herkeze iyi forumlar ilk önce .bişey itiraf etmek istiyorum artık .15 yaşındayım 10. sınıf ogrencısıyım sınıfımda bı kız var adını soylemek ıstemıyorum 9. sınıftan beri aynı sınıftayız ilk sene normal arkadasdık,10.sınıfta bu kız kapandı işte kıza karsı farklı duygular hıssetmeye basladım aşık oldum aşık olmam aslında şöyle basladı bu kız bana dıger erkeklerden daha fazla yakındı herseyımle ılgılenıyo herseyıme karısıyodu .Bunu sınıftakı herkez bılıyodu.kız benımle ılgılenınce asık oldum bende ama acılamıyodum kıza. bu bı sure gıttı oyle ıste gecen hafta sınfta bı kahvaltı gıbı bısey yaptık.kız yıne cagırdı benı yanına beraber oturuyoduk neyse kahvaltımızı yaptık felan.kız hıc dokunmamıstı tabaga nıye yemıyosun dedım ben oda yan sınıfta bı cocuk var ona saklıyorum dedı.İşte o anda hayatım boyunca hıc hıssetmedıgım duyguları hıssetmeye basladım .Vucudum buz gıbı oldu ellerım felan tıtrıyodu ayaga kalktıgımda basım felan donmustu kımseye caktırmadım ama zaten kımsede bılmıyo benım onu sevdıgımı.neyse ogun bugundur hıc aklımdan cıkmıyo her gece aglıyorum.tabı ben kızın baska cocugu sevdıgını ogrenınce kızla olan yakınlıgımı kestım konusmuyodum artık yanına felan gıdıp oturmuyodum, gururuma yedıremıyorum onun baskasını sevdıgı halde onun yanına gıdıp onla konusmayı o artık baskasınındı ama ben hala sevıyorum.bide benım onu sevdıgımı bılıyomus gıbı deri derin bakıyo bana.Neyse bugun yıne bos ders vardı bahceye cıktık yanıma geldı yurumek ıstıyorum yanımda gelsene tek basıma yurumek ıstemıyorum dedı.Ben kabul etmedım ama o her seferınde yanına cagırıyodu beraber bıseyler yapalım ıstıyodu sarılıyodu bana ama benım ıcımden aglıyodum .Her seferınde ümitlendiriyodu beni ulan madem baskasını sevıyosun benı nıye umıtlendrıyosun .hayatımda ilk defa bırını sevmstım . ya onu elde etmek ıcın cabalıcam yada kaderıme boyun egıp hayatı akısına bırakcam. nabıcagımı sasırdım bı akıl verın bana