Kesin Feyktir Bu Haber Ama
Reklamlar
-
Gizli Numara
Çorum'da yaşanan bir olay duyanlara 'bu kadar olur' dedirtti. Lise öğrencisi C.S. telefonunu aldı eline başladı rehberde kayıtlı tüm numaralara çağrı bırakmaya. Son kişiyide çaldırdıktan sonra karşılık gelmesini bekledi. Aradan 2 saat geçmesine rağmen bir tane bile çağrı gelmemişti. C.S. hıçkırıklar içinde demek bu koca dünyada bir tane arkadaşım bile yok, artık yaşamamın hiçbir anlamı kalmadı diyerek evdeki tüm sarımsak ve soğanları(yaklaşık 2 çuval) yiyerek intihar etti. C.S. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından C.S.'nin telefonunu inceleyen polisler telefon ayarlarından numaranın gizlendiğini tespit ettiler. Polisler faili ya da failleri arıyor. Belkide bu caniler aramızda dolaşıyor olabilir!
Reklamlar
-
yuh abi daha neler..
ama adamn intihar yöntemi bayağı güzelmiş bea.. doğal yollardan..
-
Moderatör (forrap)
-
-
Zuahaha SoĞan Yİyerek ÖlmÜŞ Zuahahah Muahaha Ya Feyk Meyk Ben Sevdİm Elİne SaĞlik
-
geyiğe bak
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
ölmesede bi altı ay yanaşılmazdı yanına
hatta karantinaya alırlardı
-
-
güzelmiş sevdim :D
-
16 Temmuz 2006, 22:15
-
17 Temmuz 2006, 00:24
mümkün değil o kadar şey yiyip ölmesi
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
17 Temmuz 2006, 00:45
-
17 Temmuz 2006, 01:07
[B][COLOR="Purple"]......[/COLOR][COLOR="Magenta"]mer[/COLOR][COLOR="Red"]&[/COLOR][COLOR="Purple"]......[/COLOR][/B]::pembe::
-
17 Temmuz 2006, 01:27
Forumdan Uzaklaştırıldı
senaryo harika, bundan dizi film bile çıkar puhahahahaahaaa
-
17 Temmuz 2006, 01:48
çok canım sıkılıyo çoooooooookkkkkk
-
17 Temmuz 2006, 04:49
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler