Merhaba arkadaşlar bildiğim 1tane tamirci var genelde ona gidiyorum ama lazım olunca hep kapalı oluyor bu civarda gittiğiniz sağlam bi usta varmı ?
Net harici akü satan market mağaza dükkan önerisi olan varsa çok makbule geçer.
Merhaba arkadaşlar bildiğim 1tane tamirci var genelde ona gidiyorum ama lazım olunca hep kapalı oluyor bu civarda gittiğiniz sağlam bi usta varmı ?
Net harici akü satan market mağaza dükkan önerisi olan varsa çok makbule geçer.
Bu bi tane olan nerdeymis? Bende beylikduzunde oturuyorum. Isim duserse orayada ugrarim
Motorunuz sanırım çin malı, Büyükçekmecede kuba servisi var hemde genel tamircilik yapıyorlar çarşıda oraya götürebilirsiniz iyi niyetli insanlar
Şuan ciddi bi sıkıntı yok lakin sigorta lazım bi tek orayı biliyorum orada genelde kapalı oluyor ortada kalıyorum öyle
Sana güzel bir haberim var , çuhadaroğlu fabrikasının karşısında teyzem oturuyor . Perşembe günü 2-3 günlüğüne orda olacagım . Ordakı asansorlu dukkanı bılıyorum motosportmu neydı .
Çok katlı fabrika var , ateks boya fabrıkasının gerısınde , onun karsısında mahalleye dogru dik bir rampa gırıyor asagı in tekel bayiyi geç solda önünnde tekne olan bir site var orası .
Sen de aradıgını ne istediğini söyle ben yanımda getireyim .
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Abi süper olur valla şimdiden teşekkür ederim. cam sigorta 15 amper bide akü alcam ama şöyle bi durum var cuma muayene var kesin halletmem lazım ikisini çünkü akü öldü benim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
Ben yarın alcam bunları ama yinede görüşelim abi şayet bulamazsam yarın yine yazarım ben
34 HSK 57
ASYA AS125 T21 - DAELIM S2 250 - SUZUKI AN 125HK
MONDİAL MASH
Bekliyorum yarın mutlaka yaz ona göre parça alacağım burda herşey var
Aldım abi akü yü ve sigortayı. gerek yok başka şeye
Geçmiş olsun , biz yine de görüşelim sen gelde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)