Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kamp Çadırı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Alıntı LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk fotodaki mavi çadır marka model ve fiyatı nedir hocam?
    http://www.decathlon.com.tr/arpenaz-...d_8293541.html
    LynXMaSTeR bunu beğendi.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sadece yazın kullanacaksanız herhangi bir çadır işinizi görür.- En ucuzunu alın ki diğer malzemelerin de masrafı çıksın.- Çünkü çadırın maksadı burada sadece dışarıdan görünmenizi engellemek olacak. Düzgün zeminler bulduğunuz koşulda da kolay kolay altı delinmez. 50 tlye aldığım buyukçe bir 4 kişilik çadırım var yıldan yıla 4-5 kere kurdum ve tek eskiyen şeyi polleri oldu doğal olarak.
    İçeride giyinme gibi bir düşünceniz olacaksa yüksekliği fazla olan bir çadır yararınıza olur, koyu-mat renkli çadırlar almayın güneş sayesinde daha kolay ısınır.
    Bence kamp ve motosiklet ikilisinde en önemli problem, yer sorunu. Çadır boyutundan ziyade içinde yatarken kullanacağınız malzemelerin taşınması bizi zorluyor. Büyüklük ve ağırlık faktörleri de göz önünde bulundurulabilir. Tabi büyükçe bir arka çantanız varsa hiç bir problem kalmayacak
    Şimdiye kadar sadece şişme yatak ve mat denedim. Yastık olarak sırt çantamı kullanmıştım. Mat tam bir eziyetti. şişme yatağın gözünü seveyim. Şişme matlar da konfor açısından iyidir diye düşünüyorum.
    not: eğer 2 kişi kalmak istiyorsanız ''en az'' 3 kişilik bir çadır bakın. Ben 4 kişilik çadırda 2 kişi kaldığımda eşyalarımız rahat sığmış biz de rahat uyumuştuk. Diğer türlü olursa sağa sola dönmek bile eziyet olabiliyor
    Machair bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Alıntı BatuhanK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sadece yazın kullanacaksanız herhangi bir çadır işinizi görür.- En ucuzunu alın ki diğer malzemelerin de masrafı çıksın.- Çünkü çadırın maksadı burada sadece dışarıdan görünmenizi engellemek olacak. Düzgün zeminler bulduğunuz koşulda da kolay kolay altı delinmez. 50 tlye aldığım buyukçe bir 4 kişilik çadırım var yıldan yıla 4-5 kere kurdum ve tek eskiyen şeyi polleri oldu doğal olarak.
    İçeride giyinme gibi bir düşünceniz olacaksa yüksekliği fazla olan bir çadır yararınıza olur, koyu-mat renkli çadırlar almayın güneş sayesinde daha kolay ısınır.
    Bence kamp ve motosiklet ikilisinde en önemli problem, yer sorunu. Çadır boyutundan ziyade içinde yatarken kullanacağınız malzemelerin taşınması bizi zorluyor. Büyüklük ve ağırlık faktörleri de göz önünde bulundurulabilir. Tabi büyükçe bir arka çantanız varsa hiç bir problem kalmayacak
    Şimdiye kadar sadece şişme yatak ve mat denedim. Yastık olarak sırt çantamı kullanmıştım. Mat tam bir eziyetti. şişme yatağın gözünü seveyim. Şişme matlar da konfor açısından iyidir diye düşünüyorum.
    not: eğer 2 kişi kalmak istiyorsanız ''en az'' 3 kişilik bir çadır bakın. Ben 4 kişilik çadırda 2 kişi kaldığımda eşyalarımız rahat sığmış biz de rahat uyumuştuk. Diğer türlü olursa sağa sola dönmek bile eziyet olabiliyor
    Doğru şeyler söylemişsiniz (Bana göre ). Çadır rengine katılıyorum. Yazın gölge yer bulamazsanız çadır çok ısınıyor. Tek karşı çıkabileceğim konu çadır çok ucuz ve yazlık olmasın. Yazlık ya da ucuz çadırlar tek katlı. Isı yalıtımı az, güneşi etkilerini içeri iletmesi daha fazla. Börtü böcekte cabası. 2 katlı olmasına ve iç katın file gibi hava alacak gözleri olmasına dikkat edin. Çadırda açıp kapatabileceğiniz havalandırmalar ya da pencereler olsun. Bir diğeri hava soğuduğunda ya da çiğ yapacağı zaman kalan kişilerin ürettiği buhar içeride yoğunlaşır. Çift kat çadırlar bunu ara katmana alarak dışarı atar. Tek katlılarda içeri birikir sizi ıslatır.
    poyraz__ bunu beğendi.

