gozleri renkliyse kara gozlum yeşil gozlm deniz gozlm zeytin gozlum v.b hayatımın askı de yerim yalarım de melegim de dunyam de cennetim de işte bişeler gardaş sende :D
Ck sgl abi bska ykmu bnde byle bisiler istiodum
-
berkeizmir adlı üyeden alıntı
sevgiliye aşkım canım cicim tarzında degişik yeni moda sozler lutfen siz sevgilinze nasıl hitab edersiniz
motosiklet forumun da ilk konu ilginç hoş geldin motor varsa kazasız belasız
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
motosiklet forumun da ilk konu ilginç hoş geldin motor varsa kazasız belasız
Motoskltm yk ne olmski ben bu frmu sevyrm motoskletlerı digrlrnde kzlrda olyo onlar grmesin istdm 2 yıl snra almayı dusnyrm
-
Motoskltm yk ne olmski ben bu frmu sevyrm motoskletlerı digrlrnde kzlrda olyo onlar grmesin istdm 2 yıl snra almayı dusnyrm
Yaş kaç ?
umrm motoskletni birn önce alrsn tbi kzlar önmli gzl motrn olrsa gzl kzlrda olr.
Bizde Herkesi seviyoruz da başta yazım ve imla ya uyanları.
Harfleri para ile mi satın alıyorsun. Böyle ucuza mı geliyor. ?
-
Uğur Ak adlı üyeden alıntı
Sen çok yanlış gelmişsin kardeş.
Uğur Bey +1
Evet Manuş Baba dinliyor, kitap, gazete okuyor ve düşünüyorum...
Düşünün, düşünmekle ölmüyor insan...
-
Olan var olmayan var
-
Abi de amca de dayı de kanka de :D
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Abi de amca de dayı de kanka de :D
Pampiş, kankitoş var dı bi ara ya noldu o ?
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ...
Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
-
tez zamanda evlen böyle şeylerle uğraşma
-
Gerizekalı sevgilim benim
Az mustafa topaloglu dinle..
-
Canım > Aşkım > Hayatım > Bir tanem > İnci tanem > Biriciğim > sonra keskin viraj alınır .. > Bok böceği > Kokuşmuş > Aşağılık > Pislik > Öküz > Dana > Bilimum karşılıklı hakaret , hiyvan sıfatları , ama sonundaki kafa rahatlığı paha biçilemez
Şimdilerde injeksiyonlu karbüratörlü silindir sayısına göre çeşitli adlandırmalar yapıyorum kafa raad relax..
-
gardaş bende odunum pek anlamam valla arkadas dogru soylemiş boyle sapşalıp okuzum diyenlerden uzak dur sende oyle konusma kıza yok okuzum şapşalım felan diye gevşeklerin işi o sana konussa bile konusturma kız gerekirse dov kıza mesela oyle zırt pırt aşkım felan demenede gerek yok arada iltfat etmesini bil daha iyi olur mesela kıza kurban olurum o guzel saclarının tek bi teline de seni kalbime kazıdım bi tek ecel alabilir de hayatta senden başka kimseyle yapamam de seninle tanısmadan once bıtkısel hayattaydım sanki de hep benm ol geresi cokta fifi de kızlar boyle şeyleride sever kıskan bol bol bu kadar acemi olma bu laflar bi işe yaramaz sevidigini sahiplendigini anlasın guven ver kıza gerisini boşver
-
-
Ck sgl abi bska ykmu bnde byle bisiler istiodum
Klavyede bazı tuşlar çalışmıyor mu?
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)