Bence o arkadasin yazdigi kadar, actiginiz konuda gereksiz olmus. Herkes her seyi soyler he deyip gecin. Zaten kac kisiyiz su ulkede bari birbirimizle polemigi uzatmayalim.
Bence o arkadasin yazdigi kadar, actiginiz konuda gereksiz olmus. Herkes her seyi soyler he deyip gecin. Zaten kac kisiyiz su ulkede bari birbirimizle polemigi uzatmayalim.
Konuyu abartmaya gerek yok.
Bu foruma gelen 10 kızdan 8 i fake çıktı.
İnternette de çok sık karşılaşılan bir durum.
İlgi çeken bir tip oluşturup bunu gelire çevirmeye çalışan birçok kişi var.
Seninde bunun bilincinde olup kişilerin bu şekildeki tepkilerine aldırış etmemen gerekli.
Bu topici açıp konuyu dillendirmen de ilgi çekmeye çalışmandan başka birşey değil.
Bazan kızların sadece sadece ilgi çekmek için yaşadığını düşünüyorum.
Mt 9 yıldır böyle düzelecek diye medet etmeyin, gelin yardımcı oluruz arıza vs
İlginç bi yaklaşım.
Bir İnsan erkek olunca üyeliği fake mi oluyormuş?
İnsan hiç tanımadıgı, belki hayatında hiç göremeyeceği birinin cinsiyetini neden bu kadar önemser?
Aktarılan bilgi ve birikimin, birgün cinsiyet duvarının önüne geçmesi dileğiyle..
bayanların açtığı konulara yorum dahi yazmam
rahatsız olmasınlar vs. diye
sayıları çoğalsın diye
bence forumda haremlik selamlık olmalı
forum üyeleri belli bir olgunluğa ulaştıktan sonra karışık düzene geçilmeli :
Siz doğru olanı yapıyorsunuz bu konuyu açmakla da doğru yapmışsınız. Burası forum amaç paylaşım ve bilgi alışverişinde bulunmak. Boş vakitlerimde arkadaşlarımla dedikodu yapmaktansa burayı okuyorum mesela bende. Hem bir şeyler öğreniyoruz. Forumla ilgili bir şey canını sıktıysa da tabiki belirtmelisiniz. Ben olsam yerinizde bende aynı tepkiyi verirdim. Haklısınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)