xperia'nın en büyük özelliği suya dayanıklı olması. Bu diğer markalarda pek yok.
xperia'nın en büyük özelliği suya dayanıklı olması. Bu diğer markalarda pek yok.
Bana sorarsan sizin aldığınız telefonlar sony olmayabilir. TV lerde 99 tl ye satılıyor biraz daha iyileri var kore malı diyorlar onlar 299 tl.
Kısaca diyeceğim o dur ki kötülenebilecek en son markalardan biridir sony. Kardeşimde sony aldı. Ama aldığı 3 yıl önce çıkan en alt model bilmediği için almış bulundu. Güncel programlarda hep sorun yaşıyor. Bu da normal.
Sony xperia serisi gerçekten çok kaliteli ve diğer arkadaşların dediği gibi kamera ve ses konusunda kimse sony le karşılaştırılamaz. Iphone kameralarıda sony tarafından üretilmektedir.
Şuan Samsung note3 kullanıyorum bunun nedenide sony lerde kalem yok.
Bahsettiğin telefonların modelini ve kaça aldığınızı yzarsanız daha doğru sonuca ulaşabiliriz.
Sony iyidir candir.hep son toknoloji onda ama bazen yaptigi sorunlarada arkadaslardan cok sahit oldum
bende 1,5 senedir xperia l kullanıyorum gram kasma yok tüm oyunları oynuyorum ısınma yok pil 1 günü rahat çıkarıyor bir telefon sorunlu diye markayı kötülemek çok yanlış ve aptal bir davranış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)