poyraz__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial z-one s 180
    Alıntı Machair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru şeyler söylemişsiniz (Bana göre ). Çadır rengine katılıyorum. Yazın gölge yer bulamazsanız çadır çok ısınıyor. Tek karşı çıkabileceğim konu çadır çok ucuz ve yazlık olmasın. Yazlık ya da ucuz çadırlar tek katlı. Isı yalıtımı az, güneşi etkilerini içeri iletmesi daha fazla. Börtü böcekte cabası. 2 katlı olmasına ve iç katın file gibi hava alacak gözleri olmasına dikkat edin. Çadırda açıp kapatabileceğiniz havalandırmalar ya da pencereler olsun. Bir diğeri hava soğuduğunda ya da çiğ yapacağı zaman kalan kişilerin ürettiği buhar içeride yoğunlaşır. Çift kat çadırlar bunu ara katmana alarak dışarı atar. Tek katlılarda içeri birikir sizi ıslatır.
    hiç iyi veya kotu çadır maceram olmadığı için soruyorum bu çadırlara böcek falan girer mi girebilir mi ? sizin çadırın durumu nasıl bu konuda çünkü %90 onu alacağım
    klavyem yabancı dil olduğu için yazım hatalarımın kusuruna bakmayın beyler
    Bazı kızlar ekmek gibidir "Ah şimdi bir ekmek olsa da yesem" demezsin ama her sofrada bir ekmek illa ki bulunur... PoYraz__

Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Alıntı poyraz__ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç iyi veya kotu çadır maceram olmadığı için soruyorum bu çadırlara böcek falan girer mi girebilir mi ? sizin çadırın durumu nasıl bu konuda çünkü %90 onu alacağım
    Şimdi Decathlon'dan geldim. Cumartesi olduğu için çok kalabalıktı detaylı gezemedim ama yine de ufak bir araştırma yaptım. Çünkü kendimde tek başıma gideceğim zaman için 2 kişilik (fotolardaki gri çadır) çadıra uygun tek kişilik mat ve tulum bakıyorum. 2 kişilik 2 adet set var. Şişme mat, 2 yastık ve bir yorgan şeklinde. Yorgan kenardan lastikli. Birkaç lastik halkayı yataktaki düğme benzeri şeylere ilikliyorsunuz kaymıyor, uyku tulumu gibi üstünüzde kalıyor. Büyük olan 140x200x10,5 cm, küçük olan 120x200x10,5 cm. Bunlara alternatif olarak şunu da yapabilirsiniz. İki adet şişme mat ve iki adet birleştirilebilir uyku tulumu. Böylece ayrı ayrı kullanma şansınızda olur. Örneğin 2 farlı şişme mat var;

http://www.decathlon.com.tr/70-ime-mat-id_8242838.html

http://www.decathlon.com.tr/basic-70...d_8299060.html

Şu uyku tulumundan 2 adet alarak ayrı ayrı ve isterseniz birbirine birleştirerek kullanabilirsiniz.

http://www.decathlon.com.tr/forclaz-...d_8299337.html

Decathlon'da aradım ama bulamadım, dikkat etmeniz gereken birinin sağ diğerinin sol fermuar olması. Sağ sol tulumlar yan yana konarak birbirine fermuarlanabiliyor ve 2 kişilik tulum halini alıyor. Bizim buradaki mağazada sadece sol tekler var. Umarım mağaza yetkilileri salaklık yapıp mal çekerken tek taraflı getirmemişlerdir. Sattığı malı bilmeyen çok adam var.

