Adminler , Moderatörler , İçeri gelin bakalım
Reklamlar
-
Şurada açık açık itiraf edin, siz ne ettiniz?, hangi büyük/küçük foruma/sözlüğe sataştınız? (bunun sonucunda, makara geyikçiler sardı sanki)
Beni geçin haydi daha bıraktığım şey kurumadı diyelim, 4 sene'dir üyeyim , fazlasıncada dışardan bakar idim.
Motoru yıkayacakmış, saç şampuanı ile, 100'lükten 600 arası kararsızmış, daha ne naneler, bi arada Capon aktör sevgilisi olan vardı, oda birazdan damlar herhalde, cidden soruyorum, bir platformda tartışmamı oldu, üzülerek söylüyorum açılan konular filan ibretlik.
Bir aralık bir forumdaş gına gelip, yeni üyelerin konu açımına engel gibi birşey açmış idi konu kilitlenmişmiydi bişeyler.
Söylemesi kolay ancak en sıhhatlisi, şu arama fonksiyonu butonunu dev punto ile yazın , yahut yeni üyeye intro tarzında bir karşılama ekranı çıkartın ne bileyim bişeyler yapın artık yahu.
(şimdi çıkar biri görme,yazma cevap verme der...)
Reklamlar
-
Evet bazem okadar saçma seyler cikiyorki adam bir soruyu 3 4 kez sormus farkli basliklar bi giriyom gene ayni.
-
teftişe mi girdik kanka bunaltmışlar seni .
özgür basın napcan,adam açıyo konuyu forum kurallarına uygun olduğu sürece sıkıntı yok bence.adminler her konuyu okuyup kendisi karar veremez ki bu konu saçma olmuş bunu kaldırayım falan diye.trolleri zaten gönderiyorlar,tutulmayan konular hızla gündemden düşüyor.takma kafana kasktan başka bişiy boşver
-
İşte tamda olması gereken dediğim gibi, bu konu saçma ve uçuk olmuş diye haşırt silmeli konuyu, söz gelimi konunun kendisini, konunun derecelendirmesi gibi birşey yapmalı, beğeni eksi gibi, haa taze açılmış konu baltalanır ayrı, açar okur mantıklı ve tarafsızsa devam ettirir filan, ne bileyim bişeyler yapılsın artık, kabul evet vaktimin çoğu burada geçiyor ve burda olmaktan mutluyum/dum, şu son 3-4 aydır bir gariplik var.
Ayrıca teftiş tabii , bugüne bugün User'im, Member'im forum benim, modlarda adminde benim için var nokta.net.
-
evet haklisiniz forumun yas ortalamasi dustu troller gelip sacma sapan konu acip gidiyor olan degerli konulara oluyor arada is yerinde telden giriyorum araki bulasin bi konuyu sinir olup cikiyorum
-
valla ben de her fırsatta girip bakıyorum ne var ne yok,sevdiğim arkadaşlarım oldu şu kısa zamanda. derecelendirme var en altta aslında ona 1 yıldız versek birşey oluyo mu bilmiyorum.bak sana verdim 5 yıldız
birkaç kişiden 1 yıldız alan konular siliniyo mu acep ya da noluyo
-
Sonra bi tuttum o "Lucas'ı" ensesinden dedim; Hayırdır kardeşim sen niye kontrol etmiyon forumu he?
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
"Bu mesajı şikayet et" butonu ile hoşlanmadığınız,olmamasını istediğiniz konuları/mesajları şikayet edebilirsiniz.
Günlük ortalama 60-80 arası konu açılıyor,1500-2000 arası konuya mesaj yazılıyor.
Takdir edersiniz ki hepsini tek tek kontrol etmek oldukça zor.
Bu hususta şikayet mekanizmasını devreye sokarsanız bizlere daha çok yardımcı olabilirsiniz.
Keyifli forumlar...
-
''az daha koy ybr al'' diyen 1 haftalık tatile yollanmalı artık iyice sıktı her konuda görür oldum
-
yav sen bu carbonmonoxide bakma canı sıkılmış bişeye .acısını bizden çıkarıyo
carbon kankamsın yerinde bi başlık oldu amacına ulaşır inşallah.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:04 ----------
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Sonra bi tuttum o "Lucas'ı" ensesinden dedim; Hayırdır kardeşim sen niye kontrol etmiyon forumu he?
lucas a söz hakkı doğdu
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
''az daha koy ybr al'' diyen 1 haftalýk tatile yollanmalý artýk iyice sýktý her konuda görür oldum
Hep o arjantin'li herifin dünya turu atmasıyla başladı herşey. O muhabbet sıktı cidden
-
Her şeye eyvallah derim ama yazı puntosu olayına laf dedirtmem
Aynı gün içinde 2 farklı adminden 2 farklı uyarı aldım.
1-) Her kelimenin başını büyük harfle yazdığım için.
2-) Kalın yazı karakteri ( Bold ) kullandığım için.
Demek'ki beni şikayet ettiler! Kim şikayet etti lan beni !1!1!1!
-
üstüne az daha koy ybr al ybr
-
Çorum İl Temsilcisi
Her bir yeni sayfa açıldığında site para kazanıyor. Patron napsın
-
Tarihten öncede bu şekildeydi,sonrasındada böyle olacak.Takılmayın,birşey değişmez Şikayet edin temizlensin.Bu kadar aktif bir forumun takibi kolay iş değil.
-
shooter1 adlı üyeden alıntı
''az daha koy ybr al'' diyen 1 haftalık tatile yollanmalı artık iyice sıktı her konuda görür oldum
Bence az daha ekle cbf al.
:D
-
Bütün bunlardan çıkardığım sonuç: Yeni üye konu açmasına kısıtlama (sadece tanışma kısmına 1 konu) , belli mesaj adeddi yahut, zaman periyodu ile, böylece üyeye tek alternatif "ARAMA" butonunu kullanmaya zorlamak
-
Bkz: Ybr - cbf - Apache hangisi , hangi kaskı alayım , motorumu yıkadım çalışmıyor, ekipman konusunda yardım , 100 cc den 600 cc ye geçiş. Bunun gibi bir dünya konu var ve 1 tane de değil defalarca açılmış kimse de arama butonu kullanmıyor Carbondioxit sonuna kadar haklı 👍
-
Moderatör
SlimShady1 adlı üyeden alıntı
Slimshady1 ; o taraflardan değiliz ama, bizim valide sultan 10 senedir Büyükkarıştıran kasabasında oturur. Evi bahçeli, her çeşit meyve ağacını buradan oraya taşıyıp dikti. Yani kiraz da var, erikte, kayısı da. Tavuk, ördek falan da besliyor.
Bir ara yanına gittiğimde haber veririm sana, gelirsin bahçede tutarsın ensemi olur mu?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
Carbondioxid ; Sende haklısın, ama büyük Türk düşünürü Cem Yılmaz'ın da dediği gibi eğitim şart abi.
-
Biraz Cebbar olun , Cebabir olun , Hiddet gösterin, bune yahu önüne gelen dükkan açar gibi konu açıyor, zabit efendiler duruma müdahale edin lütfen ama..
Feyiz alın azcık..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)