Pardon da siz hangi şarkıyı söylüyorsunuz anlayamadim?
Pardon da siz hangi şarkıyı söylüyorsunuz anlayamadim?
Merhaba yunusus ,
Tesekkür ederim çok sağolun
Merhaba C.Kaan,
Çok sağolun
Merhaba CrosseR,
Çok teşekkür ediyorum,düşüncelerinizle mutlu ettiniz.
Merhaba jackonbir,
İlgi alanınıza hitap etmiyorsa,zorlamayın..Okumamanız halinde kaybedeceğiniz birşey yok.
Tesekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:30 ----------
Merhaba fatek95,
Tesekkür ederim,sağolun
Merhaba Kara35,
bende anlayamadım ?
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Merhaba,
Başlıkla uyumlu ve güzel olmuş. Başlığı okuyunca yazıda sizi nelerin beklediğini anlayabiliyorsunuz.
Sanırım uzun zamandır yola çıkmadınız.
''Kendinize bir iyilik yapın ve gezin, yanınıza da kendine bir iyilik yapıp gezen birini alın''
Otobanda 270 le giderken her zaman hakan altun dinlerim.
Ya bu arkadaş motora binmek istediği halde bindirilmiyor bir engel var yada sevgilisinden ayrıldı bu durumu motor aşkıyla bastırmaya çalışıyor
Cok iyi vallahi cok beğendim. .. ölüm okadarda cicekli bocekli bir durum değil hani
Klasik bir sonbahar-kış ruh hali.Yaz gelecek,biraz daha sabır. Pembe hayaller,bulutlar? çok uzun zaman önce yolladım onları geldikleri yere.
Carpe diem başkada bişey demiem demiş sanatcı
Yorumunuz için tesekkürler. Kaza yaptigim icin su sıralar suremiyorum.. Ek bilgi verelim,full ekipmanli oldugumdan zerre canim yanmadi. Motorum kötü durumda..
bendeniz yagmurda sürmekten cok keyif aliyorum.yagmur yağınca motoruma kosarim.. Karda sürmekte gerçeklestirmek istediklerim arasinda..
Yaz,kiz,yagmur camur demeden sürdüğüm günlerde geleck ins.
Ve kaçınılmaz da ..
Tesekkürler yorumlariniz içinyunusus;3506027, adlı üyeden alıntı
Telefondan yaziyorum,yazim hatalari için kusura bakmayin
Geçmiş olsun.En kısa sürede yollara dönmenizi dilerim.
Şu motorsiklete binme gibi duygu ve tutku dolu eylemde niye erkekler kadar bayanlardan da istek yok hatta benim çevremdekilerin çoğu tepkili cahil bir çevre belki ama sebebini merak ettim aralarında cahil olmayanlar da var
Şu yazın beni ne kadar memnun etti bilemezsin arkadaşım.
Samimiyet arıyor insan, samimiyet.
Bir kitapta okumuştum,
''Düşmanınızla sürekli savaşmayın.. Yoksa bildiginiz bütün savaş stratejilerini ona öğretirsiniz..''
Yaziyordu..
Eğer hayat bir mücadeleyse, o kitabi bitirdikten sonra onu hiç ciddiye almadim..
Bence sizde almayin.
İse yariyor..
Ben çon beğendim elinize sağlık.Ama ne yazık ki bu forumda sizin emek verip,zihninizi çalıştırıp, içinizi boşalttığınız bu satırları ciddiye almayan insanlar var resmen saygısızlık beğenmediysen neden dalga geçiyosun çok sinir olurum emek verilip ortaya sunulan bişeye saygı gösterilmeyince. (Bu arada bende arada bir dökerim içimi yazar karalarım belkide bu yüzdendir tepkim)Sizde bir yetenek var orası kesin üzerine gidin bence ortaya daha güzel şeyler çıkacağı belli.
Merhaba sinanaksu,
Tesekkür ederim. Ciddiye almanın-ciddiye almamanın ortasını bulmakta önemli..
Merhaba Onurhan D ,
Tesekkür ederim.
Bence karşısındakine saygı göstermeyen insan,saygısızlıkla karşılaşmayı göze alabilen insandır.Saygısızlıkla karşılaşmayı göze alan insan ise,kendini saygı duyulmaya değer görmeyendir. İnsana-öze saygı gerek önce.
üyeleri olarak, hepimizin ortak noktası olan motor tutkumuz bizi burda bir araya getiriyor. Kimse kimsenin yazdığını da konusunu da ciddiye almak zorunda değil elbet, saygı duymak zorunda..
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Merhabalayın ,
Can sıkıntısını çokta şaapmayınca çok şaapılmış bir konu peydah oldu, elimden geldiğince döktüreceğim izninizle.
Gün gelir minik kelebek,tek günlük ömrünü,bir kaskın üzerinde kanatlarını çırpıyormuş gibi şaaparak geçirmek istemiş. O kelebek benim gençler. Her günüm tek gün, her günüm ilk günkü gibi ve ilk günün heyecanı gibi, ben bugün doğdum gençler!
O zaman farid üstadı dinleyelim gözlerimiz kapalı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)