Çadıra gelince, tek kat çadırlarda delikli kısım pencerelerde falan oluyor. Ama kapıyı açık bırakırsanız içeri girme şansı var. Genelde yürüyenler değilde uçanlar geliyor. Çift katlıda ise dış kapıyı açık bile bıraksanız daha fazla hava almak için, içteki kısım genelde tam file ya da tülbent gibi bez olduğundan kapı ya da pencereleri açık bırakmadan hava alabiliyorsunuz. Ayrıca 2 kat olduğu için 2 kat engel oluyor hayvanlara.
    poyraz__ ve EneS_Turker bunu beğendiler.

Motosikleti
    mondial z-one s 180
    Alıntı Machair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi Decathlon'dan geldim. Cumartesi olduğu için çok kalabalıktı detaylı gezemedim ama yine de ufak bir araştırma yaptım. Çünkü kendimde tek başıma gideceğim zaman için 2 kişilik (fotolardaki gri çadır) çadıra uygun tek kişilik mat ve tulum bakıyorum. 2 kişilik 2 adet set var. Şişme mat, 2 yastık ve bir yorgan şeklinde. Yorgan kenardan lastikli. Birkaç lastik halkayı yataktaki düğme benzeri şeylere ilikliyorsunuz kaymıyor, uyku tulumu gibi üstünüzde kalıyor. Büyük olan 140x200x10,5 cm, küçük olan 120x200x10,5 cm. Bunlara alternatif olarak şunu da yapabilirsiniz. İki adet şişme mat ve iki adet birleştirilebilir uyku tulumu. Böylece ayrı ayrı kullanma şansınızda olur. Örneğin 2 farlı şişme mat var;

http://www.decathlon.com.tr/70-ime-mat-id_8242838.html

http://www.decathlon.com.tr/basic-70...d_8299060.html

Şu uyku tulumundan 2 adet alarak ayrı ayrı ve isterseniz birbirine birleştirerek kullanabilirsiniz.

http://www.decathlon.com.tr/forclaz-...d_8299337.html

Decathlon'da aradım ama bulamadım, dikkat etmeniz gereken birinin sağ diğerinin sol fermuar olması. Sağ sol tulumlar yan yana konarak birbirine fermuarlanabiliyor ve 2 kişilik tulum halini alıyor. Bizim buradaki mağazada sadece sol tekler var. Umarım mağaza yetkilileri salaklık yapıp mal çekerken tek taraflı getirmemişlerdir. Sattığı malı bilmeyen çok adam var.

Çadıra gelince, tek kat çadırlarda delikli kısım pencerelerde falan oluyor. Ama kapıyı açık bırakırsanız içeri girme şansı var. Genelde yürüyenler değilde uçanlar geliyor. Çift katlıda ise dış kapıyı açık bile bıraksanız daha fazla hava almak için, içteki kısım genelde tam file ya da tülbent gibi bez olduğundan kapı ya da pencereleri açık bırakmadan hava alabiliyorsunuz. Ayrıca 2 kat olduğu için 2 kat engel oluyor hayvanlara.
    dostum çok sağol kesin olarak senin çadırdan alacağım sayfa 1 deki dediklerini de yapacağım. Tulum mat yastık dışında pole kazık tarzı onereceğin almam gerekn bişey var mı ? ya da kampta çadırda çok lazım olur illa ki lazım dediğin bişeyler varsa yazar mısın her konuda tavsiyene açığım sen epey aktifsin formda zahmet olmazsa bekliyorum önerilerini

Bende çadır ve tulum var çadırı babam birisinden almış 60 tl'ye yeterince sağlam.Bi günde bim'e uyku tulumu gelmişti 30 tlye aldık hala duruyorlar 3 senedir balık tutmaya giderken götürüyoruz ve bazulan yırtılan bir yeri olmadı.Bence bizim gibi bim gibi marketleri takip et usta sen Ama tabi kapladıkları yer biraz büyük gelebilir çadırın Siz çadırı motosiklete nasıl yerleştireceksiniz sorma amacım bilmiyor oluşum

Motosikleti
    mondial z-one s 180
    Alıntı ELque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende çadır ve tulum var çadırı babam birisinden almış 60 tl'ye yeterince sağlam.Bi günde bim'e uyku tulumu gelmişti 30 tlye aldık hala duruyorlar 3 senedir balık tutmaya giderken götürüyoruz ve bazulan yırtılan bir yeri olmadı.Bence bizim gibi bim gibi marketleri takip et usta sen Ama tabi kapladıkları yer biraz büyük gelebilir çadırın Siz çadırı motosiklete nasıl yerleştireceksiniz sorma amacım bilmiyor oluşum
    arka çanta üstüne,içine ya da depo üstüne falan . Bimin broşürünü nerden takip edebilirim ya hakkaten iyi şeyler geliyor bazen her konuda

Nasıl takip edersiniz pek bir bilgim yok.Ben ilçede yaşıyorum.Bir market açılışı yada indirimi olduğu zaman broşür dağıttırıyorlar çocuklara oradan görüp almıştık.

Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Alıntı ELque adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet BİM'e güzel şeyler geliyor takip etmekte fayda var. Bizim evde de eski bir uyku tulumu var 10 yıllık. Hala kullanılır. Babam İzmir'de deprem olduğunda onların hastanede fakir bir kadın işporta satıyormuş ondan almış yardım olsun diye. Ucuz ama iyi bakınca gidiyor işte.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:32 ----------

dostum çok sağol kesin olarak senin çadırdan alacağım sayfa 1 deki dediklerini de yapacağım. Tulum mat yastık dışında pole kazık tarzı onereceğin almam gerekn bişey var mı ? ya da kampta çadırda çok lazım olur illa ki lazım dediğin bişeyler varsa yazar mısın her konuda tavsiyene açığım sen epey aktifsin formda zahmet olmazsa bekliyorum önerilerini
    Aslında gezi yazılarını takip edince benden çok daha tecrübeli ve bilgili arkadaşlar var. Onlar nokta atışı yardımcı olabilir. Yine de siz nereye gideceğinize karar verdiğinizde daha tutarlı şeyler söyleyebilirim.

Örneğin Camping alanlarında kamp yapmak farklı. Bizim gibi ücra köşede yapmak farklı. Arabayla, motorla, karavanla farklı. Dağda, gölde, deniz kıyısında farklı. Mevsime göre farklı. Ama temel şeyleri konuşuyoruz zaten.

- Sağlam ve bakımlı bir çadır.
    - Çadırı sabitlemek için kazık, ip, çekiç (ben balta götürüyorum) ve yedekleri.
    - Mat,uyku tulumu, battaniye, pike vs.
    - Telefon, şarj aletleri.
    - Gıda, su.
    - Aydınlatma.
    - Giysi ve yedekleri.
    - Hijyenik malzemeler (sabun, ıslak mendil, tuvalet kağıdı)

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ben 4 yıl önce bimden almıştım 50 tl ye
    yaklaşık 100 kamp görmüştür 2 kişi+ eşyalar rahat sığıyor en sıcak iklimlerde bile sıkıntı yaratmadı eğer yazları kamp a giderim diyorsan bence bu tarz bişeyler al hem ucuz hemde kurup toplamak 2 dakika
    tavsiye ederim içene böcek sinek te giremez yağmur geçirmez

Sinan Aksu, shooter1 ve mimforeva bunu beğendiler.

