Web Sitesi Yaparak Para Kazanma?
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Lise 3 öğrencisiyim. Web programcılığı okuyorum ve bunun için hem derslere çalışmış olmak hemde kendimi geliştirmek için site yapıyorum, kod yazıyorum vs. Yalnız merak ettiğim şey şu; Yaptığım siteler şahsen benim hoşuma gidiyor ve arkadaşlarımın yorumlarıda gayet güzel. Uğraştığım zaman çok güzel siteler yapabiliyorum onun için biraz daha uğraşıp kendimi daha da geliştirip para kazanmak istiyorum ufak mevlalarda olsa bile. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Neler yapabilirim? Site yapıp insanlara nasıl ulaşabilir ve satabilirim? Bu konuda biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Şimdiden Teşekkürler...
Reklamlar
-
hangi dilleri kullanıyorsun? programla mı yoksa sıfırdan kodlayarak mı yapıyorsun?
bunların yanısıra yapman gereken, kendin için uğraşarak bi site yapman. kendi reklamını yapman yani. bu siteye de başkaları için yaptığın siteleri referans olarak eklemen. ilk yaptığın sitelerde parayı düşünme fazla, kaliteli iş ortaya koymaya çalış. akabinde siteni ziyaret edenler, referans sitelerini görenler zaten ödeme yapmaya razı olur.
ayrıca kod yazmaktan sakın vazeçme. kod yazmadığın 1 gün bile geçmesin mümkünse. başladığın işleri de sakın yarım bırakma. bitirmek üzere başla ve bitir. doğru yoldasın, kolay gelsin.
-
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Kazandığınız para ile motosikelt almayı mı düşünüyosunuz.?
-
Mardin İl Temsilcisi
Kardeş istersen yardımcı ve ortak olabilirim. Elimde bariz e ticaret ve e emlak siteleri var. Ben kodladım ama tasarımdan anlamam. Tasarım yapabilirsen kodlayabilirim ;) asp.net , .net ,c# biliyorum
-
-
Freelance olarak bu işi yaparak para kazanabilirsiniz. Webmaster forumlarına bakmanızı tavsiye ederim.
-
php, mysql, css ve xhtml bilginiz varsa
ve
dikkatli, mükemmelliyetçi ve dürüst iseniz para kazanmanıza yardımcı olabilirim.
Uzun yıllardır bu işi yapıyorum ve işini düzgün yapan için gerçekten güzel paralar kazandıran bir sektör.
Yalnız işini düzgün yapan ve dürüst niteliklerini aynı kişide bulmak zor oluyor.
-
Öncelikle bu tür bilgilere uğraşmak istiyorsan. Bu tür insanların bulundugu ve fikir alış verişinde bulunduğu sitelere vs lere başvurmalısın. Burda bulabileceklerin çok sınırlı olur.
-
Bu forumun Forum / Konu Dışı / Hobiler / Web Tasarım Severler başlığına da yazdığım gibi; joomla hazır tema satan siteler var; örneğin www.joomlashine.com .
Web tasarım işine girmek isteyen ama kodlama kısmı bilgisi dışında olanlara Joomla'yı şablonun içeriğini değiştirebilecek kadar öğrendikten sonra güzel tasarıma sahip hazır temalı web sitelerini küçük ve orta ölçekli firmalara satmaya çalışmalarını tavsiye ederim.
Çok fazla şablonun dışına çıkamazsınız, ama fiyatı da ona göre makul tutarsınız.
İçerik yerleştirmenin ötesinde şablonda değişiklik isteyen müşteriler ise zaten sizin hedef kitleniz değil; kodcu arkadaşlar emeklerinin bedeli mukabili gereğince ilgilenirler...
-
Joomla demişken joomlanın ne olduğunu öğrenebileceğin bir site adresi vereyim. www.joomlanedir.com
-
r10.net adresinden gerekli desteği fazlası ile alabilirsin.
-
Bahsedilen konuyla ilgili 10 senedir calisiyorum su an Dubai/San Francisco bazli bir firmadan ayda 6500 dolar maas aliyorum.
Alintilar ne olcak cok merak ediyorum
-
Sj's adlı üyeden alıntı
Bahsedilen konuyla ilgili 10 senedir calisiyorum su an Dubai/San Francisco bazli bir firmadan ayda 6500 dolar maas aliyorum.
Onur evlenmeden çocuk sahibi olmak istersen beni nüfusuna yazdirabilirsin :D
Hazır yapılmış okutulmuş 30 yaşını görmüş :D
-
Sana tavsiyem esnaf piyasasıyla ve küçük işletmeleri gez dolaş.Millet artık bu işin pahalı olduğunu anladı insanlara daha uygun fiyatlar sunarsan ciddi anlamda iş kaparsın.
-
Moderatör
Sj's adlı üyeden alıntı
Neden MT-07?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)