Teknosa = KVK servisi seviyorum :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun hocam, benim LG serisindeki yaşadığım sorunları yaşamadan yeni telefonunuza kavuşmuşsunuz yetkili servisi de tebrik ediyorum gönderdiğiniz sorun 10 gün içinde yine ayni hatayı vermiş
-
Scarty adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam, benim LG serisindeki yaşadığım sorunları yaşamadan yeni telefonunuza kavuşmuşsunuz yetkili servisi de tebrik ediyorum gönderdiğiniz sorun 10 gün içinde yine ayni hatayı vermiş
Anakart yanmış dedi ama ben telefonu verdıgımde telefon calısıyordu en sonuncuda :D her işlemi yapıyordu bir hoparlör patlaktı :D
-
Hayırlı olsun. Elindeki simi kestirebilirsin sanırım.
Bende de m7 mini var klozete düştü. Garantiye gönderdim teknosaya. Suya düşme garantiye girmemesine rağmen ücretsiz tamir edildi.
Farklı bir yerden aldığı arkadaşımın z2 si (su geçirmeyen) su aldı. Tamiri için bir sürü para aldılar. Bir üstüne bundan sonra su geçirmeme garantisi veremeyiz dediler
-
ÖZALTIN adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun.
Elindeki simi kestirebilirsin sanırım.
Bende de m7 mini var klozete düştü. Garantiye gönderdim teknosaya. Suya düşme garantiye girmemesine rağmen ücretsiz tamir edildi.
Farklı bir yerden aldığı arkadaşımın z2 si (su geçirmeyen) su aldı. Tamiri için bir sürü para aldılar. Bir üstüne bundan sonra su geçirmeme garantisi veremeyiz dediler
Hocam şanslıymışsınız benim telefonum nexus 5 telefon cebimdeyken yağmura yakalandım hafif su alsı hemen servise goturdum oksitlenme yapmış dediler garanti dışı olmuştu 500 lira istediler iade istedim merkeze gönderdim 800 lira istediler izinsiz açılmış dediler aradım daha servisinizden haberiniz yok falan dedim 700e düştü ordan da alıp ilk goturdugum yere verdim 500 TL te maal oldu ama ramazan bayramı öncesi verip kurban bayramı sonrası aldım
Arkadaşlar siz siz olun cep telefonunuzu cebinizde taşımayın , servis iyi koruyamamışsınız falan diyor aldanmayin.
-
Valla abilerim ben benim htc yi 5-10 kez düşürdüm ekran filanda çizikti :D ama adamlar anakart filan yaptı :D 0 telefon verdiler allah razı olsun telefon canavar :D heroes Charge yi oynuyorum oynuyan varsa :D adım scorpi10 :D
-
Değerli argadaşlar yanlış anlamayın ama HTC..LG falan benim için traş makinası markaları..
Samsung ve Ayfondan şaşmamak lazım...2.5 yıldır s3 mını kullanıyorum..ilk dokunmatiğim...ayfon zaten efsanedir bilirsiniz...ama HTC ve LG hatta Sony ERıcson bile benim için 2.lig telefonu...nerden biliyorum çoğu güvenlikciler olarak biz bilirsiniz boş vaktimiz çok olur..delinin şeyiyle oynadığı gibi telefonlarla saatlerimizi geçiriyoruz...arkadaşlarım ucuz diye bu uyduruk markanın telefonlarını alıyorlar ve benim kıçıkırık s3 mınıdeki hd ekran kalitesini bile göremediler...
bu markaların en kalitelisi en pahalısı haricindeki diğer alt modelleri resmen dökülüyor...
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Değerli argadaşlar yanlış anlamayın ama HTC..LG falan benim için traş makinası markaları..
Samsung ve Ayfondan şaşmamak lazım...2.5 yıldır s3 mını kullanıyorum..ilk dokunmatiğim...ayfon zaten efsanedir bilirsiniz...ama HTC ve LG hatta Sony ERıcson bile benim için 2.lig telefonu...nerden biliyorum çoğu güvenlikciler olarak biz bilirsiniz boş vaktimiz çok olur..delinin şeyiyle oynadığı gibi telefonlarla saatlerimizi geçiriyoruz...arkadaşlarım ucuz diye bu uyduruk markanın telefonlarını alıyorlar ve benim kıçıkırık s3 mınıdeki hd ekran kalitesini bile göremediler...
bu markaların en kalitelisi en pahalısı haricindeki diğer alt modelleri resmen dökülüyor...
HTC nın ekran kalitesi bence gayet iyi
-
Vallaha benim bildiğim iphone parasını haketmiyor işlemcisi desen yok ram desen yok kamera desen yok donanımı dışarıdan alıyor ekranı lg den alıyor falan filan gel gelelim bi yaızlıma 2.5 bin para ödeniyor ne hikmetse samsungunda 2.5 bin tl ye telleri var en azından neye para verdiniz diye sorarlarsa donanıma diiyebiliyoruz (az önce webtokno da bi iphone fanboyuyla kapıştım burdada bunu gördüm kusura bakmayın :D)
-
ayfon kaya gibi telefon valla hacı kim ne derse desin...Yafonun sağlamlığımı Samsungunda zerafetini seviyorum...
