Site Üye Profilleri...Topik Permütasyonları...
Reklamlar
-
19 - Bir de çinli motorlar hakkında hep kötü yazılar yazanlar vardır ki neden çinli düşmanı oldukları asla bilinmez....Geçmişten gelen yaraları mı vardır kimse bilmez....Gün olur devran döner , birden çinli dostu oluverirler....Sanki çinli bir aileden kız almış gibi bişey olur...
Biz bunlara cep to YANARDÖNER TAYFA diyoruz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
onlar .... hayat onda tayfası her çinli başlığı taciz edip ... hayat onda sloganını yazmakla görevliler :p
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
19 - Bir de çinli motorlar hakkında hep kötü yazılar yazanlar vardır ki neden çinli düşmanı oldukları asla bilinmez....Geçmişten gelen yaraları mı vardır kimse bilmez....Gün olur devran döner , birden çinli dostu oluverirler....Sanki çinli bir aileden kız almış gibi bişey olur...
Biz bunlara cep to YANARDÖNER TAYFA diyoruz....
konuşme ülen mezci...hüopp mezcii...Allahın mezcisi jazz yapma bana pis sisli Angaradan...hurda koleksiyonundaki motorlara benzemez benim motorum ülenn...nazar etme ne olur taksitle alırsan seninde olur...mobiletin olsa kendi motorun diye semaya çıkarıcan keko...
yürrrüü ense traşını görelim...
muhabbete bak ya.. forummu msnmi artık hak getire...
pro bunu konu dışına alıversene ya...geyiğe sarar bu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
sarması mı kalmış iyice dolma olmuş.
harbi mavra bölümü açılıp üstbaşlık olması lazım
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
9.kategori benim kategorim =)
-
10 Şubat 2007, 03:22
serdar23_Bilgem adlı üyeden alıntı
16.- Büyük harf ile küçük harflerin nasıl kullanılacağını
bilmeyen veya bilip de sürekli karıştıran üyeler
Arkadaşım ilk mesajdaki yazı bilgisayardaki sorundan kaynaklanmıştı. Diğer yazılarıma bakarsan yazı tarzımı görürsün zaten.
Tesadüfen gördüm yazıyı bu arada
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
10 Şubat 2007, 03:50
mete_han adlı üyeden alıntı
konuşme ülen mezci...hüopp mezcii...Allahın mezcisi jazz yapma bana pis sisli Angaradan...hurda koleksiyonundaki motorlara benzemez benim motorum ülenn...nazar etme ne olur taksitle alırsan seninde olur...mobiletin olsa kendi motorun diye semaya çıkarıcan keko...
yürrrüü ense traşını görelim...
muhabbete bak ya..
forummu msnmi artık hak getire...
pro bunu konu dışına alıversene ya...geyiğe sarar bu...
Puhahaha bir zamanlar çin malı düşmanının düştüğü durumlara bak mete_han'da yalan oldu zamanında az polemik yapmıyordu eh ne demişler gün olur devran döner torunum mete'de böyle kıvırmak zorunda kalır.
Ama dur şimdi hatırladım sen bide bu site modlarından biri ilede iddaaya girmiş ve eşşek gibi anırcağını söylemiştin onuda yapmamıştın demekki neymiş bu kıvırma ambiyansı sende devamlı oluyor bence sen profil resmine dansöz kıyafetiyle bir resim koy çevir kazı yanmasın ambiyansını ölümsüzleştir ah ulan istanbulda olsak ne madara ederdik seni dua et arada mesafe var
-
10 Şubat 2007, 06:24
sitenin özetide bu olsa gerek
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
10 Şubat 2007, 09:41
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
10 Nisan 2007, 01:07
Benim sitedeki üyeliğim bir yılı geçti.Bazı günler 8-10 mesaj atarken şimdilerde günde 1-2 mesaja düştüm,benim şu ruh halimi bu işlerin doktoru olarak bir analiz edermisin Metehan.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
10 Nisan 2007, 14:44
Bendede bu aralar sirtimda tuhaf kasinmalar basladi.acaba bunun sebebi nedir Metehan abi.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
-
10 Nisan 2007, 15:14
mete_han adlı üyeden alıntı
6-KONU DIŞI VE GEYİK HASTALARI ÜYELER...
başmanyak ben..khutuck..5x...watercolours...akira...musty81 gibi siteden elini ayağını çekmiş sadece vıp te geyik yapan kendini geyiğe adamış sitenin şakıyan bülbülleri...her üyeyi tanırlar...bazıları sadece kendi topiklerine ilgi gösterilsin isterler...hep al gülüm ver gülümcüdür...konu dışı bölümü onlar için biz mabeddir...sitenin nabzi kalbi konu dışında atar...ha birde gezi sonrası geyikleri meşhurdur...gezilerden sonra ben şunu yedim sen bunu içtin ayol o ne dedi bu ne dedi muhabbetine bayılırlar...
