Komple rezalet. HEle o yunanlılar yok mu? Tam relazalet. Kimsenin takmadığı bir yarışma ve bizim ödediğimiz vergiler ile böyle rezaletlere ortak oluyoruz. Motorlara yapılan ÖTV zamlarını anlayın artık nerelerde kullanıldığını.
Komple rezalet. HEle o yunanlılar yok mu? Tam relazalet. Kimsenin takmadığı bir yarışma ve bizim ödediğimiz vergiler ile böyle rezaletlere ortak oluyoruz. Motorlara yapılan ÖTV zamlarını anlayın artık nerelerde kullanıldığını.
Alaka?????scud adlı üyeden alıntı
Avrupa' da ki işçilerimiz olmasa biz ba..yı puan alırdık bu şarkı ile...
Hollanda ve Almanya'da ki işçilerimiz aramışlar işte sağolsunlar...
Ben olayı BBC den izlerken bize gelen 10 ve 12 gibi puanlara spiker gülüyordu resmen...
Ermenistan'a da 10 puanı Türkiye'de yaşayan Ermeniler verdi zaten...
Regal Raptor
DADYW
DD250E-9
34 SIU 67
Lordi power metal gibi birşey rock ya da death demek yanlış olur.İyi de oldu statükoya atılan bir şaplak gibiydi.Seneye Dimmu Borgır da katılır artık
Bu arada:
Birincileri tekrar kutlarız.Khutuck adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Bencede Finlandiya'nın alması iyi oldu(serde hafif rock'çılık varda).Pek kimse dikkat etmemiş,biz Ermenistan'a 10 puan verdik.Bana acayip garip geldi.
Yarışma galibi Lordi'nin üyelerinin maskesiz halleri:
Bu da solist TOMI PUTAANSUU:
Vay be...1 yıla yakın zaman geçmiş üstünden...
ben metalci olmama rağmen lordiyi çok beğenmiş VEçok başarılı bulmuştum ,Showlarıda şarkılarıda çok hoşuma gitmişti.
Bu yılki kenan doğulu berbat bana kalırsa tek kelime ile.Arajman kötü,şarkı kötü,show kötü her şey kötü.
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
Lordi Metal&Rock sevenlerin eurovision'a kapağıdır. güzelde oldu. Dağılın artık, aynı tempolar, aynı danslar, aynı ritmler nereye kadar,
al işte böğürüyoruz birinci oluyoruz olay budur.. İçten oldun biraz, oynamayın bize..dir
Comfirmation Bias
İlk sayfada ilk mesaja bu yılki yarışmacıları...vs ekledim, yorumlarınız varsa bu başlıktan devam edebiliriz.
yarışmaya çok az kaldı
arkandayız şekerim!
Benimde hiç umudum yoktu Türkiye' den yana.HELSİNKİ - Finlandiya’nın Başkenti Helsinki’de düzenlenen 52’nci Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinciliği 269 puanla Sırbistan kazandı. 22. sırada sahneye çıkan Kenan Doğulu ise ‘Shake it up şekerim’ parçasıyla 4’üncü oldu.
Toplamda 163 puan alan Türkiye’ye Belçika, Fransa, Almanya, Hollanda ve İngiltere’den 12 tam puan geldi. Türkiye ise 12 puanı Ermenistan’a verdi.
Yarışmada Ukrayna 2’nci, Rusya 3’üncü oldu. Sırbistan, ilk kez katıldığı yarışmada birinci olarak büyük bir sürprize imza attı.
4. lük bile fazla geldi.
Ama 2 yıldır hep rock esintileri olan şarkılar birinci oluyor :o
Pop müzik olayı baydı heralde?
valla kenan dogulunun sovu muhtesemdi..ve ne guzeldirki baya iyi puan aldik yanliz...ermenistana gecen sene 10 puan bu yil 12 puan vermis icimizdeki ERMENILER bu ne dir anlamadim bu adiler bize tek puan dahi vermediler ve biz tutup bu heriflere 12 puan veriyoruz yaziklar olsun....yaziklar olsun hep bu basinin..gazlamasindan oluyor bunlar...yazik vallahi yazik...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
yahu bu yarışma tamamen politika çöplüğü allaşkına.SERTAB ve ondan öncekiler iyiydi ruslana ve yunanistan ama sırbistandan nefret ettim yaw one öle ıyyk dil çirkin zaten hırj hurj die die
[B]KAPI ÖNÜNE KONAN BİR KAP SU CANLARIN HAYATINI KURTARIR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)