site üyeleri sınıflandırmasına gecekondu motorcu teriminin konmasından yanayım. bir şekilde yüksek cc SS (süper sport) motor alacak birikime sahip olup ben motor istiyorum alımlı olsun hızlı olsun birde sürmesi kolay olsun aynı zamanda hayabusa olsun diyen üyelerin profillerinde "Dikat bu üye Gecekondu Motorcudur her an yıkıma uğrayabilir" uyarısı bulunması gerekmektedir.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
part 2 de buna yer veriririm kanka...direkt senin isminle yazarım...copirayt ambiansı...
reis sabah kahvaltıya uçuyomuşun...Yeşil vadi sizinmi olacak yoksam...afiyet olsun...davet edilmeden zıplayım diyodum ama ayıp olmasın sonra...mertmertmert geliyomu
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ne ayıbı kanka? gel beraber batıralım işletmeyi
gelenler orada yazıyor. ben de o kadar biliyorum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
abicim ama ben nedendir bilinmez 7 de kalktım...ve açlığa dayanamıyom buluşma felan 10.30...yemeğe geç selamlaş vs uzar iş ya...birde ben yerken konuşmalar olur hiç susmaz kimse...rahatda yemek yedirmezler...sonra napcanız 14 teki Merter arası...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
2 lokma at ağzına, çık yola. saati bekleme.
tüm gün beraber takılırız.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ordan banada paslayin 1-2 $ey yaw,turk sucugunu ozledim,siz burdan iyigiliginizi yapin,4 ay sonra MOLDOVA-TURKIYE maci var burda,bende size iyiligimi burda yaparim tercuman olarak,ben biliiim tanidiklardan uzak bir yerde 1 haftada bi turk erkegi neler yapabilir
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
F.ürek videoları buldum bu gün.
http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
kankacım bu klipteki ilk sesleri senin çıkardığın söyleniyorr...yakışmadı sana...
Beyonce...alp tunay...
shakıra...borubaybay...
http://www.youtube.com/watch?v=RtIHBRsy1lI
tam gultekin abilik bi video var elimde ama kizgin bogayla ugrasmaya gerek yoq
Yok mu arkadaşlar başka permütasyon?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Daha hala geçerli bir konu...
Yeni üyelerin okuması lazım bence
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)