:
abi aklıma ertugrul abı geldı allah rahmet eglesın
-
10 Nisan 2007, 18:46
hımmm....
7 Numara benim favorim
mesajlara iş olsun diye, ortalık karıştırmak için, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olarak, kraldan çok kralcı olarak, insanların hevesini kırıcı şekilde, sadece marka hakkında kötüleme amaçlı yazı yazarak, kullandığı motorsikletin markasına aleyhte mesaj yazıldığında sanki fabrika babasının malıymış gibi cevap veren vb. mesaj yazanlar benim favorilerim
bir noktadan sonra konunun kısır çekişmelere sahne olması, hep aynı insanların aynı görüşlerinde diretmesi, karşısındaki insana birşey katmayacak şekilde aşağılayıcı kelimeler kullanılması açıkçası sinirlerimi bozuyor
oysa biz birçok bilgiye burada haiz olduk, iyi kötü bir çok marka ve model için yüzeysel bilgiye sahibiz artık (???)
özellikle kendini moderatörden daha moderatör sanan üyelere daha bir hayret ediyorum...
-
12 Nisan 2007, 23:06
Yahu Metehan bu permutasyonun,transplantasyonla alakası varmı,varsa transplantasyonun transalple alakası nedir?
-
12 Nisan 2007, 23:16
İHTİYAR adlı üyeden alıntı
Benim sitedeki üyeliğim bir yılı geçti.Bazı günler 8-10 mesaj atarken şimdilerde günde 1-2 mesaja düştüm,benim şu ruh halimi bu işlerin doktoru olarak bir analiz edermisin Metehan.
reiscim bu sendrom hayatlada parallelik gösterir...bazı şeyler yaşanır ve belli süre sonra bir monotnluk hissedilir...o zaman anla ki yaşlanmışsındır..
biz insanoğlu hep yeni arayışlar yeni tadlar ararız...manavımızdaki muzu bırakıp illa Amazon ormanında yetişen meyveleri isteriz...sonra Amazon nehrinde boğuluruz...
bbaday adlı üyeden alıntı
Puhahaha bir zamanlar çin malı düşmanının düştüğü durumlara bak mete_han'da yalan oldu zamanında az polemik yapmıyordu eh ne demişler gün olur devran döner torunum mete'de böyle kıvırmak zorunda kalır.
Ama dur şimdi hatırladım sen bide bu site modlarından biri ilede iddaaya girmiş ve eşşek gibi anırcağını söylemiştin onuda yapmamıştın demekki neymiş bu kıvırma ambiyansı sende devamlı oluyor bence sen profil resmine dansöz kıyafetiyle bir resim koy çevir kazı yanmasın ambiyansını ölümsüzleştir
ah ulan istanbulda olsak ne madara ederdik seni dua et arada mesafe var
sen yaşıyonmu ayuu...bak birde arkamdan yazmış... yeni farkettim...İstanbulda kaybolursun süt bebesi...oralarda misket oyna minyatür kale maç yap sen...Seni salarım Tarlabaşına...donla çıkarsın muhitten...ha birde kaybolursun...
SmirnouF adlı üyeden alıntı
Bendede bu aralar sirtimda tuhaf kasinmalar basladi.acaba bunun sebebi nedir Metehan abi.
abi sana bi kese atmak lazımdır...birde üflersem bişeyin kalmaz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
12 Nisan 2007, 23:26
Vallahi sabah bir tıklıyorum siteyi gece 2ye 3e kadar onlineyim.
Ancak mesajlara baktığımda aynı filmi seyrediyor gibi oluyorum.
Değişik bir başlık çıksın diye dua ediyorum.
Aklımda birkaç teknik konu var başlık açmak istediğim,hem faydalı bilgi sayılır hemde teknik nereye açsam acaba?
Bunalımdayım offf offfff.
Pasifikte bir adada hemide plajda yemek üzerine uyuyor olmak vardı şimdi.
-
24 Nisan 2007, 00:21
Birde Fürek olmayı kabul edenler permütasyonu vardı.......
Unutmadan ekleyelim onuda....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
24 Nisan 2007, 00:42
-
24 Nisan 2007, 00:54
Yani mete_hanı bitireceksiniz öylemi,vah mete vah.
-
24 Nisan 2007, 01:04
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler