Paraya Kıydım 20 Liraya Bi Yamaha Aldım Resimli
Reklamlar
-
Furkan Tarık adlı üyeden alıntı
Ahaha
. Hocam gelip de beni bulursanız leblebi getiririm
beleş buldummu kaparım
Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar
Reklamlar
-
Çorum İl Temsilcisi
Freye adlı üyeden alıntı
beleş buldummu kaparım
Pazar günü ordayım hocam gelen leblebiyi kapar
-
Pazar günü ordayım hocam gelen leblebiyi kapar
unutma ceketime karanfil takıcam
-
Çorum İl Temsilcisi
Freye adlı üyeden alıntı
unutma ceketime karanfil takıcam
Bennde yakama mt logosu asarım hocam . Daha önce hiç fuara gitmişmiydiniz hocam?
-
Bennde yakama mt logosu asarım hocam
. Daha önce hiç fuara gitmişmiydiniz hocam?
geçen sene yarı yoldan döndüm çünkü amaçsız gidiyordum bu senede aynı olcak amaçsız gidicem ama kasklar hoşuma giderse bi icon kaparım adam iyi kask yapıyor şu kasktan bi kurtulayım
-
Çorum İl Temsilcisi
Freye adlı üyeden alıntı
geçen sene yarı yoldan döndüm çünkü amaçsız gidiyordum bu snede aynı olcak amaçsız gidicem ama kasklar hoşuma giderse bi icon kaparım adam iyi kask yapıyor şu kasktan bi kurtulayım
Çok kalabalık olurmu acaba ?
-
Çok kalabalık olurmu acaba ?
ana baba günü olur hemde motorların üzerine otururum diye gidyorsan avucunu yalarsın sende benim gibi yap ufak tefek bir şey alldırıcaksan tanıdıklara ver alsınlar ben hep öyle yapıyorum bir gün bir yere çekip 20 motorcu beni dövecekler benim gibi fazla kaşınma
neye ihtiyacım olsa hep başkalarını gönderiyorum gitmişken banada...
-
Çorum İl Temsilcisi
Freye adlı üyeden alıntı
ana baba günü olur hemde motorların üzerine otururum diye gidyorsan avucunu yalarsın sende benim gibi yap ufak tefek bir şey alldırıcaksan tanıdıklara ver alsınlar ben hep öyle yapıyorum bir gün bir yere çekip 20 motorcu beni dövecekler benim gibi fazla kaşınma
neye ihtiyacım olsa hep başkalarını gönderiyorum gitmişken banada...
Hocam yok bir şey almayacağım da uzun zamandır geziye çıkamıyordum bizim burdan da motorcu abiler tur kaldırırsa ben de gideceğim.orada öyle alınacak neler var motor ve ekipman dışında?
-
Hocam yok bir şey almayacağım da uzun zamandır geziye çıkamıyordum bizim burdan da motorcu abiler tur kaldırırsa ben de gideceğim.orada öyle alınacak neler var motor ve ekipman dışında?
işte gösteri falan yaparlar motosiklet şovu o motorların üzerinde karı kız var oradan ayrılamıyorsun ki diğerlerine bakasın motosiklet üzerine ne arasan var işte neye ihtiyacın varsa bende bu sene ilk defa böyle gidip görücem arkadaşlarım öyle diyor motor üstünde motor görünce...
-
Çorum İl Temsilcisi
Freye adlı üyeden alıntı
işte gösteri falan yaparlar motosiklet şovu o motorların üzerinde karı kız var oradan ayrılamıyorsun ki diğerlerine bakasın motosiklet üzerine ne arasan var işte neye ihtiyacın varsa ama
Aslında bir kask alabilirim de maks. 200 tl'lik olur nakit ile o da nasıl olur bilmem
-
Aslında bir kask alabilirim de maks. 200 tl'lik olur nakit ile o da nasıl olur bilmem
200 tl ye çok kask var ama sağlammıdır bilmem
-
Çorum İl Temsilcisi
Freye adlı üyeden alıntı
200 tl ye çok kask var ama sağlammmıdır bilmem
Atm kartına taksit yaparlar mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
Ama yapmazlar ya nasıl yapsınlar nasıl soruysa bu
-
Atm kartına taksit yaparlar mı?
bence peşin almaya bak eğer şuan durumun yoksada biraz daha para biriktir iyi güzel bir kask al birde kırlınca yada 5 sene sonra çöp olduğunda alırsın
-
Duyduğum kadarıyla fuarda beklenen modellerden biri de ciğeri V twin silindir başına iki subaplı DR500 olacağımışşş
-
Çorum İl Temsilcisi
-
Ahaha
. Bunlarada zam gelir yakında
sen r125 istiyordun dimi?
-
Çorum İl Temsilcisi
Freye adlı üyeden alıntı
sen r125 istiyordum dimi?
Evet hocam da bu gidişle cbr alacagım herhalde. O parayı yamahaya verecek olsam gider aprilia alırım
-
-
keşke piyanosunu alsaydın.. şimdi bu ağzında hoş durmaz.. piyanosu en azından elinin altında olurdu
-
Çok gazlama yakar
Tekerin düz bassın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)