Adamı Dövücekler Birde.
Adamı Dövücekler Birde.
Tamamen saçmalık olmuş adamın parasına göz dikilmiş burda adam orda çalışıyor ama haksızlık yani eğriyi dogruyu bir konuşalım birde yani adam arasa müdürünü sorsa müdürm dese böyle böyle kimse basmıyor dese büyük ihtimal müdürü tamam devam dicek ama adam da ekmeginden kaybedince bagırmış haklı olarak
benim izlenimim bu
vatandaş ne kadar da sefil görünüyor di mi? 3 kuruş için yaptıklarına bakın paraları yok işte, çapulcular, sefiller, beleşe yaşam için cinnet geçirip fırsat kolluyorlar, bunlar okumuşu, okumamışları pkk eylemlerinde bankamatiklere saldırıyor ...
oysa kaçaksaray'ın aylık 1,2 milyon tl elektrik faturasına bakınca ne düşünüyoruz? o para ile otobüsler gerçekten halka bedava olabilirmiydi diye düşünebileniz var mı? oranın doğalgaz faturası ile de sokaklarda dilenci kalırmıydı? hela bardak cam parası darülazecenin bilmem kaç senelik bağışına karşılık gelirmiydi?
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/sarayda-fatura-telasi-747225/
cam deyip geçmeyin, yurt dışından gelmiş yerli ne var bilen yok
orada tek yapacağı şey bence polisi çağırmak olurdu bilmiyorum protesto demek bu demek değildir..
bunlar kendini akıllı sananlardan, amaç protesto değil, otobüse bedava binmek.
Ben Olsam Anahtarı Alır Dışarı Çıkardım,Şoför Yolcuları Almış Devam Etmiş.
Yazık. Bi kardeşimiz igrenç bir saldırı sonucu hayatını kaybetti adam akıllı yasımızı tutamıyoruz. Bu nasıl bir protestodur.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
biri dans ederek protesto eder biri desen yolcuğu beleşe getirmek ister Allah akıl fikir versin
Türkiye için yeni şeyler bunlar.
Etkili protesto zaman ve tecrübe ile gelişecektir.
Motosiklet severler olarak benzin zamlarını sürüş yaparak protesto etmek ne kadar mantıklıysa bu da o kadar mantıklı olmuş.
Sağcısı, solcusu, faşisti, komünisti, feministi hepsi kafayı yedi.
Ülkede akıl sağlığı yerinde olan kaç insan kaldı gerçekten merak ediyorum
Bu bir protesto şeklidir.
Fakat Özgecan olayıyla ilgili yanlış bir seçim.
Yani böyle protesto mu olur demeyin olur.
Ama dediğim gibi protesto şeklinin konuyla bağlantısı olması lazım.
Mesela otobüs sürekli geç geliyordur, bilet ücretleri ikide bir zamlanıyordur,taşıma şartları ilkeldir, çalışanların davranışları yakışıksızdır falan,
ulem ben bir de bu rezilliğe para mı vereceğim deyip bu şekilde protesto edersiniz.
Gayette şık olur.
Ama konu bu değil.
Ne yapmak istediklerini doğrusu anlamadım ya da videonun başında bizim görmediğimiz bir olay var.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Orjinali bu abi
Ulan bi de adama "şiddet uyguladın" diye iftira atıyor manyaklar. Sonra kadına şiddet. Valla ağzına ağzına vurcan bunların
Üniversitede yemek protestosu için fiş almadan girer yemek alırdık. 3-5 gün yapınca idareciler çözüm bulmak zorunda kalırdı.
Belki onlar da : "Kardeşim güvenliğimizi sağlayamayan ulaşıma para mı vereceğiz?" demek istiyordur. Sormak lazım.
Örneğin mesleğim olduğundan biliyorum, bu şöförlerin yarısı uyuşturucu bağımlısı ve denetimsizce toplu taşıma yapıyorlar. Kimsenin ilgilendiği yok.
laf dalaşına girmeye hiç gerek yoktu fakat bazen çıldırıyorlar insanı 2 sene önce mayıs gibi eniştenin çarşıda işi vardı arabayı park ettik bankaya girdik sonra arkada park halinde jip vardı sürücü de bayan sen gel bize arkadan bir güzel ittir el freni çekik arabayı ittirmek büyük başarı
neyse trafik çağıracağız kadın başladı görmüyorsun mu vs. suçu bize atacak fakat bizim araba park halinde ve çalışmıyor muhabbet ilerledikçe yok benim akrabam şurada polis yok avukat neyse trafik geldi bunun akrabası da damladı oraya her şey ortada gelmiş bize arkadan bindirmiş jip otomatik vites herhalde gaza yanlışlıkla mı bastı bilmiyorum %100 suçlu olarak çıktı böyle çıkınca üstüne bir de çirkeflik yapmak istiyor daha da diretiyor
erkek-kadın eşittir diye tepemize çıkıyorlar ya buna uyuz oluyorum karşılık verince de kadına şiddet oh ne ala
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)