Motosikleti
    mondial z-one s 180
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben 4 yıl önce bimden almıştım 50 tl ye
    yaklaşık 100 kamp görmüştür 2 kişi+ eşyalar rahat sığıyor en sıcak iklimlerde bile sıkıntı yaratmadı eğer yazları kamp a giderim diyorsan bence bu tarz bişeyler al hem ucuz hemde kurup toplamak 2 dakika
    tavsiye ederim içene böcek sinek te giremez yağmur geçirmez

http://i.hizliresim.com/bgBG7G.jpg
    bu resimdeki çadır iki kat mı havalandırması nasıl su geçirmezlik ?
    klavyem yabancı dil olduğu için yazım hatalarımın kusuruna bakmayın beyler
    Bazı kızlar ekmek gibidir "Ah şimdi bir ekmek olsa da yesem" demezsin ama her sofrada bir ekmek illa ki bulunur... PoYraz__

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    havlandırma üstten fileli ön kapıda da pile var yağmurda fazla kalmadı ama yağmur geçirmez yazıyor
    çadır tek kat
    yaw motorculuğun fıtratında zaten 4 4 lük bi yaşam yok biraz zahmet biraz çile olacak yoksa zevki olmuyor
    azcık yağmur azcık sıcak bunlar bence tuzu biberi
    Sinan Aksu bunu beğendi.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Hocam belli ki kamp hayatına yeni yeni adım atıyorsunuz,
    Kamp hayatı eğlenceli ve ekonomik oldugu kadar, zor ve meşakatlidir, dolayısıyla 2 gün sonra kamp hayatından sıkılıp çadırı kaldırıp atma ihtimalinizi göz önünde bulundurarak, Benim size nacizhane tavsiyem Fatih'in (F54) önerdiği çadırdan alıp kullanmanız. İşinizi fazlasıyla görecektir.

Çadır muamması kamp olayına ilk başladıgım zamanlarda benim içinde çıkmaz bi hale gelmişti,
    Sonra 50 tl'lik bir çadır edindim ve senelerdir kullanıyorum hala bi deforme söz konusu değil,
    Ayrıca ben her yaz 45 gün kamp yapan bir İnsanim
    Hatta evde kalmam, sabah çadırdan çıkar işe giderim. O derece yani
    Sanırım bir kaç yıl daha aynı çadırı kullanacagim,
    Çünkü memnunum, bi sorunum yok.
    Tek sıkıntı çadırın içinde elbise değiştirmek biraz uğraştırıcı olabiliyor.
    Eğer bu sizin için çok büyük bi sorun değilse, bu çadırı alın..

Öte yandan yaz mevsiminde kamp yapacaginiz için, çadırın su geçirmezliğini çok fazla dert etmenize gerek yok,
    Çünkü yazlık çadırlar bile en azından yaz yağmurlarında su geçirmeyecek şekilde üretilmiş, ve su itici kumaştan yapılmıştır.
    Dolayısıyla yagmur konusunda çokta endişelenmenize gerek yok.

Çadır konusunda size söyleyeceklerim bunlar.
    Lakin çadırı alırsanız alın, ama kesinlikle ve kesinlikle uyku tulumu almayın, serin geçen yaz gecelerini eziyete çevirmeyin.
    poyraz__ bunu beğendi.
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    mondial z-one s 180
    Alıntı sinanaksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam belli ki kamp hayatına yeni yeni adım atıyorsunuz,
    Kamp hayatı eğlenceli ve ekonomik oldugu kadar, zor ve meşakatlidir, dolayısıyla 2 gün sonra kamp hayatından sıkılıp çadırı kaldırıp atma ihtimalinizi göz önünde bulundurarak, Benim size nacizhane tavsiyem Fatih'in (F54) önerdiği çadırdan alıp kullanmanız. İşinizi fazlasıyla görecektir.

