Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Sistemden Kaldırıldığı Söylenen Cezam Kalkdırılmamış

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / ISTANBUL
    Motosikleti
    XJ6N
    Selam arkadaşlar konu dışı sorunum arabamla ilgili. Kasım ayında aşağıda gordugunuz cezayı yemiştim. Arabada cam filmi var ve sağ far ampulu patladıgı için. Eğer yaptırırsam ve cam filmlerini söktürüp emniyete gidersem cezayı sistemden kaldırabileceğimi belirtmişlerdi. Benden üstünden 1-2 hafta sonra emniyete gittim tüm belgeleri dilekçeyi vs. yazdım fotolarını çıkarttırdım verdim. Emniyet (güngören emniyet müdürlüğü) polis memuru tamam cezanı kaldırdım dedi ceza tutanağını verdim yada attım (hatırlamıyorum verdim büyük ihtimal) sonrada hayatıma devam ettim. Mtv ödemeleri geldi malum bir baktım ki ceza duruyor sistemde faiz gelmiş üstüne. Başka bir ceza olamaz bu o ceza ve ben haftaiçi çalıştıgımdan birtek yarın izinliyim bu durum için aynı emniyet müdürlüğüne gidicem ama berbat biryer çalıştıgım şirkete yakın olmasa gitmezdim bile umursamazlar. Daha önce başına böyle birşey gelen var mı motordur faturalardır acayip geldi bu ay ve bu cezayı birşeyimi satmadan ödiyemem gitsem sistemden kaldırırlar mı acaba kararsızım ne dersiniz?



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    cbr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ekim 2012
    Şehir
    Kuşadası
    Motosikleti
    Motoran XF-250
    Benzer bişey başıma gelmişti,cezayı mal müdürlüğüne ödediğim için sistemde silinmemiş bir de faiz binmişti.Vergi dairesine giderek hallettim.Keşke ceza makbuzunu ya da memurdan aldığınız bir belgeyi saklasaydınız ama yine de vergi dairesine gidip ceza bölümüyle konuşmanızı tavsiye ederim.

  3. #3
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / ISTANBUL
    Motosikleti
    XJ6N
    Memura belgeler verdim fakat herhangi bir belge vermedi cezanın düştüğüne dair. Ben yarın emniyete ve vergi dairesine bi gideyim bakalım


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)