hayır, çok saçma..
hiç süper kahraman ya da dizi karakteri olmak istedin mi?
hayır, çok saçma..
hiç süper kahraman ya da dizi karakteri olmak istedin mi?
Evet süper kahraman olmak istedim [kim istememiştirki çocukken :D ]
Hiç arazide sakin sakin gezerken serbest bırakılmış 2 kangalla [sahibide haklı ne bilsin öyle yere endurocunun geleceğini ] ışık görmüş tavşan gibi göz göze kaldınmı?
Evet
Peki yaz siz baraj yolunda biraz hızlı giderken çukur görüp fren basamadan motordan düştünüzmü :D
Hayir
Hiç motordan düşmem dediginiz şekilde düştünüz mu
Evet
armut gibi dustum çok kötüydü
Aşağıdaki 200 km gördün mu?
Hayır
En fazla 70km/h gördüm oda sürücü kursunun motoruydu Motor tamamen çıplak cg olduğu için inanılmaz rüzgar yedim.. Birde motor bastıkça daha çok titriyodu o yüzden daha fazla basmadım..
Aşağıda ki otomobillere ve otomobil sürücülerine karşı kin ve nefret besliyor musun?
Hayir
Hiç sevmediğin birine seni seviyorum dedin mi ??
Evet
Bir keresinde demiştim onu tuzağıma düşürmek için ondan faydalanmak için.. Sonra pişman olup tövbe ettim.. Tabi kıza öyle bişey yapmadım.. Yapmadan önce pişman oldum..
Hiç mektebe gittin mi? gittiysen kaç kere? :D
Gitmedim. Şurayada ekşi'den bir şeyler ekleyeyim.
Sen de 3Hilal'i 3ilal yani Bilal diye mi okudun?anteptekinin çok meşhur olduğu duyulmuştur . günübirlik iş için gidilmişken , hem iş te erken bitmişken gidelim de görelim denir .otogara yakın biryerde olduğu öğrenilmiştir . iki kiş arabayla otogarın oraya gidilir . bıçkın tipli bir delikanlıya sorulur :
-şişşt birader.
- buyur kardeş .
- (sırıtkan bir suratla)mektep nerde buralarda biliyomusun?
- haa sani konukoğlu lisesi mi . abi şurad düz git şurdan sağa sap..
- koç yanlış anladın sen .
Hayir
Memleketine kar yağdı mi ??
hayır...yağsa da yere düşmeden eriyor
motosiklete 2 kişiden fazla bindin mi?
Çok şükür hic kazaya sebep olmadim
Hiç sinyali unutup şerit degistirdigin oldu mu ?
Evet bir kere
Hiç motosiklet kazası geçirip bir yerini kırdın mi ?
Hahaha evet, üstelik yan koltukta babam vardi .
Hiç yolda yürürken kendi kendine şarkı soylerken tokezledigin kahkahalara boguldugun oldu mu ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)