Çadır muamması kamp olayına ilk başladıgım zamanlarda benim içinde çıkmaz bi hale gelmişti,
    Sonra 50 tl'lik bir çadır edindim ve senelerdir kullanıyorum hala bi deforme söz konusu değil,
    Ayrıca ben her yaz 45 gün kamp yapan bir İnsanim
    Hatta evde kalmam, sabah çadırdan çıkar işe giderim. O derece yani
    Sanırım bir kaç yıl daha aynı çadırı kullanacagim,
    Çünkü memnunum, bi sorunum yok.
    Tek sıkıntı çadırın içinde elbise değiştirmek biraz uğraştırıcı olabiliyor.
    Eğer bu sizin için çok büyük bi sorun değilse, bu çadırı alın..

Öte yandan yaz mevsiminde kamp yapacaginiz için, çadırın su geçirmezliğini çok fazla dert etmenize gerek yok,
    Çünkü yazlık çadırlar bile en azından yaz yağmurlarında su geçirmeyecek şekilde üretilmiş, ve su itici kumaştan yapılmıştır.
    Dolayısıyla yagmur konusunda çokta endişelenmenize gerek yok.

Çadır konusunda size söyleyeceklerim bunlar.
    Lakin çadırı alırsanız alın, ama kesinlikle ve kesinlikle uyku tulumu almayın, serin geçen yaz gecelerini eziyete çevirmeyin.
    aynen olay aslında şu benim derdim sağa sola gitmek,güzellikleri gormek ve orada 1-2 gece konaklamak yakın illere, eğer iznim olursa da antalya tarafa gitmek otele falna para vermemk. Bir de çocukluktan beri hayalimdir 2-3 kişi çadırda kalmak öyle.en başta bende zaten yaz ne gerek var su geçirmezliğe diye başladım zaten yağmurlu olcaksa o hafta sonu gitmem dedim ama sonra çadırlara baka baka hem fiyat hem de istediklerim artmış tamam su geçirmezlikten vazgeçtim zaten kendimde en başta öyle düşünüyordum , aklımda şunlar var siz ne dersiniz bagaj koymaya verandası olsun mu çadırın gerekli tecrübelerinize dayanarak ? çadırın penceresi olsun mu ? ve sineklik kesin istiyorum . yani demem o ki havalandırmak için kapıyı açıp da içeri sinek bocek hayvan girsin kesinlikle istemiyorum en büyük derdim o bi de biraz geniş bi çadır olsun bi kaç tane gordum 50tl civarı 4 kişilk çadırlarda var ben en fazla 3 kişi anca kalacağım...

Uyku tulumu zaten almayacağım ben onunla uyuyamam cunku en basta ıkıncı olarak da evet sıcak yaz gecelerınde gidicem ben ortuye bıle tahamml zor ederım bi tek şişme mat ve yastık alacağım

http://www.hepsiburada.com/liste/pro...68677&rcm=a.rp

http://www.decathlon.com.tr/basic-14...d_8299059.html

Motosikleti
    Afrika..
    aynen olay aslında şu benim derdim sağa sola gitmek,güzellikleri gormek ve orada 1-2 gece konaklamak yakın illere, eğer iznim olursa da antalya tarafa gitmek otele falna para vermemk. Bir de çocukluktan beri hayalimdir 2-3 kişi çadırda kalmak öyle.en başta bende zaten yaz ne gerek var su geçirmezliğe diye başladım zaten yağmurlu olcaksa o hafta sonu gitmem dedim ama sonra çadırlara baka baka hem fiyat hem de istediklerim artmış tamam su geçirmezlikten vazgeçtim zaten kendimde en başta öyle düşünüyordum , aklımda şunlar var siz ne dersiniz bagaj koymaya verandası olsun mu çadırın gerekli tecrübelerinize dayanarak ? çadırın penceresi olsun mu ? ve sineklik kesin istiyorum . yani demem o ki havalandırmak için kapıyı açıp da içeri sinek bocek hayvan girsin kesinlikle istemiyorum en büyük derdim o bi de biraz geniş bi çadır olsun bi kaç tane gordum 50tl civarı 4 kişilk çadırlarda var ben en fazla 3 kişi anca kalacağım...

