Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Web Sitesi Yaparak Para Kazanma?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Lise 3 öğrencisiyim. Web programcılığı okuyorum ve bunun için hem derslere çalışmış olmak hemde kendimi geliştirmek için site yapıyorum, kod yazıyorum vs. Yalnız merak ettiğim şey şu; Yaptığım siteler şahsen benim hoşuma gidiyor ve arkadaşlarımın yorumlarıda gayet güzel. Uğraştığım zaman çok güzel siteler yapabiliyorum onun için biraz daha uğraşıp kendimi daha da geliştirip para kazanmak istiyorum ufak mevlalarda olsa bile. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Neler yapabilirim? Site yapıp insanlara nasıl ulaşabilir ve satabilirim? Bu konuda biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler...
    CompanERROR ve cece89 bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    hangi dilleri kullanıyorsun? programla mı yoksa sıfırdan kodlayarak mı yapıyorsun?

bunların yanısıra yapman gereken, kendin için uğraşarak bi site yapman. kendi reklamını yapman yani. bu siteye de başkaları için yaptığın siteleri referans olarak eklemen. ilk yaptığın sitelerde parayı düşünme fazla, kaliteli iş ortaya koymaya çalış. akabinde siteni ziyaret edenler, referans sitelerini görenler zaten ödeme yapmaya razı olur.

ayrıca kod yazmaktan sakın vazeçme. kod yazmadığın 1 gün bile geçmesin mümkünse. başladığın işleri de sakın yarım bırakma. bitirmek üzere başla ve bitir. doğru yoldasın, kolay gelsin.

Motosikleti
    Henüz yok
    Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Kazandığınız para ile motosikelt almayı mı düşünüyosunuz.?

Mardin İl Temsilcisi CompanERROR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X TREME MAX 2014 - Pulsar 200NS 2014
    Kardeş istersen yardımcı ve ortak olabilirim. Elimde bariz e ticaret ve e emlak siteleri var. Ben kodladım ama tasarımdan anlamam. Tasarım yapabilirsen kodlayabilirim ;) asp.net , .net ,c# biliyorum

beyefendi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125e
    Düzeltme: Meblağ*

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Freelance olarak bu işi yaparak para kazanabilirsiniz. Webmaster forumlarına bakmanızı tavsiye ederim.

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    php, mysql, css ve xhtml bilginiz varsa
    ve
    dikkatli, mükemmelliyetçi ve dürüst iseniz para kazanmanıza yardımcı olabilirim.
    Uzun yıllardır bu işi yapıyorum ve işini düzgün yapan için gerçekten güzel paralar kazandıran bir sektör.

Yalnız işini düzgün yapan ve dürüst niteliklerini aynı kişide bulmak zor oluyor.

Motosikleti
    Hornet 650
    Öncelikle bu tür bilgilere uğraşmak istiyorsan. Bu tür insanların bulundugu ve fikir alış verişinde bulunduğu sitelere vs lere başvurmalısın. Burda bulabileceklerin çok sınırlı olur.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Bu forumun Forum / Konu Dışı / Hobiler / Web Tasarım Severler başlığına da yazdığım gibi; joomla hazır tema satan siteler var; örneğin www.joomlashine.com .

Web tasarım işine girmek isteyen ama kodlama kısmı bilgisi dışında olanlara Joomla'yı şablonun içeriğini değiştirebilecek kadar öğrendikten sonra güzel tasarıma sahip hazır temalı web sitelerini küçük ve orta ölçekli firmalara satmaya çalışmalarını tavsiye ederim.

Çok fazla şablonun dışına çıkamazsınız, ama fiyatı da ona göre makul tutarsınız.

İçerik yerleştirmenin ötesinde şablonda değişiklik isteyen müşteriler ise zaten sizin hedef kitleniz değil; kodcu arkadaşlar emeklerinin bedeli mukabili gereğince ilgilenirler...

enxdesign - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1198SP - "biradam binRR"
    Joomla demişken joomlanın ne olduğunu öğrenebileceğin bir site adresi vereyim. www.joomlanedir.com

r10.net adresinden gerekli desteği fazlası ile alabilirsin.

Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bahsedilen konuyla ilgili 10 senedir calisiyorum su an Dubai/San Francisco bazli bir firmadan ayda 6500 dolar maas aliyorum.

Alintilar ne olcak cok merak ediyorum

harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsedilen konuyla ilgili 10 senedir calisiyorum su an Dubai/San Francisco bazli bir firmadan ayda 6500 dolar maas aliyorum.

Onur evlenmeden çocuk sahibi olmak istersen beni nüfusuna yazdirabilirsin :D
    Hazır yapılmış okutulmuş 30 yaşını görmüş :D
    tinerci bunu beğendi.

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Sana tavsiyem esnaf piyasasıyla ve küçük işletmeleri gez dolaş.Millet artık bu işin pahalı olduğunu anladı insanlara daha uygun fiyatlar sunarsan ciddi anlamda iş kaparsın.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Neden MT-07?
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)