-
Bende turkcellden htc aldım servise verdim geldi ekran dokunmatigi bozuldu garanti süresi bitmek üzereydi bidaha verdim üstelik demezler mi göndeririz ama yapmazlar, dedim yapacaksınız o zaman ne garanti veriyorsunuz. Cevaba bak; biz satıyoruz garanti teleservice'in..
Bunun üzerine Baya tartıştık verdim telefonu eminim yapılmayacak.
Şikayet etmeyi düşünüyorum ayrıca aynı durumdan muzdarip olan varmı ne yapabiliriz?
-
ilkadam adlı üyeden alıntı
Bende turkcellden htc aldım servise verdim geldi ekran dokunmatigi bozuldu garanti süresi bitmek üzereydi bidaha verdim üstelik demezler mi göndeririz ama yapmazlar, dedim yapacaksınız o zaman ne garanti veriyorsunuz. Cevaba bak; biz satıyoruz garanti teleservice'in..
Bunun üzerine Baya tartıştık verdim telefonu eminim yapılmayacak.
Şikayet etmeyi düşünüyorum ayrıca aynı durumdan muzdarip olan varmı ne yapabiliriz?
Garanti dahilindeyken ellerine ulaşırsa ki turkcellin ulastiracagini sanmıyorum siz götürün , 20 iş günü içinde bitirmek zorundalar , 10 günden fazla sürecek bir işlem ise size ayni ozelliklerde geçici telefon vermek zorundalar.Siz 1 gün kala telefonu ulastirirsaniz belgebizi kaybetmeyin garanti suresi bitse bile sizin işlem sürecinin başlamıştır herşeyin garanti dahilinde yapılmasını isteyin ve karşı çıkarlar ise korkutun mahkemeye giderim haklarını biliyorum diyin çünkü aglamyana meme yok bizim milletimiz boyle.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------
Ek olarak , Samsung da iPhone da bencil markalardir ve paralarını hak etmezler telefon konusunda LG alabilirsiniz fakat servisini biraz korkutmaniz gerekecektir.
Samsung batarya şişme patlama sorunu olan bir telefon 3 defa batarya sorunundan telefonu tamire giden tanıdığım var.Yavaş telefon.
İPhone ise çok bencil bluetooth bile yok.
Ornegin akilli arabanız var ve telefonunuzu tanimlayacaksiniz android buna izin veriyor bluetooth olduğu için ama iPhone izin vermiyor bunun için jailbreak yapmak lazim ve garanti dışı oluyor.Android telefonlar ise bir sure sonra en kralı da olsa sisiyor hafıza kullanılamayacak hale gelebiliyor.
O yüzden iPhone eski modellerinden almak mantıklıdır fakat bencil bir markadır.
-
Hayirli olsun. 2 sene once aldigim one x cihazimi 5 kere hoparlor patlamasi ve wifi cekmemesi problemi uzerine servise verdim. Bana da htc desire 816 gonderdiler. Kafalarina gore gonderiyorlar sanirim
-
Sırf bu garanti yüzünden birçok elektroniği teknosadan alıyorum. Telefonu 125 tl daha fazla verip vatanbilg. yerine teknosadan aldım. Suya düştüğünde başka firmaların ilgileneceğini sanmıyorum. Ama teknosadan 6 günde onarılıp geldi.
-
Metehan abi sen lg g2 g3 kullanmamışsın anlaşılan ayrıca kullandığım dokunmatık ekran androd telefonların içinde en dandik olanıda samsung galaxy s4 dü
-
takım tutar gibi telefon markası seçersek tabi gümleriz ama Samsung Fenerbahçeyse Ayfonda Gassaraydır..
ve diğerleri diyelim..
bu bahsettiğin üst segment modelleri...başarılı olması doğal...benim söylemek istediğim Real Markette bile 500 gaymeye satılan bir S3 mını en az 1000 lira olan bazı marka ve modelleri tokatlaması hayret verici...
-
aga ayfon neresi sağlam yav ekran camı kasadan dışarda düştüğü gibi kırılıyor kaç iphone gördüm camı tuz buz ve mikrofon sorunu çok çıkıyor
-
Tekrar selam,
telefonum geldi, ekranı değiştirmişler yalnız bu sefer teleservise değil KVK'ya göndermişler.
1 hafta vardı garantinin bitmesine, ilgili sivri zekalı arkadaş bunu biz göndeririz ellerine geçene kadar garanti süresi dolar ve geri gönderirler.
Dedim bak bakalım foruma ben sana hangi gün veriyorum.. bu telefon yapılacak yoksa garantinin bi anlamı yok. yapılmazsa şikayet ederim dedim, yaptırmışlar.
İnsanlar ne kadar kurnaz, ve tutturduğunu kekliyorlar.
-
aynen yedirebildiklerine para ile yapıyorlar her zaman böyle şeylerde bağırıcan çığırıcan ozaman tamam abi yaparız diyorlar
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)