Korsan taksiler hakkında bilgi almak istiyorum
Reklamlar
-
Ben sadece düşünüyorum yapacağım diye birşey söylemedim.Ama aklımda var düşünme aşamasındayım.
İsterse polis olsun sıkıntı yok sonuçta ekmek parası.Hergün üşümek ve kaza atlatmaktan cana zarar gelmesinden çok daha iyi bir meslektir.En azından yorulduğumda bile dinlenme şansım olan bir meslek.Bu mesleği övmüyorum ama benim durumumda olan insanlar iyi bilir.Beni de anlayışla karşılamanızı dilerim.Üşümek ıslanmak kaza tehlikesi ve 3 kuruş için hiç durmadan çalışan insanlar eminim hak vereceklerdir.Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Reklamlar
-
Merhaba kardesim egerki üniversite ögrencisi falansan yada ek is olarak taksicilik yapmak istiyorsan bizim iki ticari taksi var istanbulda calisan bir tanesini universite ogrencisi iki arkadas kullaniyordu kiz miz meselesine okuluda birakti iside gittiler zaten kardestiler suan plaka bosta duruyor. Calisacaksan araban ne bilmiyorum ama aracinla calisirsin tabi iki kisi olur tek altindan kalkamazsin yani calismak istersen taksicilik istiyorsan araci olalim bizde.
-
...............................
laaan ben şimdi suça yataklık mı yaptım? üsttekileri sileyim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)