Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Protein Tozu

Motovento
    REKLAM ALANI

Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    37-38 cm kol hacmi toz almadan yapılır mı
    çok rahat yapılır,ön kol çalışmalarına ağırlık ver,antrenmanda önce büyük kasları çalıştır en son kol çalış,triceps ihmal etme,kilon az ise kilo al çünkü zayıfken bir tarafını yırtsan yinede hacimlenmez.bunları yaparsan but gibi kolların olur ama toz veya tablet takviyesi yapmadan öyle parçalı kaslar bekleme.son olarak şunu diyeyim hareketleri tam ve doğru yap,çok yüksek ağırlık basacam diye hareketleri baştan savma yapma.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı movibiker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    son olarak şunu diyeyim hareketleri tam ve doğru yap,çok yüksek ağırlık basacam diye hareketleri baştan savma yapma.
    işte bu ya hareketi doğru yapmak bizim milletin sıkıntısı bu, bir de sabır yok aslında vücut geliştirme sabır isteyen iştir ayrıca çok nankördür

Alıntı shooter1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    işte bu ya hareketi doğru yapmak bizim milletin sıkıntısı bu, bir de sabır yok aslında vücut geliştirme sabır isteyen iştir ayrıca çok nankördür
    evet çok sabır ister ama asla nankör değildir,ben 8 yıldır salona hiç gitmedim düz bar ve z barım var ağırlıklar falan,evde ara sıra kafama estikçe kol çalışıyorum,insanlar ne zaman görse hocam diye muhabbete girip hangi salona falan gittiğimi soruyorlar.sabırla temelini nakış gibi ince ince işleyerek yaparsan ve en az üç sene bu sporu yaparsan o kaslar seni ömür boyu bırakmıyor.belki böyle parçalı artis gibi kasların olmuyor ama kim görse bu adamın bodyle bir bağlantısı var dedirtiyor.

eraksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Henüz yok.
    Alıntı Onurhan D adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğer alırsam da aldığımı söylemem bu yazıdan sonra :D
    Heralde benim gibi ikilemde kalıp dayanamayıp almış gibi bi haliniz var
    ben çok kullandım, halen kullanmaktayım.

Belliki yeni başlayan bir arkadaş sın, küpe niyetine bir tavsiyede bulunayım.

Sonu (Tin) ile biten maddeleri adam gibi ölçüsünde kullanırsan bişi olmaz, Örn. Protein, creatin, la carnitin,

Ama sonu (Lon) ile biten her türlü maddeden uzak dur, kesinlikle ne al ne tavsiye et, ne kullan, ne araştır, örn. Anapolon, sustalon, primabolon, ve lon la biten hepsi kesinlikle bunları tavsiye eden olursa da onunla ilişkilerini kes,

Ben yandım eller yanmasın stayla

Kilo ve boy oranına bağlı. 180cm ve 80kg iken üstelik tamamen doğal beslenirken biceps ölçüm 39cm di

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------

Bu şekilde bir genelleme yapmayın, sonu tin ile bitenlerin de zararlı olabileceğini yazdım bir önceki sayfada.

Örneğin creatin. Vücudun depolayabileceği creatine miktarı bellidir. Ve eğer siz kırmızı eti yeterli miktarda alıyorsanız creatine depolarınız zaten dolu veya doluya yakındır. Fazladan creatin alarak yapacağınız şey, boşa yükleme dolayısı ile böbrek ve karaciğeri boşa yormak olacaktır. Uzun süre bu şekilde creatine ve protein kullanımı bir atık olan creatinin miktarını yükseltecektir. Ctreatinin in yüksek olmasının zararlarını bir araştırın derim.

Lon la saydığınız şeylerin bazılarının isimleri yanlış. Sustanon, Primabolan vs olacak. Ukalalık taslamayayım şimdiAma zaten bunlar supplement değil steroid.

UZak durulması gereken ve cidden tehlikeli olan supplementler ise kafein oranı yüksek pre-workout lar ile yağ yakıcı ürünler. Bunlar Hydroxycut, Animal Cut vb ürünler. Nedenini mrk eden varsa özelden açıklarım.

Zaten spora yeni başladıysan vücudun bu şekilde antreman yapmayı, kasların yıkılmasını, besinle tekrar inşaasını yeni öğreniyor demektir. Bu aşamadayken sana supplementler çok bir şey katmaz. Başlangıçtaki yaklaşık 1-1,5 seneyi yüksek disiplinli (antreman-beslenem-dinlenme) geçirmeye bak. Artık bu süre sonunda vücuduna neyin iyi gelip gelmediğini, nasıl antreman yapacağını nasıl besleneceğini iyice öğreneceksin. Bu sayede de takip eden 6ay - 1yıl içinde max sonuçları alırsın. İşte bu andan sonra tamam ben herşeyi yaptım ama üstüne koyamıyorum dediğin anda supplementler devreye girmeli. Ki dediğim gibi bu durumda bile ben kullanmanı tavsiye etmiyorum.

kendi hazırladım videoyu ızleyebılırsınz bu konuya değınmıştım

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)