tarrraaammm diyerek risk alıyor ve arttıyorum
canerol bannn
başında T var dikkatli okuyun
tarrraaammm diyerek risk alıyor ve arttıyorum
canerol bannn
başında T var dikkatli okuyun
Kıza Amca diyeni bile gördüm. Sen daha iyisini yapabilirsin.
Blki yasm szdn kck olblr telefndn gryrm ondn byle yzyrm vrdiginz cevplara bakin ayp ettiniz motrcular bilr bu isleri dedm capkn olr dedm blki abilerm bana yardmci olur dedm sagln genede cannz saglsn
Ahhh ahhh Arkadaşın muhabbet Lise kantininde Uzun ve karmaşık sıra sonrası aldığım tostu yerken yan kirişin dibinde dikilen kızları keserken ki anılarım canlandı gözüme. hadi pampa sen git yok olum sen git lan. ehueheuheuhehehe falan
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
Konuyu açan kişinin mesajlarını şikayet ettim.
Sebebine de Türkçe yazmıyor diye belirttim.
Ya bn bu arkdşn yzdklrndn hç bi sk anlmyrm :(
Snde hklsn krds neyplm gdp trkcemi ogrnlm dglmi negrk vr gzlm dlmzi ogrnmye ozn gstrmye fln sclm icne gtsn
Silah çıktı mertlik bozuldu, akıllı! telefon çıktı Türkçe bozuldu. Hep telefon lobisinin işi bunlar. Asıl anlamadığım düzgün bir şekilde mobilden yazınca bu telefonlar kendi kendilerine mi bozuyor imla kurallarını? Ya da bazı kelimeleri, harfleri yutuyor mu? Aha ben de mobilden yazdım, bakalım kontrol edip göndereyim mesajımı bozulma olacak mı?
geldigime gelecegime pisman ettiniz adam gibi bise sordum sadece bunda dalga gecileck ne var sahibi bile ceza vermis bu sitenin bana bilmem duzgun konusmuyormusum bu kadarda insan kiskandigini belli etmez tmm sevgilin olmaya bilir tipsiz odun Olabilirsin sanada sana gore birini bulurduk boyle yapmana ne gerek var soyle adap gibi sanada yapalim hepiniz turkce ogretmenisiniz sanki biz bilmiyormuyuz duzgun yazmayi ne gerek var bosu bosuna ugrasa zaman kaybina eger siz benm yazdimi okuyamiyosaniz sizin ben turkce hocanizin ellerinden opuyum kendini bi halt yapttim saniyosunuz dalga gecerek
Sana verebileceklerim sadece bu kadar de öyle şeylere alıştırma dostum. :D https://lh4.googleusercontent.com/pr...Q=w410-h359-nc
Sevgilisine "Haydar" diyen terbiyesizinevlatları var. Sen onlara uyma. Hanımefendi ile başla, bitanem filan ile devam et. Sonunda "bacımsın"a gelmemesine dikkat et yeter. Hadi kal sağlıcakla.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)