Gunaydin arkadaşlar boyle bir konu açmak gereksiz biliyorum.Ancak dun actigim konuya bir uye atılıp "sahte uye,fake,erkek uye" gibi ithamlarda bulundu.
Bunu umursamamam lazim cunku buradaki kimseyi tanimiyorum ,yazan kisininde herhangi bir degeri yok gozumde ancak beni bu sekilde suclaması zoruma gitti ve ilk kez basima geldi ,sahsima hakaret olarakda algiladim.
Beni fake diye itham etmesinin sebepleriyse imla kurallarina uymayisim ve actigim konuda ki herkese cevap vermemmiş..
Imla kurallarina uymayişim benim kusurumdur ama bi konu aciyorsam ve birileri 1 dakikasini ayirip birseyler yaziyorsa cevap verme geregi hissediyorum ,dedigim gibi kimseyi tanimam etmem hem konu acip hem insanlari sallamamazlik yapip yada adam secerek cevap vermek zorunda oldugumu bilmiyordum ve sirf buyuzden yalancilikla suclanacagimi dusunemedim.
Buraya uye oldugumdan beri kimseye bulaşmadım durduk yere ,kimseyle dalga gecmedim ve actigim konularda ortada hatta motosikleri tanittim ,kullandigim ekipmanlari yayinlayip kullanici yorumu yaptim ,soracagim varsa sordum sagolsunlar yardimlari dokundu bicok kisinin..
Forum icerisindede azbucuk birsey biliyorsam yardimci olmaya calistim ,bilmiyorsam okuyup ogrenmeye calistim kendi halimde bir uyeyim ,aksini idda eden varsa konusabiliriz
Birine sahtekar ,yalancı etiketi yapistirmadan once iyi arastirin oyle konusun sonra ozur dilemek zorunda kalmayasiniz cunku yapilan terbiyesizliktir dupeduz bu kadar boş konusmayin uye kendisini biliyor zaten gorur heralde ekstra belirtmeme gerek yok