ewet bağırırım,yihuuuuu
dünya yuvarlak mı?
evet çok çok kafa sallarım ama çok sıkılmışsam kimse tutamaz beni
ne sorsam bilemedim soru sorayımmı ?
Hayır güzel olur
İstanbul kar yağacak diyorlar tutar mi?
Evet o tip enduroların hepsi olur ama crf 250l nin renkleri başka tabi
Bazı motosikletlerde jiroskop kullanıp, gidon yerine direksiyon ekleyip hafif kapalı bir kaporta ile araba gibi piyasaya sürülecek.
Sen binmek ister misin?
Motosiklet üstünde itlik yapmak çok zevklidir, fakat bu itliğin bütün motosiklet camiasına zarar vereceğini aklınızın köşesinde tutun.
hayır
motosikletin ilk aşkın mı ?
Hayır.
Z-MOTO'nun kafasına taş düşsün mü?
Dikkatli bakıyor musunuz?
arkadaş sırf motor muhabbeti var diye birine ilgi duyulmaz bence. ama arkadaşça sevilebilir tabiki hatta 10 numarada olurdu hiç yoktan iyidir motor muhabbeti 1-0 öndedir diğer kızlara göre hatta motor sürüyorsa 5-0. Enduro-kroscuysada 10-0. işte bu kız sevilir ama yok daha neler yoktur öyle biri :D bırak enduroyu motor sürmeyi, ilgi duyan bir kız tanıyamadım ne yazıkki şöyle oturduğunda 2de motordan laf edebilecek
(soruyu yazmadan göndermişim, gördüm internet sıkıntımdan dolayı gönderemedim hemen kusura bakmayın.)
olmadığı için bilmiyordum :D
Uyku problemin varmı?
Evet,hep istemişimdir kafayı vurunca yatmayı.
Yurtdışına çıkma fikrine sık sık kapılıyor musun aşağıdaki hacı dayı ??
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------
İnternet hızından dolayı senkronu bozuyorum kusura bakmayın. Sorumu sordum. Buna cevabım hayır. Çünkü ben de bir Behlul değilim fazla takilmam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)