kırık ps4 var mı ? pc de bile 1 saat oyun oynayan sosyal bir insanım aslında ama gta 5 far cry 4 vs gibi oyunları psde oynamak ıstıyorum ama orjınal oyuna para vermek ıstemıyorum alırsam vermemde zor olcak. Alsammı acaba kaç para bi ps 4
kırık ps4 var mı ? pc de bile 1 saat oyun oynayan sosyal bir insanım aslında ama gta 5 far cry 4 vs gibi oyunları psde oynamak ıstıyorum ama orjınal oyuna para vermek ıstemıyorum alırsam vermemde zor olcak. Alsammı acaba kaç para bi ps 4
Bencede beklemenin bir faydası yok . Eğer imkanınız varsa ve almak istiyorsanız alın gitsin . Sizde zaten ps3 ile arasında dağlar kadar fark olduğunu göreceksiniz . Ps4'ü aldığım günden beri ps3'ün yüzüne fazla bakmıyorum artık .
Kırık ps4 yok diye biliyorum ben . Bende önceden pc'de korsan takılanlardandım . Ama ps3 te orjinal oyun alıp multiplayer oynamanın zevkini alınca pc'yi yalnızca internet ve haber için kullanmaya başladım . Orjinal oyunlar biraz pahalı evet ama verilen parayı sonuna kadar hakkediyorlar . Ps4'ün fiyatı şuanda 1300'den 1500'e kadar var çeşitli firmalara göre fiyat oynayabiliyor .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Ezio41 ps3 e o kadar, ps4 e gtav güncellemesi 5 gb, oyunun kendisi zaten 50 gb ps4 de
Forumda fazla oyun seven insan yok anlaşılan .
Ps3 de genelde online oynarsam Call of Duty Ghost .Psn hesabım : JOHN_CONNOR_TR ekleyebilirsiniz
Güncel. Ps4'e Gta 5 ve Battlefield 4 aldım arkadaşlar. Sizde de varsa beraber online oynayabiliriz . Psn adresinizi yazın ben sizi eklerim
Gta 5'te Mt ailesi olarak Los Santos'ta motorlarla gezip eğlenebiliriz.
aslında ben oynamak isterdim gts 5'im var ama zaman ve psn plus yok.
En son far cry 4 aldım ve far cry 3'ten aldığım hazzı alamadım hayal kırıklığına uğradım. Uncharted halen en sevdiğim oyun 1-2-3 collection ve A Thief End'in çıkmasını merakla bekliyorum.
Ps3'um var ama PS4 aldığım için rafa kaldırdım birde Xbox Öne sahibiyim. Eklemek isteyenler için Psn: Source__53 Live: Source53
Şu aralar bf4 metro hardcore fena sarıyo, iftara kadar vakit geçirmek için birebir
Far Cry 3 efsaneydi evet , fc4 bende de var ama fc3 teki kadar zevk alamadım bende . Uncharted serisi bende de var . Bende bekliyorum yeni çıkacak oyununu .
Ps4'ten ekliyorum hocam . Hangi oyunlar var ?
Ekliyorum şimdi sizide . Hangi oyunlar var ?
Bf4'ü hangi konsolda oynuyorsun beraber multiplayer atabiliriz . İftara kadar vakit iyi geçiyor aynen .
Ne Ps ne de Pc var,kötü bir laptopum var onda da oyun yok yalnız geçen Ride diye bir oyunun demosunu izledim,fena yapmışlar.
Ps4 de oynuyorum. Eklemek istersen benim nick Binbirbit açıklamaya ezio diye yazarsan kabul ederim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)