Uyku tulumu zaten almayacağım ben onunla uyuyamam cunku en basta ıkıncı olarak da evet sıcak yaz gecelerınde gidicem ben ortuye bıle tahamml zor ederım bi tek şişme mat ve yastık alacağım

http://www.hepsiburada.com/liste/pro...68677&rcm=a.rp

http://www.decathlon.com.tr/basic-14...d_8299059.html
    En kaliteli ve en pahalı çadırlara bile sinek girer, ama çadırınızı işgal edecek şekilde de girmez,
    Bu gibi durumlarda en etkili çözüm, çadırınızı ağaç diplerine kurmamanız, ve her ihtimale karşı sinek kovucu sprey almanızdır.

50 tl'lik çadırlarda veranda olmuyor genelde.
    Bagajlarınız içinde bir boy büyük çadır almanızda fayda var.

Motosikleti
    mondial z-one s 180
    Beyler en sonunda gittim metrodan 70 liraya
    http://www.n11.com/dakota-3-kisilik-kamp-cadiri-215x205cm-2-renk-P57446740?cid=604001&gclid=CPbbgeHOjMUCFerjwgodSxk AhQ

şu çadırdan aldım mavisini ve anladım ki benim gibi sadece yazın gidip 3-5 gece dışarda kalacaklar için ucuz çadırlar yeterli pc başında boşuna tribe giriyoruz yok marka olsun yok bilmem ne diye bu ucuz çadırlar işimizi rahat görür önemli olan sineklik ve geniş olsun eşyaları da koymak için.

Motosikleti
    Afrika..
    Beyler en sonunda gittim metrodan 70 liraya
    http://www.n11.com/dakota-3-kisilik-kamp-cadiri-215x205cm-2-renk-P57446740?cid=604001&gclid=CPbbgeHOjMUCFerjwgodSxk AhQ

şu çadırdan aldım mavisini ve anladım ki benim gibi sadece yazın gidip 3-5 gece dışarda kalacaklar için ucuz çadırlar yeterli pc başında boşuna tribe giriyoruz yok marka olsun yok bilmem ne diye bu ucuz çadırlar işimizi rahat görür önemli olan sineklik ve geniş olsun eşyaları da koymak için.
    En dogru kararı vermişsiniz,
    Bu çadır sizin için yeterlidir.
    Daha önce de bahsettiğim gibi tek sorunu çadırın içinde elbise değiştirmek,
    O kadar da olsun artık.

İyi günlerde kullanın..

MkD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    92 301 98 vstar
    Çadır konusunda güzel bir inceleme için;
    http://zamaninseyyahi.blogspot.com.t...ncelemesi.html

Bir miktar bütçe yaratarak çok daha sağlam ve uzun ömürlü bir çadır sahibi olmak bence daha mantıklı.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Alıntı zihnigonen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    150 tllik çadır zaten 3-4 kamp anca çıkarır.
    Diğer yorumları okumadım ama şu çok dikkatimi çekti

2007 yılında carrefour'dan 30 liraya aldığım çadırı 2014 yazına kadar kullandım ve 20'ye yakın kampa gittim. Her kampta da bir kere kurup kaldırmadım. Her gün yer değiştirdiğimden en az 30 kere de kurup kaldırmışımdır. Her türlü zemine kurdum çadırımı. Şu anda da tek sorunu sineklik fermuarının üst tarafındaki küçük bir sökük. Hala kullanılabilir durumda. Fakat en son yavru kedilerim üstüne sıçıp işediği için çok kötü bir koku oluşmuş durumda. O yüzden bu sene 60 liraya yenisini aldım. Hedef 2023
    Sinan Aksu bunu beğendi.
    Motosikletli Kaplumbağa...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)