Kardeşim sen konuyu yanlış foruma açmışşın ya.
Neyse. bende10.sınıf öğrencisiyim ama benim yaş 17 o nasıl oluyor ?
her neyse şimdi kız her seferinde senin yanına geliyosa vardır bi bildiği. cidden o cocugu sevseydi onun yanından ayrılmazdı. kıza açılmaktan çekinme zaten belkide kaybetmek üzeresin o yüzden açıl gitsin biz de aşık olduk
..
Yani demem o dur ki sanıyorum ilk aşkın; benim 1 aşkım olmuştu ondan sonra hiç olmadı hep şıpsevdi oluyon kim yüzüne gülse hoşlanıyon ama bir özelliğin oluyor.. Bir kızın eğer gözüne bakarsam kız ne yapacağını şaşırıyor. belkide doğuştan gelen bir yetenekdir. ha bu çocuk playboy falan demeyin hiç sevgilim olmadı
..
yani kıza açıl o çocukda sendeki sıcaklığı bulamamış demektir , sinemaya götür yemeğe götür, yani o kadar yazılacak var ki elim ayağım titredi birden yazamıyom. mesela ben şu anda istesem bi sevgili yapar ondan hoşlanırım am sevdiğin birisi olduğu zaman bu mümkün olmayabiliyo.
sana kardeşim gibi yazdım
SON SÖZÜM Kİ YA GİT AÇIL YADA S*KTİR ET
kardeşim ben sana hikayemi anlatıyım kızı 2.sınıfta bi sevdim abi 6 da yüz verdi 7'de bi çocuk yüzünden terk ettii. ben bi hırs bi hırs bu duruma geldim. şimdi sokağa silahsız çıkmıyom hrısımdam her şeye çok çabuk sinirleniyon. LAN bi insan ilk silahını 8.sınıf da alır mı
.. şimdi geçmişe bakıyorum da çidden safmışım. hala etkisinden kurtulmaya çalışıyorum vay anasıını bee. hala o kızı gördüğümde (çok nadiren) yine elim ayağım birbirine giriyo. ha kurtulmanın bi kaç yolu yok mu var!.
Hobi yapacaksın mesela benimki pilgisayar hobimdir. atıcılık (yeni nesil ismi) hobimdir. Zaten motorun hastasıyız
..
o yüzden dediğimi yap olmazsa hiç takma sigaraya falan da takılma aklına gelince bi dışarı çoık gez bisikletin varsa sür çok eğlenceli oluyo (tabi arabadan hızlıysan
)
yani takma kafana hayat kısa güzel yaşa