Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ne Yapak? Nereye Gidek?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Selamlar ahali,

Bu hafta sonu bir araç kiralayıp hatunuma unutulmayacak bir gün yaşatmak istiyorum. Sizin yaptıklarınız, yapmak isteyecekleriniz, önerileriniz neler olur?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mahyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT 250
    Hatununun neler yapmak istediğini, nelerden hoşlandığını, nereye giderse onun için unutulmaz bir gün olacağını burada sormanız tuhaf doğrusu.
    Unutulmaz bir gün istiyorsanız atlayın motosikletinize biraz yiyecek ve kalın giysiler alın. Sonra bilmediğiniz bir yola ( dağ yolu ideal) sürün, yolda kalın. Soğuktan birbirinize sarılarak ısıtın. Arızayı çözmeye çalışın. Geceyi ıssız bucaksız dağ başında donma tehlikesi ile atlatın. Ama donmayın. Ömür boyu unutamazsınız.

Fakat sıcak bir arabanın içinde yolculuk. Devamında tavsiye üzerine gidilen lüx bir restorantta güzel bir yemek , devamında güneşin batışını izlemek için sahil falan. Mesela bunlar bana çok sıradan. O yüzden tekrar soruyorum. Hatununun neler yapmak istediğini, nelerden hoşlandığını, nereye giderse onun için unutulmaz bir gün olacağını burada sormanız tuhaf doğrusu.
    oluroyle ve cbr1907 bunu beğendiler.
    Dikkatli bakıyor musunuz?

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    Alıntı mahyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hatununun neler yapmak istediğini, nelerden hoşlandığını, nereye giderse onun için unutulmaz bir gün olacağını burada sormanız tuhaf doğrusu.
    Yani nasıl böyle bir çıkarım yaptınız anlamak mümkün değil. Ben onun nelerden hoşlandığının elbette ki biliyorum benim sorduğum mekan , gidilecek yer hakkında öneri istedim. Evliya çelebi değilim tüm mekanları gezmedim. Gezen arkadaşlar gittiği yerdeki ortam hoşuna gitmişti burada öneri de bulunur.
    Yada ben böyle yaptım çok hoşuna gitti der fikir olur.
    Kastettiğim budur. Umarım yeterince açık anlatabilmişimdir.

Motosikleti
    F850 Gs
    Alıntı mahyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Unutulmaz bir gün istiyorsanız atlayın motosikletinize biraz yiyecek ve kalın giysiler alın. Sonra bilmediğiniz bir yola ( dağ yolu ideal) sürün, yolda kalın. Soğuktan birbirinize sarılarak ısıtın. Arızayı çözmeye çalışın. Geceyi ıssız bucaksız dağ başında donma tehlikesi ile atlatın. Ama donmayın. Ömür boyu unutamazsınız.

Fakat sıcak bir arabanın içinde yolculuk. Devamında tavsiye üzerine gidilen lüx bir restorantta güzel bir yemek , devamında güneşin batışını izlemek için sahil falan. Mesela bunlar bana çok sıradan. O yüzden tekrar soruyorum. Hatununun neler yapmak istediğini, nelerden hoşlandığını, nereye giderse onun için unutulmaz bir gün olacağını burada sormanız tuhaf doğrusu.
    öneri çok sağlam ..

Araç kiralayıp demişsiniz, onun bilmediği ve sizinde bilmediğiniz beraber keşfedebileceğiniz birşeyler yapmak cazip gelebilir diye düşünüyorum. Gecenin sonuna doğru bir süpriz yapıp,dilek balonu uçurabilirsiniz.Beraber bir dilek düşünür ,sarılırsınız sonrada dileğinizi diler balonu uçurursunuz.
    Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    teşekkürler önerin için.

Hangi sehir acaba? Ona gore mekan tavsiyesinde bulunabilirim.

Motosikleti
    BURGMAN UH 200
    İstanbul hocam.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)