Bunu neden burada paylaştınızki? yorum yapmam gerekirse insanlara hayvan diye hakaret etmek hayvanlar alemine saygısızlık olur heraldee
Yaratılanı severim Yaratandan ötürü demiş Yunus Emre. Keşke benim de bunu söyleyebilecek kadar büyük yüreğim olsaydı da sevebilseydim, Yaratan'ın verdiği cana böyle eziyet eden yaratıkları.
Şehir yada bölge ayrımı yapmaksızın, bu ve benzeri davranışta her kim bulunuyorsa hepsinin Allah öteki dünyaya bırakmadan bu dünyada versin cezasını.
gece yatmadan önce izlemiştim. çenem kasıldı sinirden hala geçmiş değil.
geçenlerde evde örümcek buldum, dedim şimdi dışarı bırakırsam soğuktan ölecek, kavonozda ilkel terraryum yaptım, hayatını orada geçirsin diye. şimdi de yiyecek arayışındayım. velhasıl bir kendime bakıyorum, bir de bu adına insan diyemeyeceğimiz mahluklara. vay be.
sonuna kadar izleyemedim,içim fena oldu.bu insanlar varya fırsatını bulsa,galeyana gelse aynısını bir insana da yaparlar.öfke biriktiren bir toplum olduk.Kötünün şerrinden Allah'a sığınırım.
Uzaylı taşlayan Uşaklılar ile aynı familyadan olabülüürler.
Arkadaş!
Bu daşş yoğumuu daşş!
Toplumsal refleksini hangi arada ne zaman edindik milletçe harbiden merak ediyorum.
Hoşumuza gitmeyen neyle karşılaşsak yerde taş aramaya başlıyoruz.
Olayın,
İnsaf, vicdan gibi mevzularına girmiyorum bile.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
domuz eti haram olmasaydı belki farklı olurdu...
Ülkemizde böyle et beyinlilerin sayısı çok fazla maalesef.
Samsun'da yavru domuzu öldürenlerin zafer pozu:
Soru: Resimdeki insanlar kimlere oy verdi ?
Başka sözüm yok hakim bey.
Bonus
Bunların bir seviye daha gerileri ortadoğuda kadınları taşlayarak öldürüyor.
Baştan belirteyim 45 yaşımdayım ve hayatımda hiç oy kullanmadım bundan sonra da kullanmayacağım.
İnsanlığın ne siyasi görüşle ne dini inaçla ne renkle ne de ırkla alakalı olmadığını görecek kadar çok yaşadım. Sanıyor musunuz ki başta olanlar güçlü olanların çıkarlarına hizmet etmeseler orada kalabilirler. Veya yerine gelecek olanlar bu yüzden gelmeyecek. Dünya tarihini siyasi açıdan inceleycek olursanız en başından beri böyle gelip böyle gittiğini siz de görürsünüz.
Siyaset anlayışımız böyle fanatik futbol taraftarlığından farksız olmadığı sürece karşılıklı kutuplaşmayı ve düşmanlığı arttırmaktan başka işe yaramaz maalesef. Filler tepişir çimenler ezilir.
Merhaba,
Bu ülkede motorun arkasına ip bağlayıp, haycancagızın cigerleri şişene kadar hayvan gezdirenlerde var,onun başında ağlayanlarda, daha ne bekliyordukki insanlıktan ?
bir fotoğraf üzerinden "bu insanlar kime oy verdi?" diyerek siyasi bir çıkarım yapmak da aynı linçci ve toptancı bakış açısının "ohumuş möderen" bir insandaki tezahürüdür.
yani neymiş?
böyle bir soruyla meseleyi tırpanlamak o insanların hangi partiye oy verdiğinden de möhim bir kosnüklükmüş.
taşlamak nedir yaw adam gibi süperpoze ile tek mermide indirirsin olur biter hayvana eziyet etmeye gerek var mı?
@Shrieker ithafen böyle bir çıkarım nasıl yaptınız merak ediyorum?
Bu sitede çok sevdiğim bir üye var. İmzasından alıntılıyorum:
Gerçekler acıdır, acıtır.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)