Site Üye Profilleri...Topik Permütasyonları...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
O nasıl söz,hürmetler size,biz şu an paşamızın filmi var starda onu seyrediyoruz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
-
o bir adam o bir adam gibi adam o biiiiiiir metehaaaaaaannnnnn
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
-
laflara bak yaaa sitdown show a döndü burası
bombasınız siz beaaa
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
-
Bunlar hep sıcaktan oluyoo.Sıcaktan...
-
La volki tolki telsizim,canım kardeşim,hava soğutmalı bişiler mi demek istion sen bana heee,benim yazdığım her mesajın arkasından bu pervaneleri koyuyuon la,uyuz oldum ya dönüp duruyo cins cins yağ soğutmalı moto jipi hakemim benim;öptüm seni gıdığından
-
akalteke adlı üyeden alıntı
o bir adam o bir adam gibi adam o biiiiiiir metehaaaaaaannnnnn
ooo bizim tayfa pek coşmuş...sağolun varolun...beni siz varettiniz...sizler için buradayım...asgari ücrete talimim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Arkadaslar,
son forum mesajlarına kısaca göz atacak olursak benim incelediğim zamanla;
ençok ilgi 100 cevap ve 3488 görüntülenme ile "Metro Grossmarketten iddialı Motorsiklet fiyatları" başlığına gitmiş.
Bu başlıktan sonra 2 başlık var biri "motorumu bağlattım " 72 cvp ve 1042 görüntülenme ve "ehliyetsiz motosiklet sürücüsü...." 64 cvp ve 1196 grntlnme ile. Bence bu iki başlık ceza ve kanunlara karşı çıkma olarak birlikte değerlendirilmeli.
Motosiklet.net acıldığında diğer göze batanlar ise CBR 125topiği 98 cevap ve 1238 görüntülenme ve
Site Üye Profilleri topiği (şu anda içinde bulunduğumuz BAAAAŞŞŞŞlık) 88 cevap ve 952 görüntülenmededir.
Sonuç olarak ...... madde olarak benim gibi istatistik manyaklarını da yazabiliriz.
-
-
abi enim kategori bulamadım yaa
-
iyi de kardeş, bunun yeri burasımı?
konu dışı diye bir yer var. bilinmi???
de get, orada aç bi daha
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Akira adlı üyeden alıntı
635- ASKERE GİDEN ÜYE PROFİLİ
Askeree gidiyoruuuum. Vatan borcuuuu. Gel tezkereeee. Gibi başlıklar açarak açtığım son başlıkta 1000 kişi bana güle güle desin, alem bana hasta kalsın, forumun kralıydım, şimdi ordunun kralıyım, triplerine gark ederek, gittiğinde boşluğunun doldurulamayacağını döndüğünde omuzlarda taşınacağını düşünerek askere gider. (Ama durum pekte öyle değildir. Askere giden geyikçinin yeri derhal padavan bir geyikçi tarafından doldurulur, askerdeki unutulur. Kendisi ilk çarşı izninde attığı mesaja pek kimsenin itibar etmemesi, hatta zamanla kimsenin itibar etmemesiyle bu durumu idrak edecektir.)
Not: bu arkadaşlar işi çığırından çıkarıp zorla milleti kendisini yolcu etmeleri, hoppa hoppa havalara atmaları, alemin kralısın diye çılgınlarca alkışlamaları için çağırır. Sırf kendisi için gülegüle partisi olsun diye dümenden gezi ayarlamaya çalışır.
cbr1000rr senin kategorin yazılmış bak...
gurzan naber kardeşim... ben mahallenin delisiyim...bulaşmamak lazım dimi abicim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
mete_han adlı üyeden alıntı
İhtiyar abi senin içinde bir madde ekleyeyim...
14-......40 YAŞINDAN SONRA KENDİNİ SİTELERE FORUMLARA ADAMIŞ GÖNÜL ADAMLARI...
40 yaşından sonra bu üyeler bakarlarki hayat boş forumlarda coş ambiansına girerler...bilgi birikim ve tecrübelerini herkesle paylaşırlar...sevimli tiplerdir...sevilirler...saygı görürler...saygıyı hakederler...babacandırlar...buluşmalarda herkes onların etrafında toplanırlar...popüler olma kaygıları yoktur...insan doğarken zaten büyüklerini sevme ve sayma içgüdüleriyle doğar...bu içgüdülerle örneğin kılıçbalığı ve harduro abileri hep sever sayarız...
gönül adamı olurlar...her derdini paylaşabileceğin karakterlerdir...sıkıntın olduğunda git omzunda ağla ambiansı yani...
Mete kardeş sen işi çözmüşsün
-
mete_han adlı üyeden alıntı
cbr1000rr senin kategorin yazılmış bak...
bana uyan tek madde sanırım topic açmamdı abicim ve onuda açmasam 15 sonra abi sen nerdeydin olucaktı
-
tunoka adlı üyeden alıntı
Mete kardeş sen işi çözmüşsün
abi herşeyi çözdüm ama kendimi bi türlü çözemedim...
cbr1000 dostum 15 ayda geçer için rahat olsun...
-
cbr1000rr hayırlı terhisler ..acemilik neredeydiii..
senin grubun askere gidenler grubu
ah bi kessem ayaklarımı yerden,kanatlanıp rüzgarla ,
kükreyip motorla,keşfetsem dünyayı başladığı yerden[COLOR="Yellow"]***[/COLOR] [COLOR="Red"]şam piiii yonnn [/COLOR][COLOR="Yellow"]***[/COLOR]
-
Bu mevzuların hepsi doğru,
Benim merak ettiğim, biri ne zaman çişim geldi gibi abuk bir topic açacak. Yapılmadık bir o kaldı sanırım
-
24 Mayıs 2006, 00:01
...çişim Geldi...
metin67 adlı üyeden alıntı
Bu mevzuların hepsi doğru,
Benim merak ettiğim, biri ne zaman çişim geldi gibi abuk bir topic açacak. Yapılmadık bir o kaldı sanırım
çişim geldi...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler