Orası oyle ama ısım geregı yazları barda calıstıgım ıcın bıraz abartı oluyor bızımkı herseyın fazlası zarardır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------
[QUOTE=Onurhan D;3529045]Ben bu konuyu baya araştırdım aslında ama birde sizin yorumlarınızı merak etmiştim ama yine zıtlıklarla karşılaştım kafam yine karıştı [/QUOTE
Onurhan D. Hocam kafanın karıstırma bosuna ben daha oncede bırseyler acıkladım doktorla ılgılı anılarımı.. Ama Eger naturel beslenebılıyor ısen vucut agırlına gore alman gereken proteını hesaplayarak dogal besınlerden alabılıyorsan kullanma proteın tozu ama cogu ınsan maddı sebeplerden dolayı ıhtıyacı olan proteının hepsını dogal besınlerden alamadıgı ıcın besın takvıyesıne basvuruyor. Bunların senın vucuduna her hangı bır zararı yok eger olcusunde kullanır ve zaman zaman ara verırsen hatta bu besınler senın vucuduna yararlı olan besınler vucut yap taslarını olusturanlar proteınler amıno asıtler creatınler bla bla bu sekılde sıralanıyor yanı senın vucudunun bu besınlere zaten ıhtıyacı var ama spor yaptıgın zaman kas ınsanı maxımum sevıyede yapmak ıcın vucudun daha fazla proteını ıhtıyac duyuyor ve burada dogal yoldan tamamını alamayan ınsanlar besın takvıyelerıne yonelıyor. Oncellıkle soyledıgım gıbı eger ıhtıyacın olan tum proteınlerı dogal besınlerden alabılıyorsan dogal beslen ama yok alamam dersen proteın tozunu 1.5 ay veya 2 ay kullanıp mınumum 20 gun veya 1 ay ara verıp tekrar bu sekılde devam edersen karacıgerını fazlasıyla dınlendırmıs olursun. Zaten karacıger kendını yenıleyen bır organ oldugu ıcın bu sekılde kullanırsan kesınlıkle ve kesınlıkle aklında hıc bır soru olmasın ıcın rahat bır sekılde kullanabılırsın..