Önce tütün ekip hasada gidecek öyle kolaymı pipo yakmak
Önce tütün ekip hasada gidecek öyle kolaymı pipo yakmak
Söz konusu iki dönem arasındaki psikolojik ve sosyal kavramsallarin analizlerinden sonra dönemsel ayrımsallıkların kuşaklar arasında ortaya çıkardığı iletişimsel sorunsalları irdeleyip pragmatik betimlemeler yapmam lazım dostum. Bütün bunları pipomu tüttürürken daha kolaysal yapıyorum. Tütünüm kalmamış, en kısa zamanda alımsal çözüm bulup geleceğim.
Şimdi yazılanları okuyunca aklıma evden toz şeker çalıp pamuk şeker satan adama verip pamuk şeker alırdım nabayım para vermiyordu aney
Waaay öyle takaslar da mı vardı? Bizim oralarda pamuk şeker satan yer yoktu ki yaa.. dolabın buzluğunu kazıyıp şeker ve pekmez koyup yerdik güzel oluyordu ha. Bide dondurmaya benzer kaymak limon olurdu genelde alamazdık
Babaannem çocuklarına çay demlermiş beş kız iki erkek hepsine bizim kars'ın kesme şekeri var büyük biraz birertane verirmiş çay sınırsız hepsi tek Çayda bitirirmiş babamda şekeri yalayarak çayı içermiş hehe nerden geldi aklıma can sıkıntısı işte
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
Seni biliyorum kızmak yok ayipsin kanky
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
Babadan laf açılınca aklıma geldi bizim peder bey parmakları kopardı adam ameliyattan çıkıp beni arayıp iş verdi yarın için gidiimde yatiiim bari
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Bir makinaya mı kaptırdı elini?
Sağolun cemaat. Evet palanyamidır nedir marangozlarin kullandigi bi makina. Zevkine getirdi kurdu 2 aydir ufak tefek uğraşiyordu. Sonunda kaptirdi eli. 1 parmak koptu 2 parmak tendom ve sinir kesikli. Kopan parmak tutmadi geri aldilar öyle işte takılıyor kendi kafasina gore
eskiden idamda varmı pırlantamı pahalı yoksa demirmi daha ağır
Mahalle maçı diye bi olay vardı... Akıllı telefon yoktu , internet az vardı(56k) ...
Batı kültürü ile doğu kültürü farkı bunlar işte doğu nasılsa birşey olmaz der , keyfine bakar küçük bir yüzde telef olur, batı ise tedbirini alır , görünüşte sıkıntı çeker , o küçük yüzde kurtulur.
Alın Sharp'ın kuruluşu
http://sharp.direct.gov.uk/faqs
2007'de yapılan bir araştırmaya göre eğer tüm motosiklet sürücüleri sharp tarafından yüksek puan almış kaskları kullansalar , her sene yaklaşık 50 kişi (kazalardan) kurtulabilirdi.Q. Is providing this safety information expected to save lives?
Motorcyclists represent one of the most vulnerable road user groups and typically represent 1% of traffic but 19% of fatalities each year in the UK. Significantly, around 80% of all motorcyclist fatalities and 70% of those with serious injuries, sustain head injuries. Research in 2007 estimated that up to 50 lives could be saved each year if all motorcyclists were to wear helmets scoring highly in the SHARP assessment.
Biz de Sharp yok o 50 kişi ölüyor , geriye kalanlar biz nasıl ölmedik diyor.
ya biz küçükken kızlı erkekli futbol maçı yapardık, kaleci olurdum ben genelde o erkekler topa abanarak vururdu bide kız kalede ya off,
çok elim incindi, bu yüzden eczaneye gidip kutularla yanlarından tutturup atel yapardı eczacı bana,
pek doktora gitmezdik eczacı abimiz herşeyimizdi
o bir heroydu gözümüzde... bide sıraya girip tartılırdık eczanede
ölmüyorduk yani devam ediyorduk.. yaşıyorduk..
incir ağacına tırmanırken bile düştüm iflah olmadım gerçi ama şükür ölmedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)