Adamlar Gerçekten Profesyonel
x
-
Slm.Daha önceki konularda da belki bahsetmişimdir.
Trafik polisleri , insanları gözlerinden ve davranışından tamamen süzüyor.
Ve anında tespit yapıp.Gerekli müdahaleyi yapıyor.
1.Ehliyetim daha henüz yoktu.Polis önümdeki motoru değil de beni çevirdi.
Bana bakışları;
"Sanki , senin ehliyetin yokmuş gibi geldi!" der gibiydi...
Patt cezayı kesti.
2.Trafikte gidiyoruz.Yine arkadaş var.
Polis yanımıza yaklaştı."Kenara çek."dedi
Kenara çektim.
Adam ; daha belgelerimi sormadan , "Kaskın yok mu? Neden takmıyosun?" der gibiydi.
Ve tahmin ettiğim cümleleri kullandı.
3.Sizlere afiyet , azcık alkol almıştım.Eve gidiyorum.YOlda ışıklarda durdum.Köşede de bir ekip otosu.Genç bi polis duruyo.
Yine baktı...
"Yaw sen biraz alkollüsün ama hadi bu seferlik affettim!Dikkatli git."der gibi bir ifadeyle bana baktı..
4.Yine çarşıda uygulama var.Ben geçiyorum.Polis'le gözgöze geldik.Adamın bakışları: "Sie, seninle işim olmaz.Belgeler tam." gibiydi. Durdurmadı bile...
5.Dediğim gibi her zaman motorize ekiplerle gözgöze geliyorum.Selamlaşırız veya bir sebeple (yol verme , soru sorma , ışıkta bekleme..) muhabbetimiz olur.
Adamlar insanları iyice tanıyor.Bir bakışta hangi belge eksik tahmin ediyor.
Ya da ben ölee düşünüyorum.
Yani uzun lafın kısası . Polise bakışımız veya onun bizim hal ve hareketlerimizi görmesi , ona en büyük ipucunu veriyor.
Bu yüzden , ehliyetsiz arkadaşlara tavsiye ; Polise , dövecekmiş gibi bakın. Belki paçayı kurtarırsınız...
Reklamlar
-
günde onlarca kişiyi yakalıyorlar. ben ehliyet aldığımdan beri hiç bir polis ehliyet sormadı
arabada da sadece şehirlerarası yoldayken bir kere sordu.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
abi dediğiniz gibi evraklar tam oldumu hiç mi hiç durdurmuyolar.. hatta çevirme olduğu yerde işimi gücümü bırakıp adamların önünden tekrardan geçiyorum.. yok abi durdurmuyolar.. adamlar işi biliyo..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler