İstanbullu Arkadaşlardan Yol Yardımı---Fuar İçin --
Reklamlar
-
Atatürk Hava Limanın dan metro ile fuar sadece ama sadece 1 durak. 5dk sürmez.
Ama Sabiha gökçenden fuara gitmek için kırk tane vasıta değiştireceksin. Sırf onların parası tutar 20-30 tl. Yorulduğun çektiğin çilede yanına kar kalacak. Maddi durmunuzu bilmiyorum ama eğer çok fark yoksa biletinizi değiştirin Atatürk Hava Limanından alın derim ben.
Yoksa ben İlla Sabihadan gidecem gönümü görecem diyorsanızda.
Sabiha Gökçenden nasıl yaparsınız bilmiyorum ama
Kartal-Kadıköy Metro hattına binin.
Ayrılık Çeşmesi Durağında inin
Hemen ordan Marmaraya binin.
Marmaray ile karşıya geçip Yenikapı istasyonun da inin.
Yeni kapı istasyonun da Atatürk Hava limanı metrosuna binin. Zaten Atatürk hava lımanından bir durak öncesi fuar merkezi.
En hızlı ve en az çileyle bu şekilde geçersiniz.
Reklamlar
-
her şekilde antalya-istanbul yolculuğundan daha uzun sürecek..
-
Mesajım bulunsun.. Sonra okurum Bende gitcem fuara
-
mucoist adlı üyeden alıntı
16S Kadıköy'e varmadan önce Anadolu yakasının 4'te 3'ünü dolaşıyor. Katil olursunuz o otobüste. E-11 var, daha az dolaşıyor. Aynı şekilde Uzunçayır metrobüste inip, Şirinevler'den Havaalanı metrosu en pratik çözüm.
Hattın ismini anımsayamadım karıştırdım bende direk gideni söyleyecektim teşk.ler
"Edeple gelen lütufla gider"
-
Fuar linki: http://www.motobikeexpo.com/fuara-ulasim/
Vaktin trafikte geçer. Akşam da taksim maksim unut; uçağı kaçırmadan kendini vakitlice karşıya atabilirsen şanslısın...
Gece son uçuş 23.55 pegasusta. En geç 23'te havalimanında olman gerekir. 3 saat de "temizinden" yola ayır. Fuar kapandıktan sonra (6-7 gibi) akşam yemeğini ayaküstü bir yerlerde yer yemez en geç 20.00 gibi yola düzülmen lazım ...
Bence biletini değiştir, ertesi gün dön. İstediğin gibi dolaş...
Taksim'e çıkarsan da parkı gezmeyi unutma derim... Madem İstanbul Arkeoloji Müzesini (Sultanahmet'te) görmeye vaktin yok ...
-
Arkadaşın biletini değiştirme opsiyonu olduğunu hiç sanmıyorum. Ekonomik biletler böyle opsiyonlar sunmaz.
Olan olmuş.
En mantıklısı, iç hatlar çıkış kapsının hemen karşısından Takism'e giden Havataş'a binin. O saatte trafik filan olmaz. Direkt nakit çalışırlar. 13-15 tl olması lazım.
Son durakta(Taksim) inip, metro durağından Yenikapı yönüne giden metroya binin.
Son durakta(Yenikapı) inip yer üstüne hiç çıkmadan Havaalanı tarafına giden metorya aktarma yapın.
Sondan bir önceki durak zaten dünya ticaret merkezi durağı.
-
sen bana ulaş. sultanbeyliğine gelirsin ordan alırım seni gideriz hocam. 0535 924 49 62 tek otobüs ile sultanbeyliğine gelebilirsin oradan. dolmuşlarda var diye biliyorum.
-
Bildiğim kadarıyla Havataş havaalanları arasında gidip geliyor (yanılıyor da olabilirim). Bence arayıp bir sor Havataş'ı Sabiha Gökçen'den Atatürk Havaalanına transfer var mı diye. Atatürk Havaalanına gittikten sonrası kolay zaten hemen karşısı.
-
Herkese yardımlarından dolayı teşekkürler
Bilet degiştirmem sansım yok eh koşturmaca gececek ama güzel bir olacak sanırım thy bilet fiyatı 350 tl geliyor pegasustan gidiş geliş 70 tl aldım.
fuarda İnazuma F modeline bakacam
-
Antalya'dan İstanbula gelmek,s.gökçen'den fuar'a gitmekden daha kolay olacağı kesin
-
Atillatopal seni alirmis, ona yanas sen fuardan sonra gezmeyi de unut bence, dedikleri gibi ucagi kacirirsin. Istanbul trafigi diye bir kavram var, hangi saatte ne olacagi belli olmaz. Keske ayarlama yapip bir gun onceden gelseydin, kalmaya bir yer bulurdun dostum.
sana simdiden Allah kolaylik versin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)